Connect with us

LEȘINI DE RÂS! Farse de făcut vara, la mare, cu o prăjitură cu frișcă!

Divertisment

LEȘINI DE RÂS! Farse de făcut vara, la mare, cu o prăjitură cu frișcă!

LEȘINI DE RÂS! Farse de făcut vara, la mare, cu o prăjitură cu frișcă!

În cazul în care îţi imaginai că poţi să stai liniştit pe plajă, ei bine, iată că nu este deloc cazul. Personalităţile YouTube au grijă să intre pe plajele liniştite şi să strice zilele oamenilor, aruncându-le câte o plăcintă plină de frişcă fix în faţă!

Deşi pentru noi poate părea amuzant, gândeşte-te cum ar fi să stai la plajă, într-o zi foarte însorită şi, deodată, să te trezeşti cu o plăcintă lipicioasă pe faţă, pe care nici măcar nu poţi să o mănânci. Dacă unii sunt deranjaţi de mizerie, alţii sunt deranjaţi de risipă de mâncare.

Desigur, oamenii mor de foame în anumite zone ale lumii, dar asta nu înseamnă că nu ne-am putut bucura de câteva momente de comedie pură, pentru că nu există o activitate mai plăcută decât aceea de a râde (de alţii!). Nu-i aşa că este foarte amuzant?

În cazul în care ai nevoie de un moment de amuzament complet, atunci urmăreşte imaginile de mai jos şi, cu siguranţă, vei râde în hohote! În lumea în care trăim, în lumea aceasta tristă şi plină de nenorociri, trebuie să profităm la maxim de fiecare situaţie şi să râdem cu gura până la urechi.

Personalităţile YouTube au unele dintre cele mai de succes cariere, motiv pentru care există foarte mulţi tineri care au urmat acest drum. Aşadar, aceştia ajung să fie cunoscuţi în toată lumea după ce s-au filmat, la început, în propriul lor dormitor.

Cele mai multe dintre personalităţile YouTube au început să se filmeze, folosind aparatură foarte proastă, uneori doar o cameră de la un telefon mobil şi au ajuns să fie urmăriţi de milioane de oameni într-o carieră care, de la an la an, creşte şi mai tare.

Citește și:   O femeie a mers la magazin să cumpere ceva având bebelușul în brațe, și dintr-o dată, vânzătoarea s-a aplecat peste tejghea și i-a SMULS copilul de la piept! Toți care au văzut imaginile au ÎNCREMENIT! Explicația vânzătoarei este uluitoare!

Mediul online ne oferă posibilitatea de a ne deschide propria afacere imediat, chiar dacă este vorba despre Youtube, sau despre altceva. Aceşti tineri au avut foarte mare încredere în ei înşişi şi au reuşit, prin muncă şi perseverenţa, să ajungă să fie invitați la emisiunile TV, să scoată pe piaţă cărţi şi produse nu numele şi sigla lor şi să participe la unele dintre cele mai mari evenimente.

La aceste evenimente, personalităţile Youtube au şansa de a se întâlni cu unii dintre cei mai mari artişti şi devin din ce în ce mai cunoscuţi, mai ales că se pot adresa unui număr atât de mare de oameni. Mediul online le oferă o expunere foarte mare, aşa că aceştia profită din plin.

Personalităţile YouTube se axează pe mai multe categorii, printre care şi gaming, frumuseţe, stil de viaţă, iar una dintre cea mai căutată categorie este aceea a farselor, unde divertismentul este în floare, pentru că aceştia înscenează unele dintre cele mai amuzante glume, adresate publicului larg, sau unui colg sau colegă de breaslă.

În acest fel, canalele de Youtube ca cel pe care urmează să îl vedeţi mai jos, cele cu farse şi cu glume au succes foarte mare şi sunt urmărite cu mult interes, mai ales că este foarte interesant să urmărim care este reacţia oamenilor atunci când sunt puşi în faţa unei situaţii bizare.

Tu cum ai reactina? Ţi-ar plăcea să primeşti p plăcintă cu multă frişcă în faţă? Chiar dacă pare că nu este deloc distractiv, mai ales dacă frişcă le rămâne fetelor în păr, cred că este interesant să urmărim că cel care face asta nu are nicio teamă de reacţiile unor bărbaţi care sunt mult mai puternici şi mai masici că el.

Citește și:   Cum să te relaxezi în funcție de zodie - cea mai simplă și eficace metodă pentru o zi stresantă

Viaţa este imprevizibilă şi, aşa cum am mai spus, este important să râdem, atât timp cât imaginile respective nu afectează atât de tare pe cei din jur. Uneori, de dragul divertismentului sau al vizualizărilor, unele personalităţi YouTube exagerează şi nu îşi dau seama că întrec, cu mult, măsura.

Câteodată oameniii nu vor să fie puşi într-o astfel de lumină şi filmaţi. Poate că reacţia organică nu este dintre cele mai calme, motiv pentru care există posibilitatea unei scene mai violente. Nicio farsă nu este destul de importantă, atât timp cât există şansa ca cineva să fie rănit.

Cei care sunt mai avizi după faima ajung să exagereze şi nu îşi dau seama că oamenii sunt orgolioşi şi că nu le plac surprizele de acest gen, mai ales dacă intervine peste modul în care îşi plănuiseră ziua. Nu poţi să pretinzi că farsa ta este mai importantă decât orice.

Oare tânărul din imagini a reuşit să nu treacă de limita bunului simţ? Unii dintre oamenii pe care i-a atacat cu acea plăcintă par a fi foarte deranjaţi de ceea ce li s-a întâmplat şi este chiar uimitor că nu l-a atacat nimeni.

Pentru imaginile complete ale farsei cu plăcintă cu frişcă de pe plajă, click aici:

În concluzie, este un lucru absolut minunat că putem să ne amuzăm uneori de ceea ce ni se întâmplă fără să ne supărăm pe cel care ne inoportunează.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus