Connect with us

Doar un geniu adevărat poate să numească aceste filme după emojiuri! Ești unul dintre ei?

Divertisment

Doar un geniu adevărat poate să numească aceste filme după emojiuri! Ești unul dintre ei?

Doar un geniu adevărat poate să numească aceste filme după emojiuri! Ești unul dintre ei?

În imaginile de mai jos veţi vedea un grup de emojiuri care vă vor da indicii în ceea ce priveşte numele unui film. Dacă sunteţi împătimiţi ai filmelor, atunci veţi ghici din prima!

Oamenii au descoperit că provocările de acest gen sunt dintre cele mai distractive. Înainte să priviţi imaginile, vă vom ruga să vă acordaţi tot timpul necesar, pentru că jocul este foarte distractiv!

Filmele apar mereu în circumstanţe potrivite. Acestea sunt acolo pentru noi într-o seară plictisitoare şi ploioasă, atunci când trecem printr-o despărţire grea, sau când vrem să ne petrecem timp cu prietenii.

Mai mult, prima întâlnire se petrece destul de des într-o sală de cinema, aşa că este clar că filmele au un impact foarte mare asupra noastră, încă de când au apărut.

Fraţii Lumiere, cei care au reuşit să filmeze pentru câteva minute primul film al lumii, au prezentat scene cu intrarea unui tren în gară, ceea ce a speriat extrem de tare spectatorii care nu erau obişnuiţi cu aşa ceva.

Aceştia au sărit din locurile lor din sala de cinema şi s-au îndreptat panicaţi către uşă, având impresia că un tren adevărat va veni către ei. Încă de atunci, oamenii plâng, râd, se enervează sau se identifică în scenele pe care le privesc.

Succesul primelor filme a dat naştere unor serie de acţiuni care au dus la dezvoltarea unei industrii de miliarde de dolari. În acest fel s-au născut o grămadă de slujbe noi, de la scenarişti până la sunetişti.

Probabil că niciun alt loc pe Pământ nu evocă acelaşi spirit antreprenorial şi fabulos ca Hollywood-ul. Legenda acestui loc a început la începutul anilor 1920 şi este un prag al Americii moderne în istoria societăţii şi inovaţiei.

Citește și:   Un restaurant din Rusia vinde hamburgeri din carne de șobolani! Este terifiant cum procedează!

În jurul anului 1905, Nickelodeons, sau cinematografele care vindeau bilete cu cinci cenţi, au început să ofere un mod uşor şi necostisitor de a permite publicului să privească filme.

Acest gen de cinamatografe au ajutat foarte tare industria filmului din 1920 prin a creşte numărul spectatorilor din săli, generând mai mulţi bani pentru producătorii de filme, împreună cu folosirea sălilor de cinema pentru a răspândi propagandă în timpul Primului Război Mondial.

Sfârşitul Primului Război Mondial a adus cu sine o creştere culturală, ceea ce a însemnat dezvoltarea unei noi industrii în America. Se spune că primul film care a fost scos pe piaţă a fost Cecil B. DeMille’s The Squaw Man, în 1914.

Regizorul s-a răzgândit în ultimul moment şi a hotărât să filmeze în Los Angeles, dar în California veche, într-un spaţiu din cartierul Hollywood. Deja, în 1919, Hollywood-ul a fost transformat în imaginea filmului american.

În 1920, industria a început să se dezvolte cu adevărat, împreună cu descoperirea starurilor de cinema. Cu sute de producţii filmate în fiecare an, Hollywood-ul a fost ceea ce a format o forţă americană.

Hollywood-ul a fost considerat locul unde s-au născut studiourile filmelor, iar cele mai importante companii afiliate au fost Warner Brothers Pictures, Paramount, RHO, Metro Goldwin Meyer şi 20th Century Fox.

Aceste vremuri au fost cele care au dat naştere a două noi roluri în industria filmelor: regizorul şi starul de film. Regizorii au început să primească recunoaştere pentru a-şi folosi tuşa personală.

Starurile de film au devenit extrem de faimoase şi au primit notorietate datorită publicităţii şi faimei pe care le-au primit în urma apariţiei pe marile ecrane.

Citește și:   9 motive pentru care bărbații își TRĂDEAZĂ soțiile! Nu te așteptai la numărul 3

Perioada de glorie a Hollywood-ului a fost considerată în anii 1930. O nouă eră a istoriei filmului a început în decada care a introdus sunetul în filme. Asta a generat mai multe stiluri de film cum ar fi acţiunea, musical, documentare, comedii şi horror.

Folosirea sunetelor în filme a făcut ca acțiunea să fie mult mai dinamică şi a iniţiat modul în care Hollywood-ul s-a implicat în următorul război mondial. În anii următori, filmul american s-a confruntat cu o criză.

Revoluţia industrială a fost folosită şi în cazul cinematografiei, în timpul războiului productivitatea a crescut printr-o serie de filme de război. Hollywood-ul a fost o sursă imensă de patriotism generată de propagandă, documentare, imagini educaţionale şi informare.

Decada anilor 50 a adus schimbări majore în cazul americanilor, mai ales prin apariţia televizorului. În America de după război familiile normale au crescut în influenţa, ceea ce a însemnat trenduri noi, avansări în muzică şi creşterea culturii pop.

10 milioane de oameni deţineau un televizor în anul 1950. Confortul pe care îl oferea televizorul a scăzut profitul Hollywood-ului şi pentru a se adapta la vremurile respective, marile companii au început să producă filme pentru televizor.

Eopca de aur s-a terminat în anii 70, atunci când oamenii nu mai erau atât de atraşi de sălile de cinema.

Dacă vrei să afli dacă eşti un cinefil adevărat sau nu, click aici pentru cea mai tare provocare:

Filmele se vor face atât timp cât oamenii le adoră şi, după sumele de bani câştigate de industrie, probabil că acestea vor avea succes mereu! Care sunt filmele voastre preferate?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus