Connect with us

Ceva mai amuzant nu există! Cele mai penale interviuri ale anului care au făcut oamenii să râdă cu lacrimi!

Divertisment

Ceva mai amuzant nu există! Cele mai penale interviuri ale anului care au făcut oamenii să râdă cu lacrimi!

Ceva mai amuzant nu există! Cele mai penale interviuri ale anului care au făcut oamenii să râdă cu lacrimi!

Ştim foarte bine cât de tare ne pot amuza interviurile de la televizor sau din mediul online atunci când avem în faţa noastră o persoană sub influenţa alcoolului sau pur şi simplu pierdută în spaţiu care nici măcar nu ştie despre ce vorbeşte. Deşi nu ar fi tocmai creştineşte să ne amuzăm de semenii noştri, uneori ne este absolut imposibil să nu pufnim în râs şi să nu împărtăşim momentul cu toţi prietenii noştri.

Televiziunile şi-au făcut, în ultimii ani, o rubrică specială, chiar şi în cadrul ştirilor, în care pun întrebări de cultura generală anumitor oameni din zonele rurale ale ţării, sperând să prindă unii dintre cei mai needucaţi oameni pe picior greşit şi nu au fost niciodată dezamăgiţi când au făcut asta. Chiar dacă există o explicaţie destul de logică din acest punct de vedere, pentru că în cele mai dese cazuri sărăcia a împins oamenii la imposibilitatea de a merge la şcoală, poporul român nu se poate abţine să râdă în hohote atunci când urmăresc aceste interviuri.

Desigur că nu toată lumea râde, mai ales că sunt unele persoane care îşi pun grave semne de întrebare în ceea ce priveşte inteligenta poporului român. Deşi suntem extrem de inventivi şi plini de voie bună, iată că poporul român duce lipsa gravă de cultura generală şi are probleme grave în exprimare. Ştim că limba romană este foarte grea, dar suntem uimiţi atunci când realizăm că foarte mulţi romani vorbesc mai bine alte limbi străine decât limba maternă.

Suntem obişnuiţi cu ideea că există persoane care nu ştiu să citească şi să scrie, dar parcă totul devine şi mai greu de suportat atunci când reportajele speciale îi portretizează sub o formă ironică, răutăcioasă şi lipsită total de solidaritate. În timp ce alte popoare se chinuie din răsputeri să îşi laude cetăţenii şi să îi urce pe un piedestal cât mai înalt, iată că în România datul cu pietre a devenit de mult un sport naţional.

Poate că aceste cuvinte sunt prea dure, pentru că după cum urmează să vedeţi în imaginile de mai jos, oamenii nu sunt atât de supăraţi atunci când sunt puşi în dificultate, mai ales că aceste interviuri i-au făcut cunoscuţi în toată ţara, ceea ce, pentru o parte din ei, chiar reprezintă un punct maxim de interes. Unele din aceste interviuri au câştigat milioane de vizualizări în mediul online, iar foarte multe dintre replicile acestora au devenit referinţe serioase pe care le folosesc oamenii într-un context potrivit.

Nici nu se pune problema de ruşine! Aceşti oameni sunt chiar mândri că au ajuns să fie văzuţi la televizor de o ţară întreagă, ca şi cum această realizare îi face să crească pe scara socială şi în ochii oamenilor. În continuare, românii sunt furaţi de mirajul televiziunilor, neştiind că de cele mai multe ori sunt exploataţi şi ridiculizaţi.

Reporterii de teren ajung să facă orice este necesar pentru a filma scene dintre cele mai penibile, mai ales dacă persoana în cauză este în stare de ebrietate sau mai rău de atât. Până la un anumit moment, astfel de interviuri nu puteau fi întrecute în audienţă decât de cele în care persoanele publice spuneau sau făceau ceva la fel de compromiţător.

Aşa cum ştim deja, românii adoră orice tine de scandal, iar persoanele publice care nu au un talent special care să menţină interesul publicului activ, ajung să folosească tot felul de tertipuri pentru a ajunge la televizor, iar oamenii, deşi sunt extrem de dezamăgiţi în teorie, adoră să privească astfel de certuri.

Citește și:   Privește această iluzie optică profesionistă care va dezvălui totul despre personalitatea ta

Nici artiştii nu scapă de interviuri ciudate şi penibile. Deşi acestea nu fac în mare parte nimic rău, ajung să fie puşi în ipostaze ciudate chiar de reporteri care, încercând să afle cât mai multe informaţii din viaţa personală, întrec măsura şi au o atitudine total nepotrivită. Deşi se spune că vedetele sunt cele care trebuie să ofere un exemplu pozitiv tinerilor care îi admiră, iată că reacţiile organice ies la suprafaţă în multe situaţii şi în cazul acestora, aşa că nu ne este de mirare când interviurile iau o întorsătură ciudată.

Astfel de compilaţii se vehiculează în mediul online şi sunt foarte apreciate, chiar dacă poate la prima vedere ar interveni şi o dezamăgire legată de atitudinea poporului român. Nimeni nu poate să fie perfect, iar viaţa fără astfel de scenarii ar fi destul de plictisitoare, nu-i aşa? În imaginile de mai jos se regăsesc cele mai cunoscute şi mai amuzante interviuri, a căror replici principale le ştiţi cu siguranţă pe de rost şi care nu vă vor plictisi niciodată.

Pentru imaginile complete cu interviuri amuzante, click aici:

Nu ne este de mirare că ajungem să ne amuzăm complet atunci când vine vorba despre astfel de interviuri, unele dintre ele duc penibilul la un alt nivel. Deşi ne este greu în unele situaţii să ne abţinem din râs, poate nu ar strica să învăţăm să fim la toleranţi.

Știi că te întâlnești cu o româncă atunci când se întâmplă aceste 10 lucruri! Cele mai amuzante situații în care își va pune o româncă iubitul!

Există ceva special când vine vorba despre românce, mai ales din punctul de vedere al străinilor. Femeile din Estul Europei se îngrijesc, încearcă să aibă un stil de viaţă plin de graţie şi au o elegantă naturală care vine de la lecţiile de dansuri şi de la tocurile înalte. Printre ele, este clar că cele care ies cel mai tare în evidenţă sunt româncele.

Se pare că străinii au votat: româncele sunt cele mai bune iubite! Femeile românce sunt atât de interesante încât mulţi dintre domnii străini preferă să îşi clădească o viaţă adevărată cu ele. Dacă unii bărbaţi romani iau de-a gata o relaţie cu o româncă şi au impresia că este normal ca ele să aibă un astfel de comportament, iată că există situaţii în care acestea sunt apreciate la un nivel mult mai înalt.

Iată care sunt câteva lucruri pe care bărbaţii trebuie să înveţe să le aprecieze mult mai tare la românce şi care fără doar şi poate sunt apreciate mult mai tare de străini:

1. Româncele nu sunt proaste – trebuie să fim conştienţi de faptul că româncele iau educaţia în serios. Europenii valorifică tot ce ține de cultură şi de educaţie la fel de tare pe cât valorifică americanii banii. Părinţii noştri chiar ne-au împins mereu către o educaţie propice şi să acumulăm cât mai multe cunoştinţe despre istoria lumii, culturi diferite şi arte. Româncele au o minte deschisă şi nu judecă pe nimeni în funcţie de religie sau de principiile personale.

2. Roamncele au trăsături fizice superbe – ştim deja că româncele sunt recunoscute a fi unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Multe dintre acestea au un metabolism rapid şi au un corp armonios. Ochii sunt în formă de migdală, buzele sunt pline, iar piciaorele sunt interminabile.

Citește și:   12 dintre cele mai SADICE LEACURI din istorie! Numărul 8 nici nu ar trebui să existe!

3. Nu sunt lipsite de bun simţ – româncele sunt prietenoase şi sociabile. Deşi cele mai multe dintre ele par ca şi cum nu pot fi abordate, o dată ce oamenii ajung să interacţioneze cu ele, îşi dau seama cât sunt de amabile şi că nu le deranjează niciodată să îşi facă prieteni noi. Româncele sunt foarte pozitive şi extrem de recunoscătoare.

4. Româncele sunt imprevizibile – nimeni nu se va plictisi vreodată în prezenţa unei românce. Acestea au destulă personalitate încât să distreze oamenii pentru o viaţă întreagă. Româncele au mereu ceva de spus şi nu se tem să o spună, oricare ar fi contextul. Din fericire, oamenii nu vor cunoaşte niciodată următoarea mişcare a româncelor, ceea ce înseamnă că relaţia cu o româncă va rămâne mereu extrem de vie.

5. Situ ce vor – cele mai multe dintre românce profită de orice ocazie le vine în cale. Unele dintre ele ştiu ce înseamnă să porneşti în viaţa de la zero, mai ales că au crescut pe vremea comunismului. Aşadar, acestea nu primesc niciodată un nu ca răspuns, şi vor face orice este necesar pentru a ajunge acolo unde şi-au propus.

6. Româncele nu vor depinde de tine – acestea nu depind de bărbaţi pentru a avea grijă de ele. Mamele acestora au fost independente şi au avut grijă să le dea acelaşi exemplu în ceea ce priveşte independenţa. Româncele sunt persoane muncitoare şi ştiu foarte bine cum să o facă pe cont propriu. Cele mai multe dintre ele ar prefera să încerce şi să eşueze, decât să ceară ajutorul.

7. Accentul atrăgător – foarte mulţi oameni susţin că accentul româncelor este extrem de senzual, pentru că sună ca o combinaţie între accentul slavic şi cel franţuzesc. Se pare că apogeul drăgălăşeniei este atunci când româncele vorbesc engleza.

8. Româncele sunt loiale – o iubită românca va rămâne fidelă de-a lungul relaţiei. Valorile şi principiile româncelor le-au fost bine înrădăcinate în minte de părinţii lor, drept urmare, acestea vor face orice să le menţină. Româncele nu se joacă jocuri stupide şi sunt destul de sincere, mai ales atunci când vine vorba despre dragoste. Româncele sunt învăţate să rezolve lucrurile stricate, nu să le arunce din prima. Aşadar, acestea vor sta lângă tine orice s-ar întâmpla.

9. Iubesc să petreacă – cel mai probabil ai petrecut până acum cu o româncă, aşa că ştii de ce sunt acestea în stare. Acestea au în gene să se distreze cât mai tare şi să bucure de viaţă. Româncele iubesc să organizeze şi să se bucure de petreceri şi te vor face să te simţi cât mai confortabil posbil, făcând în aşa fel încât să petreci o noapte pe care să nu o uiţi niciodată.

10. Acestea sunt nebune… în pat – după cum spuneam, o relaţie cu o româncă nu te va plictisi niciodată. De cele mai multe ori acestea au fost comparate cu o pisică sălbatică atunci când a venit vorba de viaţă amoroasă. Sângele latin le face să fie extrem de pasionale!

Pentru mai multe exemple, click aici:

Cel mai probabil toate punctele de mai sus se aplică în cazul româncelor, pentru că acestea încep să îşi facă un renume cât mai bun în lumea largă.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Divertisment

Sus