Connect with us

Cum ar arăta prinții din basme în viața reala!

Divertisment

Cum ar arăta prinții din basme în viața reala!

Cum ar arăta prinții din basme în viața reala!

Uneori chiar ne dorim ca scenele din desenele Disney să fie reale. Ne dorim să existe puritate, înțelegere și iubire și ne dorim să trăim povești de dragoste ca în poveștile noastre preferate.

Este puțin mai greu să cunoaștem bărbați care să arate și să se poarte ca prinții din desenele Disney, dar iată ca putem să ne imaginăm că pot exista, undeva în lumea largă. Există, totuși părți reale din desenele Disney.

Locuri superbe pe care le vedem ȋn desenele noastre animate preferate de la Disney sunt o combinaţie ȋntre imaginaţia creatorilor şi inspiraţie dintre locurile din lumea superbă ȋn care trăim.

Imaginile pe care urmează să le vedeţi mai jos vă vor demonstra că unele dintre cele mai iconice locaţii din desene pot fi vizitate, pentru că sunt reale.

Artiştii Disney s-au inspirat din aceste locaţii superbe şi au reuşit să ne introducă ȋntr-o lume magică, aşa cum doar Disney ştie să o facă.

Un număr mare de desene clasice de la Disney au fost bazate pe existenţa unor tradiţii şi a unor legende din popor, ceea ce face ca referinţele către locurile respective să aibă şi mai mult sens.

Aşa cum ştiam deja, desenele Disney ascund mereu mesaje subliminale şi, ȋn timp ce copii observă doar firul acţiunii şi se bucură de cântecele superbe, adulţii pot ȋnţelege cât de multă cercetare şi câtă muncă stă la baza unui astfel de film animat pe care ȋl iubim, indiferent de vârstă.

Există o mare parte a populaţiei care a crescut cu desenele Disney, mai ales copiii care au fost lăsaţi singuri de părinţi, cu un morman de casete video şi un căţel care să le stea aproape.

De cele mai multe ori priveam aceleaşi desene din nou şi din nou şi ştiam fiecare cuvânt pe de rost, mai ales dacă nu dispuneam de o colecţie foarte mare.

Citește și:   Unii oameni au numit-o cea mai bună reclamă de Crăciun, şi după ce am văzut-o, am fost de acord!

Iată care sunt câteva dintre cele mai frumoase şi mai spectaculoase locaţii pe care le-au folosit artiştii de la Disney:

1. Frumoasa din pădurea adormită – castelul Neuschwanstein, Bavaria, Germania – Castelul regal din aceste desene a fost inspirat din castelul din Bavaria care a fost creat de Ludwig II al Bavariei in 1892 ca o reşedinţă personală şi ca un tribut ȋnchinat lui Richard Wagner, compozitorul său preferat.

Ludwig II, cunoscut de unele persoane ca Regele Lebădă, era un patron entuziast al artei, lăsând ȋn urma sa structuri superbe ȋn Bavaria.

2. Frumoasa şi Bestia – Alsace, Franţa – această piaţă din sătucul micuţ din Frumoasa şi Bestia a fost inspirata de Alsace, o regiune pitorească ȋn zona de Nord-Vest a Franţei, care, ȋn cea mai mare parte a istoriei Europei, a aparţinut Germaniei.

Ȋn acest fel s-au combinat cele două culturi care pot fi regăsite printre numele variate ale acestor regiuni şi printre minunata arhitectură pastorală.

3. Tangled – Mont Saint Michel, Normandia, Franţa – regatul Corona din desenele Tangled a fost inspirat de Mont Saint-Michel din Normandia. Această insulă unică a fost tăiată de tărâmul principal de apele dure.

Asta a făcut ca zona să aibă o poziţie care să ȋi ofere o defensivă uşoară. Astăzi, apariţia uluitoare a transformat această zonă ȋntr-o locaţie de interes turistic.

4. Up – Cascada Angel, Venezuela – cascada Paradis din desene a fost inspirată de cascata Angel din Venezuela. Cu o cădere neȋntreruptă de 979 de metri, aceasta este cea mai mare cascadă din lume.

Apa cade din munţii Auyantepui, care este doar unul dintre munţii “Tepui” din Venezuela.

5. Aladdin – Taj Mahal, Agra, India – palatul sultanului din Aladdin a fost inspirat de Taj Mahal din india.

Deşi foarte mulţi cred ca Taj Mahal-ul este un palat, acesta este un mormânt imens pe care Ȋmpăratul Shah Jahan a ȋnceput să-l clădească ȋn 1632 pentru soţia sa favorită, Mumtaz Mahal.

Citește și:   O manichiură perfectă ce ți se potrivește de MINUNE conform semnului tău ZODIACAL. La LEU este superbă!

Mormântul iconic este construit din marmură albă şi ȋnconjurat de grădini.

6. The Emperor’s New Groove – Machu Picchu, Cusco, Peru – satul Pacha din desenele animate a fost insirat din Machu Picchu.

Acest sit incan misterios are o suprafaţă de 2430 de metri şi se situează ȋn munţii din Peru. După cucerirea spaniolă, situl a fost dat uitării de către lumea din exterior, până a fost redescoperit ȋn 1911.

7. Mulan – Oraşul Interzis, Beijing, China – casa Ȋmpăratului din desenele Mulan a fost inspirată tocmai din locul menţionat mai sus. Deşi acest spaţiu este acum deschis turiştilor, a fost casa ȋmpăratului Ming din dinastiile Qing.

Palatul era considerat a fi un spaţiu interzis din cauza rezistenţelor Ȋmpăratului, nimeni nu avea voie să intre sau să iasă fără ştirea lui.

8. Cocoşatul de la Notre-Dame – Catredrala Notre Dame, Paris, Franţa – catedrala impunătoare şi iconică este una dintre cele mai cunoscute catedrale care aparţine arhitecturii gotice din lume.

Catedrala a fost construită ȋn aproape 200 de ani şi a necesitat tehnologii inovative pentru vremea respectivă.

9. Mica Sirenă – Castelul De Chillon, Lacul Geneva, Elveţia – castelul prinţului Eric din Mica Sirenă a fost inspirat de acest castel superb din Elveţia.

Castelul datează ȋncă din vremurile romane, atunci când era folosit pentru a păzi drumurile prin Alpi. Poziţia sa este unul dintre atuurile castelului, pentru că are vedere exact la lacul Geneva, ceea ce ȋi oferă o imagine perfectă pentru o poveste de dragoste.

Iată cum ar arăta prinții Disney în viața reală:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus