Connect with us

Păcălește pe toată lumea cu aceste 10 PARIURI pe care le vei câștiga întotdeauna! Cu al 4-lea îți vei ZĂPĂCI toți prietenii!

Divertisment

Păcălește pe toată lumea cu aceste 10 PARIURI pe care le vei câștiga întotdeauna! Cu al 4-lea îți vei ZĂPĂCI toți prietenii!

Păcălește pe toată lumea cu aceste 10 PARIURI pe care le vei câștiga întotdeauna! Cu al 4-lea îți vei ZĂPĂCI toți prietenii!


Publicul ideal pentru un act de magie sau de iluzie sunt prietenii și familia, desigur. Toată lumea adoră trucurile de magie și misterul pe care acestea le presupun.

Desigur, explicațiile pentru felul în care au loc aceste „fenomene” nu ne sunt întotdeauna disponibile, însă astăzi ne-am gândit să te punem la curent cu câteva trucuri cu care-ți vei zăpăci prietenii și membrii familiei.

Aceste trucuri sunt niște pariuri pe care le poți câștiga întotdeauna, în fața oricui, fără cel mai mic stres, întrucât vei ști care sunt șmecheriile din spatele lor.

În plus, vei reușit să impresionezi pe oricine îți dorești cu astfel de trucuri, și nu trebuie să fii deloc un magician pentru asta, și nici să ai puteri supranaturale.

Aproape toate aceste trucuri se bazează, în principiu, pe psihologie. De multe ori ele funcționează datorită gândirii laterale a oamenilor, sau pentru că ai făcut o presupunere care s-a dovedit a fi greșită, ori este un fel de principiu științific obscur.

În orice caz, este vorba despre ceea ce se întâmplă în mintea oamenilor de fapt. Tocmai de aceea oamenii adoră atât de mult trucurile de magie – ele sunt niște modalități excelente de a explora ceea ce se întâmplă în capul tău, chiar acum.

Dacă vrei să-ți dai toți prietenii pe spate, poți urmări video-ul de mai jos și descoperi cele 10 pariuri pe care le poți câștiga întotdeauna.

În continuare, ți-am pregătit o listă de provocări cu care-ți poți uimi toți prietenii. Ia aminte!

1. Ridică piciorul

Citește și:   Acești bărbați încearcă să pozeze exact ca fetele, iar rezultatele sunt GENIALE!!

Pariul: Pune-ți prietenul să stea cu umărul stâng, partea laterală și piciorul stâng sprijinit de un perete, și să-și ridice piciorul drept, fără a se îndepărta de perete. Spune-i că pui pariu că nu poate face asta.

Dacă e un prieten care ține la astfel de faze, sigur se va preta ideii jocului tău. Iar când o va face, va constata că ai dreptate.

Care este șmecheria: Atunci când îți ridici un picior, corpul tău trebuie să se aplece puțin spre partea cealaltă pentru a-și menține echilibrul. Din moment ce peretele este în calea sa, prietenul tău nu va putea executa pariul fără a cădea pe spate.

2. Desenează un cerc perfect

Provocarea: Vezi cine poate desena cel mai perfect cerc fără a folosi altceva în afară de un stilou și o foaie de hârtie.

Trucul: Plasează articulația degetului mic pe locul în care vrei să fie centrul cercului și atinge ușor stiloul de hârtie. Apoi, menține articulația pe loc și stiloul la fel, rotind foarte încet bucata de hârtie.

Astfel, tu vei fi cel care a desenat cercul perfect!

3. Echilibrarea monedelor

Provocarea: Plasează o carte de joc pe o parte a marginii unui pahar cu apă și provoacă-ți prietenul să echilibreze o monedă pe partea exterioară a acesteia. Cartea va cădea mereu din cauza greutății monedei.

Care este trucul: umple paharul cu apă până la capăt, mai întâi. Tensiunea superficială va fi suficientă pentru a ține cartea plată, pe măsură ce echilibrezi o singură monedă, pe partea cealaltă.

Citește și:   Dacă aceste 17 imagini nu îți îmbunătățesc ziua, înseamnă că NIMIC nu poate!4. Degetele lipicioase

Pariul: Fă-ți prietenul să își așeze cele două palme împreună, și apoi să-și îndoaie degetele mijlocii spre interior. Spune-i că faci pariu că nu-și va putea dezlipi degetele inelare.

Care este șmecheria: Tendoanele din inelar și degetele mijlocii sunt conectate, ceea ce înseamnă că nu poți să muți degetul inelar dacă degetul mijlociu este îndoit.

De asemenea, poți face același truc plasând o mână cu fața în jos, pe o masă, îndoind degetul mijlociu dedesubt. Nu vei putea să-ți muți degetul.

5. Două paie

Pariul: Spune-i prietenului tău că nu va putea să bea dintr-un pahar folosind două paie, cu unul care se termină în interiorul paharului, iar celălalt în afara acestuia.

Blocarea unui pai cu limba este considerată înșelătorie.

Șmecheria: În mod normal, atunci când bei printr-un pai, gura devine ca o pompă în vid – dacă presiunea aerului din gură este mai mică decât presiunea aerului din atmosferă, atunci aerul va împinge băutura și paiele.

Cu toate acestea, deoarece prietenul tău are și un pai care duce în afara băuturii, e imposibil să se formeze un vid.

Urmărește în video-ul de mai jos alte 10 trucuri cu care-ți poți impresiona prietneii și familia! Cu siguranță nimeni nu se va aștepta la asta!

Click pe video! Dă mai departe și prietenilor dacă ți-a plăcut!

Ce zici, ai de gând să pui aceste trucuri în aplicare?

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus