Connect with us

Familia lui a vrut să facă o ședință foto pentru felicitarea de Crăciun, iar Husky-ul lor furios a ajuns celebru în toată lumea

Divertisment

Familia lui a vrut să facă o ședință foto pentru felicitarea de Crăciun, iar Husky-ul lor furios a ajuns celebru în toată lumea

Familia lui a vrut să facă o ședință foto pentru felicitarea de Crăciun, iar Husky-ul lor furios a ajuns celebru în toată lumea

Acest căţeluş husky furios reprezintă fețele tuturor oamenilor care sunt bombardaţi cu spirirul festivităţilor de Crăciun, în special cei a căror familie îi obligă să se îmbrace într-un anumit fel şi să stea cuminte la pozat.

Numele acestui căţel este Anuko. Poate că i-ai recunoscut faţa supărăcioasă, pentru că acesta a ajuns faimos în 2015, iar trăsăturile sale sunt atât de expresive încât pot reprezenta foarte tare starea de spirit a oamenilor.

Stăpâna sa, Jasmine, susţine că Husky-ul ei furios urăşte Crăciunul destul de tare. Pozele sunt făcute în sălbăticia Telford, în spatele curţii acesteia, ca să fim mai precişi. Aceasta susţine:

„Nu este un mare fan al Crăciunului pentru că vede şi miroase prea multă mâncare pe care nu are voie să o mănânce şi se ţipă mult la el dacă se apropie prea tare de decoraţiuni. În ziua de Crăciun se ascunde în camera mea şi nu iese de acolo decât dacă îi cumpăr cadouri.”

Citește și:   Dorel a comis-o din nou. Cascadorii râsului :)) stai să vezi ce a făcut cu utilajul asta!

Anuko va împlini patru ani în ianuarie şi mai are patru fraţi şi surori cu care să se joace în ziua specială. Jasmina râde de ideea că acesta urăşte Crăciunul atât de mult pentru că îi umbreşte ziua de naştere, dar adăugă despre Anuko că este cunoscut pentru fața supărăcioasă.

Expresiile sale au ajuns celebre şi totul a început cu o postare de-al lui Jasmine pe reţeaua de socializare Twitter, în 2015:

„M-am prefăcut că îi arunc o minge şi am prins exact momentul în care câinele meu a realizat că l-am trădat…”

Oare dacă ar şti Anuko cât de tare face oamenii să râdă, ar fi în stare să pară mai fericit? Jasmine susţine că Anuko este prietenos, dar destul de tăcut şi de leneş în realitate. Ar dormi în continuu şi îşi vede de treaba lui.

Jasmine susţine: „mi-am dorit un căţeluş pentru că aveam ceva probleme legate de sănătatea mea mintală, nu eram bine deloc. Aş fi renunţat la şcoală şi la viaţă, în general, dar, din fericire, acesta a apărut în viaţa mea şi a schimbat totul!

Citește și:   47 de motive pentru care copiii NU trebuie lăsați singuri cu tații lor. La al 15-lea RÂZI CU LACRIMI!

N-aş mai fi putut să stau în pat toată ziua pentru că şi-ar fi făcut nevoile în patul meu – ceea ce s-a şi întâmplat când am refuzat să mă ridic din pat! Încetul cu încetul, sănătatea mea mintală s-a îmbunătăţit.

M-am întors la şcoală şi studiez medicina veterinară, şi nimic nu s-ar fi întâmplat fără el.

Pentru imaginile complete, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus