Connect with us

Femeile: așteptări versus realitate. Cele mai penibile situații prin care trec în fiecare zi

Divertisment

Femeile: așteptări versus realitate. Cele mai penibile situații prin care trec în fiecare zi

Femeile: așteptări versus realitate. Cele mai penibile situații prin care trec în fiecare zi

Ştim cât este de greu să fii femeie. Societatea îţi impune nişte standarde destul de greu de atins, iar oamenii din jurul tău, fie că este vorba despre apropiaţi sau străini, au mereu pretenţii de la tine.

Încă de când sunt mici, fetelor li se impun anumite reguli stricte. „Fetele nu au voie să facă asta, nu le stă bine”. „Nu este frumos pentru o fată să facă asta”. „Domnişoarele nu trebuie să facă asta!”.

Fiecărei femei i se impun anumite reguli, pentru că „aşa e bine”, iar acestea învăţa de mici ca pretenţiile pe care societatea le impune sunt normale. În realitate, lucrurile nu stau deloc aşa, iar acesta este principiul feminismului.

Totuşi, există anumite standarde pe care femeile încearcă să le atingă din obişnuinţă, iar acestea sunt cele de frumuseţe. O femeie este mai respectată dacă este aranjată şi aici nu ne referim doar la termenul „îngrijită”.

Îngrijită înseamnă atunci când eşti o persoană cu o igienă corespunzătoare şi care nu umblă cu haine murdare sau rupte, dar aranjată înseamnă că ai mereu părul ranjat, un machiaj subtil şi haine cât mai elegante.

Citește și:   22 idei de PAȘTE care au EȘUAT lamentabil. Nu te așteptai ca numărul 14 să fie posibil

În lumea în care trăim este destul de greu şi incorect ca femeilor să li se ceară să poarte tocuri şi haine elegante doar pentru că sunt femei şi ar trebui din principiu să fie şi atrăgătoare. Tocmai de aceea, aşteptările femeilor sunt mereu umbrite de realitatea cruntă.

Imaginile de mai sus sunt pe cât de reale, pe atât de amuzante, aşadar nu ne este de mirare că oamenii prezintă interes pentru ele. Un make-up făcut de o amatoare nu va arăta niciodată ca unul făcut de un profesionist, iar unele persoane chiar nu sunt interesate să înveţe, iar acesta este dreptul lor.

Aşadar, care sunt cele mai dure diferenţe între aşteptări şi realitate şi ce ne învaţă acestea? Acestea ne învaţă că viaţa nu este ca un serial american în care femeile au timp şi energie să le facă pe toate la perfecţie.

Tocmai de aceea, vă prezentăm imagini care vă vor convinge de asta, imagini care vă vor amuza:

Citește și:   12 REGULI de COMPORTAMENT care te pot face mai FERICIT! Respect-o mereu pe a 3-a!

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus