Connect with us

Poze care te vor să te simți inconfortabil și la care nici nu poți să te uiți până la sfârșit!

Divertisment

Poze care te vor să te simți inconfortabil și la care nici nu poți să te uiți până la sfârșit!

Poze care te vor să te simți inconfortabil și la care nici nu poți să te uiți până la sfârșit!

Ştii acele situaţii în care parcă te zgârie ceva pe creier? Din păcate asta se poate întâmpla foarte des, mai ales dacă eşti o persoană sensibilă.

Aceste situaţii implică sunetul acela ascuţit pe care îl face creta pe tablă, anumite consistențe ale alimentelor, sau, în cazurile foarte rare, atunci când oamenii sunt obsesivi compulsivi, ceva care nu este drept, sau aranjat corespunzător.

Sunt multe lucruri în viaţă care te pot enerva. Unele dintre ele au legătură cu oamenii din jurul tău, pentru că, hai să fim serioşi, nu ne enervează nimic mai tare pe lume decât ceea ce fac alţi oameni în jurul nostru.

Provocarea cea mai mare este atunci când eşti pus în situaţia de a urmări aceste imagini în mediul online. Uneori poate vrei să le urmăreşti, dar sunt atât de ciudate încât aproape îţi fac rău. Oamenii mai sensibili nu pot privi toate imaginile dubioase de pe internet, şi de cele mai multe ori aleg să nu o facă.

Alţii iubesc acel sentiment când sunt provocaţi de ceva în special şi vor cu tot dinadinsul să accepte şi să încheie cât mai bine provocarea. Aceştia sunt cei care sunt dependenţi de adrenalină în principial, şi care ar accepta să facă orice doar ca să-şi demonstreze că sunt în stare să facă un lucru pe care nu îl poate face toată lumea.

Dacă şi pe tine te fac aceste poze să te simţi inconfortabil, atunci faci parte din majoritate, pentru că unele sunt duse la extrem şi chiar te fac să te îndoieşti că există persoane care chiar se pot uita până la sfârşit.

Citește și:   Diferențe colosale dintre o relație de o lună și una de 1 an. A treia e mortală

Până la urmă nu sunt toate atât de grave, dar există situaţii în care pur şi simplu nu vrem să ne expunem singuri. Internetul este plin de astfel de filmuleţe şi de imagini care uimesc până şi cei mai mari sceptici, şi de multe ori ne întrebam dacă sunt false, sau nu.

Lumea online ne oferă ocazia de a vedea foarte multe dintre lucrurile ciudate, la care înainte nu aveam aproape deloc acces. Oamenii sunt împărţiţi în două categorii, de cele mai multe ori în funcţie de vârstă şi de cum au fost crescuţi.

În prima categorie intră oamenii care nu au avut în cea mai mare parte a vieţii acces la internet şi nu înţeleg exact de ce este tineretul atât de pasionat de platformele de socializare.

Cea de-a doua categorie este formată din tinerii care nu percep viaţa fără internet şi care au printre cele mai mari frici ideea de a-şi pierd telefonul, sau că nu mai pot intra pe Facebook. O a treia categorie, cea de la mijloc este minoritară, şi aceeia sunt oamenii care folosesc internetul în scopuri educative, şi chiar distractive, dar doar în cantităţi limitate.

Oamenii preferă să profite în general de tehnologie, pentru că aceasta ne face o viaţă mult mai simplă şi mai frumoasă, în special pentru cumpărături online, pentru plăți, pentru informaţii şi multe alte activităţi fără de care ne-ar fi foarte greu să trăim acum.

În vremurile de azi, în momentul în care nu ştii ce înseamnă un termen specific, sau vrei să afli ceva despre un eveniment, atunci este foarte uşor să o faci, cu un singur click, sau cu o simplă atingere de deget, din moment ce telefoanele au ajuns atât de performante încât poţi să foloseşti pe ele aproape orice funcţie pe care o foloseşti pe calculator sau laptop.

Citește și:   11 ADEVĂRURI despre ce îți trece prin MINTE la locul de muncă pe care nu trebuie să le citești la birou

Oamenilor le-ar fi foarte greu să se obişnuiască fără internet, mai ales adolescenţilor, care sunt total dependenţi de tehnologie, şi îşi doresc mereu tot ce e nou pe piaţă. Cum să nu îţi doreşti să ai acces la absolut orice informaţie, la orice oră?

De această ocazie au profitat şi cei care au strâns cele mai ciudate fotografii din mediul online şi le-au grupat într-un filmuleţ care ne face să ne încruntăm. Unele dintre ele ne fac pielea de găină, aşa că nu ne e de mirare că există reacții diferite.

Lumea internetului este plină de surprize, dar nu toate sunt plăcute, din păcate. Specialiştii ne avertizează să fim prudenţi în legătură cu anumite lucuri, mai ales atunci când vine vorba despre siguranţa noastră. Dacă în cea mai mare parte, cei cu care împărţim informaţii pe reţelele de socializare sunt prietenii noştri, iată că unii dintre ei sunt necunoscuţi care aşteaptă să faci o greşeală.

Aceştia ne îndeamnă să nu anunţăm niciodată că suntem plecaţi de acasă, cel puţin nu toti membri familiei.

Pentru cele mai incredibile imagini care te vor face să te simţi inconfortabil, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus