Connect with us

Oameni care s-au răzbunat ȋn cel mai inventiv mod pe cei care au parcat extrem de prost! La numărul 3 m-am uitat de două ori!

Divertisment

Oameni care s-au răzbunat ȋn cel mai inventiv mod pe cei care au parcat extrem de prost! La numărul 3 m-am uitat de două ori!

Oameni care s-au răzbunat ȋn cel mai inventiv mod pe cei care au parcat extrem de prost! La numărul 3 m-am uitat de două ori!

Dacă este un lucru cu care suntem ȋn general de acord, acela este că locurile de parcare reprezintă un iad cimentat.Tot conceptul ar trebui să fie destul de simplu. Parchezi maşina, ieşi din maşină, şi ȋţi vezi de viaţa ta. Dar sunt mereu acei oameni care reuşesc să strice totul, fără a depune nici cel mai mic efort.

Ȋn timp ce mulţi dintre noi ȋşi văd mai departe de ceea ce se află ȋn programul zilei, există anumite persoane care nu vor să fie martorii unor evenimente care denotă mare lipsă de respect, aşa că aleg să ȋşi atribuie rolul de judecător şi să aplice o pedeapsă.

Nu putea să spunem că nu aveam de-a face cu parcări foarte proaste ȋn fiecare zi. Ȋntr-una dintre cele mai agolmerate zile, ultimul lucru pe care vrei să-l vezi este vreun incompetent care şi-a lăsat maşina ȋn parcare pe două locuri, probabil pentru că ȋi era lene să mai facă o manevră, sau două.

Câteodată te gândeşti că oamenii o fac intenţionat! Probabil că realitatea este că sunt pur şi simplu foarte leneşi. Am avut fantezii aprope de fiecare dată că o să ȋi aplicăm o lecţie pe care nu o va uita niciodată, dar mă ȋndoiesc de faptul că am pus-o ȋn aplicare.

Această parcare nepotrivită este o crimă ȋmpotriva umanităţii. Cum e posibil, spre exemplu, atunci când mai sunt doar două locuri disponibile ȋn parcare, să vină cineva şi să parcheze pe mijlocul lor? Asta chiar reprezintă o crimă ţinând cont de faptul că acele linii dintre locurile de parcare sunt trasate cu un motiv.

Da, probabil de cele mai multe ori scoatem câte o ȋnjurătură mică şi mergem mai departe, dar acest subiect este pentru unii destul de sensibil, mai ales pentru cei care petrec foarte mult timp la volan şi schimbă des destinaţiile.

Citește și:   Cum te simți atunci când ești respins în funcție de zodie! Trei dintre ele nu rezistă o secundă!

Aceştia nu vor sta nepăsători ȋn timp ce vor vedea că sunt batjocoriţi, ci vor căuta cele mai ingenioase şi mai amuzante modalităţi de a se răzbuna!

Ȋn timpul examenului pentru permisul de conducere, parcarea era cea mai stresantă acţiune, mai ales dacă nu ai făcut-o niciodată ca la carte. Probabil că dacă parcarea ţi-a reuşit bine din prima, atunci ai ȋn faţă un viitor lipsit de astfel de probleme, dar dacă nu, există o posibilitate să te regăseşti printre exemplele de mai jos.

Ne punem totuşi ȋntrebarea: oare cum au reuşit aceşti şoferi să ȋşi ia permisul de conducere, dacă acum se poartă ȋn acest mod? Nu doar că ar trebui să li se reţină permisul, dar ar trebui să se ia măsuri drastice.

Spre exemplu, ȋn Japonia, indiferent de vârsta pe care o ai, dacă eşti prins de poliţie că ai parcat ȋntr-un mod necorespunzător, atunci nu doar că eşti amendat, dar eşti obligat să te ȋntorci la şcoala de şoferi, şi să mai faci câteva cursuri, care poate te vor lămuri cum e cu parcarea.

Dacă ţi se ȋntâmplă aşa ceva o dată, cu siguranţă că vei avea grijă pentru tot restul vieţii tale, pentru că acele ore ȋţi vor ocupa mult timp, şi nu ȋţi vei primi permisul ȋnapoi decât dacă le-ai completat!

Această idee impusă de autorităţile japoneze, este absolut perfectă, pentru că nimic nu le este oamenilor mai frică decât de a le fi impus ce să facă cu timpul lor, nici măcar ideea de a plăti amenzi. Totuşi, poliţia din Japonia este foarte corectă, nu acceptă mită şi nici dulcegării de la oameni, tratând pe toată lumea la fel, indiferent de starea financiară.

Citește și:   Cum reacţionează taţii atunci când citesc mesajele fiicelor primite de la iubit.....

La urma urmei, aceste lucruri ţin şi de educaţia oamenilor, care, cu cât ȋnţeleg mai repede că nu sunt stăpânii parcării, sau ai străzilor, cu atât vor crea mai puţine probleme. Sunt multe lucruri pe care nu le putem rezolva cu vorba bună, aşa că nu este de mirare că sunt persoane care recuurg la astfel de situaţii, de a se răzbuna pe cel care are impresia că este mai presus de toţi.

Poate că nu oricine are curaj să facă acest lucru, mai ales că nu ştii exact cât va sta persoana respectivă departe de maşină, aşa că nu sunt mulţi cei care se ȋncumetă să aleagă o cale de răzbunare amuzantă, dar cei care o fac, au grijă să ȋmpărtăşească asta cu noi şi să ne dea curaj!

Probabil că acesta este singurul mod ȋn care vor ȋnţelege, o dată pentru totdeauna, că nu se pot purta ca şi cum nu există nimeni ȋn jurul lor şi doar fericirea lor este importantă. Data viitoare când te regăseşti ȋn situaţia care poate te ȋndeamnă să parchezi necorespunzător, gândeşte-te şi la cei din jurul tău.

Pentru cele mai amuzante exemple de răzbunări bestiale, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Divertisment

Sus