Connect with us

Cei mai leneși oameni din lume! Vezi ce metode geniale au găsit să nu depună efort niciodată!

Divertisment

Cei mai leneși oameni din lume! Vezi ce metode geniale au găsit să nu depună efort niciodată!

Cei mai leneși oameni din lume! Vezi ce metode geniale au găsit să nu depună efort niciodată!

Lenea face parte din natura umană. Nu suntem roboţi care pot munci non stop şi avem nevoie, din când ȋn când, de o zi ȋn care să nu facem absolut nimic.

Aceste zile sunt minunate, mai ales dacă nu ai copii, pentru că atunci chiar poţi sta cocoţat ȋn vârful patului şi să te uiţi la serialele tale preferate. Singura situaţie ȋn care trebuie să te ridici din pat este să te duci şi să deschizi uşa persoanei care ȋţi livrează mâncare.

Ce ȋţi mai trebuie? Ai confortul patului tău, ai serialul sau cartea preferată şi mâncare extrem de gustoasă pe deasupra! O zi perfectă pentru relaxare şi somn.

Acestă situaţie absolut normală se schimbă atunci când profiţi prea des de ea. Nu spune nimeni că este rău să găseşti soluţii rapide şi care nu necesită prea mult efort, dar oare nu este ciudat dacă faci asta de fiecare dată?

Oamenii au găsit soluţii pentru probleme lor de la ȋnceputul timpurilor, ȋn acest mod am şi evoluat şi ȋn acest mod au apărut toate invenţiile de care ne bucurăm acum. Te gândeşti cum ar fi să nu ai maşină de spălat şi să stai să freci fiecare ciorap ȋn parte, aşa cum făceau bunicile noastre? Ar fi ȋngrozitor.

Toată tehnologia care apare ne face să fim din ce ȋn ce mai leneşi şi să ne mişcăm din ce ȋn ce mai puţin, probabil şi de aia a crescut rata obezităţii ȋn lume. Dacă ȋn exemplele următoare veţi vedea oameni care ȋşi plimbă câinii pe stradă din maşină, să nu vă mire, până la urmă este un efort să ieşi la plimbare de trei ori pe zi.

Citește și:   Comportamentul feminin care înnebunește toți bărbații! Fă asta și îl vei atrage pentru totdeauna!

Ȋncercând să ne bucurăm de această tehnologie şi de tot ce ne oferă ea, uităm de cele mai multe ori despre ce ne oferă viaţa din afara ei. Câte jocuri de-ale copilăriei mai sunt ȋn palmaresul copiilor de azi?

Lenea chiar este periculoasă, mai ales pentru corp.Toţi medicii ne ȋncurajează să ne mişcăm cât mai mult, chiar dacă asta ȋnseamnă doar mers pe jos, şi nu neapărat un antrenament intens la sală.

Sunt unii oameni care fac să pară ca şi cum lenea este ceva amuzant, poate chiar genial, şi, ȋntr-un fel ȋţi pare rău că nu ai fost tu cel care s-a gândit la asta prima dată.
Iată câteva informaţii despre lene, pe care sigur nu le ştiai până acum:

Oamenii care trăiesc ȋn case dezordonate pot găsi foarte uşor un obiect pierdut printre grămezi. Dacă s-ar băga altcineva peste lucrurile lor şi ar ȋncerca să le organizeze, nu ar mai fi atât de uşor să-şi localizeze obiectele.

Unul dintre factorii cu numărul 321456874 despre lene spune că ţi-a fost prea lene să citeşti numărul până la capăt.

Majoritatea oamenilor leneşi nu vor să se ridice din pat nici măcar atunci când au nevoi fiziologice. Dacă s-ar organiza un eveniment ȋn care s-ar acorda premiul I pentru lene, probabil că oamenii leneşi ar trimite pe altcineva să ridice premiul pentru ei.

Atunci când ai ceva de făcut, dar ȋţi este prea lene, nu ȋnseamnă că nu te simţi vinovat. Lenea este mama tuturor obiceiurilor proaste, dar este totuşi o mamă şi trebuie respectată.

Citește și:   Asemănări REMARCABILE între personajele din desene animate și oameni REALI

Lenea provoacă oamenii leneşi să găsească cele mai simple soluţii pentru problemele lor, ceea ce ȋnseamnă că ȋi provoacă totuşi să rezolce ceva ȋntr-un mod ingenios.

Cei mai mulţi dintre noi justifică faptul că nu ȋşi fac patul pentru că oricum urmează să-l strice, când se vor culca, peste câteva ore şi nu citesc niciodată termenii şi condiţiile dintr-un document, accepând probabil să-şi doneze un rinchi.

Regula oamenilor leneşi este să nu se sinchisească dacă au scăpat apă pe jos, pentru că oricum se va usca, să nu se ridice pentru a lua telecomanda pentru că nu s-au mai uitat de mult la reclame, să ȋmpingă orice au scăpat pe jos sub dulap şi să nu ȋşi spele partea inferioară a corpului, pentru că gravitaţia face deja treaba asta pentru ei.

De asemenea, aceştia sunt cei care preferă să dea un telefon decât un mesaj, să filmeze sau să pozeze ceva ȋn loc să noteze, cei care nu caută niciodată mai mult de prima pagină pe Google, iar exemplele pot fi nenumărate.

Mai ȋn glumă, mai ȋn serios, nu trebuie să confundăm lenea cu o altă stare a oamenilor care poate duce spre depresie. Există situaţii ȋn care oamenii nu mai vor să facă mai nimic, pentru că nu mai sunt insipiraţi de propria viaţă. Aceştia au nevoie de sprijin şi de ajutor profesionist.

Pentru cele mai amuzante exemple de oameni leneşi, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Divertisment

Sus