Connect with us

Eșecuri în construcții care sunt incredibil de stupide. La numărul trei îți faci cruce!

Divertisment

Eșecuri în construcții care sunt incredibil de stupide. La numărul trei îți faci cruce!

Eșecuri în construcții care sunt incredibil de stupide. La numărul trei îți faci cruce!

Pentru că există o grămadă de domenii în care inginerii o pot da în bară, nu ne este deloc greu să strângem câteva dintre cele mai fascinante erori de-ale inginerilor care parcă au luat aceste decizii în timp ce dormeau.

Uneori este vina inginerului şi alteori este vina celor care au construit sau pus lucrarea respectivă cap la cap. Nu ştiu dacă este greu să nu să citești un plan, nu am făcut-o niciodată, dar îmi iamginez că oamenii care şi-au ales să lucreze în acest domeniu o fac pentru că au ceva experienţă şi ştiu cu ce se mănâncă.

Oricare ar fi situaţia, vă vom prezenta câteva dintre cele mai mari greşeli de inginerie posibile, care vă vor amuza cu siguranţă. Nu suntem aici să judecăm, dar nu ne putem nega deliciul unei glume de acest gen.

Oamenii au fost făcuţi pentru a râde atunci când ceva este amuzant, aşa că nu vă sfiiţi: această postare este menită să vă însenineze ziua, iar dacă vă regăsiţi şi voi în aceeaşi situaţie este bine să ştiţi că există şi alţii ca voi care poate au greşit şi mai tare.

Unele dintre aceste situaţii au afectat mai mulţi oameni, mai ales dacă ţin de lucrările drumurilor publice, sau a vreunui restaurant care acum trebuie să investească şi mai mulţi bani ca să repare ce au stricat alţii.

Alţii, au avut de-a face cu muncitori incompetenţi care le-au stricat o partea a casei, spre exemplu, şi de cele mai multe ori ne mirăm efectiv că greşeala nu a fost observată.

Spre exemplu, de ce ai construi un balcon în care nu se poate intra, pentru că nu are nicio ușă? Care a fost scopul acestei construcţii care a durat ceva timp şi bani, ca apoi să nu se poată folosi?

Citește și:   O conversație absolut normală între soț și soție... SAU NU??

Inginerii şi persoanele care lucrează în construcţii trebuie apreciaţi, pentru că ne oferă clădiri incredibile şi străzi de care chiar avem nevoie. Aceste construcţii necesită un anumit nivel de gândire, şi dacă o persoană nu se descurca aşa cum ar trebui, atunci intervin aceste erori care ne amuză atât de tare.

Dacă învăţăm ceva din aceste imagini este faptul că nu ar trebui să ne bazăm niciodată pe amatori pentru proiecte dificile. Da, în orice domeniu trebuie să dăm o şansă noii generaţii, pentru că altfel nu ar câştiga niciodată experienţă, dar uneori este bine să mergem pe mâna celor care ştiu exact ceea ce au de făcut.

Munca de construcţii nu este una uşoară, iar unora nu li se potriveşte deloc. Pentru a-ţi demonstra asta priveşte imaginile de mai jos care sunt strânse din toată lumea şi 100% reale. Dacă aş fi în locul clienţilor nici n-aş şti cum să cer banii mai repede înapoi, ţinând cont de faptul că greşelile sunt atât de evidente.

Ingineria civilă este responsabilă pentru multe construcţii magnifice care sunt de multe ori atracţia principală a unui oraş şi atrag mii de turişti în fiecare zi. Inginerii chiar reuşesc să construiască clădiri minunate, care din punct de vedere arhitectural chiar pot fi considerate artă.

Următoarele imagini chiar nu pot fi considerate altceva decât umor negru de-al oamenilor care nu au trecut niciodată prin aşa ceva. Nu sunt colecţionate dintr-un parc de distracţii, şi nici prelucrate în Photoshop, tocmai de aceea este foarte interesant de urmărit traiectoria oamenilor care le-au făcut.

Citește și:   Prima literă a prenumelui tău dezvăluie totul despre caracterul și personalitatea ta

Oare la ce s-au gândit? Oare cum putut să pună în aplicare un plan atât de prost gândit? Oare nu şi-au dat seama măcar la mijlocul lucrării că ceva nu este în regulă şi că rezultatul va fi dezastruos?

Cum poţi să începi să construieşti nişte scări, spre exemplu, care nu duc nicăieri? Nu a fost nici măcar o treaptă care ţi-ar fi dat de înţeles că e total inutil să termini proiectul?

Există posibilitatea ca unii dintre ei să termine acest proiect pentru a justifica o sumă de bani mai mare pe care au cerut-o şi pe care au băgat-o în altă parte, eventual în buzunar.

Alţii probabil că sunt prea dedicaţi ordinelor pe care le-au primit şi nu îndrăznesc să facă observaţie superiorilor. Este destul de dificil să îi demonstrezi şefului tău că eşti mai inteligent ca el, aşa că e mai uşor să faci cum ţi s-a spus şi să nu scoţi un cuvânt, mai ales dacă eşti plătit pe oră. Mai multă muncă, mai mulţi bani, nu?

Da, este uşor să ne amuzăm din exterior, dar nici nu vreau să mă gândesc ce a fost în mintea celor care au realizat într-un final cât de tare au greşit, şi nici a celor care şi-au văzut casa distrusă.

Pentru cele mai amuzante exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus