Connect with us

Tunsorile acestor oameni sunt atât de proaste și de eșuate încât îți va fi greu să le privești

Divertisment

Tunsorile acestor oameni sunt atât de proaste și de eșuate încât îți va fi greu să le privești

Tunsorile acestor oameni sunt atât de proaste și de eșuate încât îți va fi greu să le privești

Oamenii simt des nevoia de schimbare, în special femeile. Fie că este vorba despre o perioadă dificilă în care simţi că nu eşti mulţumit de tine însuţi şi vrei să schimbi ceva, fie că vrei să îţi îmbunătăţeşti imaginea fizică, o tunsoare nouă este cea mai simplă opţiune.

Dar ce ne facem atunci când această tunsoare este atât de eşuată încât îţi distruge şi mai tare încrederea în sine? În imaginile pe care le veţi urmări mai jos, oamenii şi-au distrus părul într-o fracţiune de secundă.

Mediul online ne prezintă destul de des tutoriale în care ne este prezentată o modalitate simplă prin care ne putem tunde, chiar la noi acasă. Deşi acestea pot funcţiona în cazul în care avem dexteritate şi o foarfecă bună, de cele mai multe ori, ajungem să ne facem mai mult rău.

O tunsoare nouă poate fi costisitoare, mai ales dacă eşti femeie şi ai părul lung, dar nimic nu este mai dureros decât faptul că nici nu ai ajuns la rezultatul dorit, nici bani nu ai economisit, pentru că acum va trebui să plăteşti un profesionist să îţi repare greşeala.

Părul unei femei, dar şi al bărbaţilor, a ajuns să fie un standard de frumuseţe în sine. Măriile companii ne prezintă zilnic zeci de produse noi pentru un par cât mai sănătos şi mai frumos, iar noile trend-uri ne prezintă modele şi tunsori din ce în ce mai inovative.

În timp ce trăim într-o societate care nu acceptă deloc schimbarea, iată că, de cele mai multe ori, suntem puşi în situaţia de a fi de acord cu majoritatea.

Chiar dacă nu ar fi de încurajat ca oamenii să arate la fel, iată că aceste coafuri nu le-au făcut cinste absolut deloc, pentru că arată ca şi cum ar încerca să câştige un concurs pentru exemple de freze de pe alte planete.

Citește și:   PIXAR a publicat un VIDEO nou unde îți arată că toate FILMELE lor sunt conectate! Uite cum

Cine poate spune, până la urmă ce este frumos şi ce nu? Oamenii devin din ce în ce mai superficiali, este adevărat, şi noi nu vrem să facem parte din acea categorie, dar oare nu este, totuşi, normal să nu fim impresionaţi atunci când vedem ceva ce nu ne place?

Atunci când unele persoane şi-au dorit să iasă în evidenţă printr-o tunsoare atât de ciudată şi de nenaturală, au reuşit să ajungă acolo unde şi-au propus, dar nu aşa cum şi-au propus, pentru că oamenii au considerat că tunsorile lor sunt atât de urâte încât merită să fie strânse şi transformate într-un filmuleţ absolut ilar!

Da, poate că suntem răutăcioşi, dar cine nu ar fi în situaţia dată? Deşi putem să apreciem nivelul de încredere în sine pe care le-au avut aceste femei în ceea ce priveşte imaginea lor fizică, iată că nu apreciem că nu au putut să iasă în evidenţă într-un mod mai… estetic.

Este adevărat că nu putem noi să stabilim care sunt strandardele de frumuseţe, deşi ştim că cele care sunt deja impuse sunt destul de ridicole şi imposibil de atins!

Revenim la întrebarea iniţială: de ce? Până la urmă, fiecare are dreptul să facă ce vrea cu părul lui, cu corpul lui, cu tot ce ţine de el, atât timp cât nu îi pune în pericol pe alţii sau pe el însuşi. Aceste subiecte, legate de libertatea fiecăruia, sunt extrem de cunoscute în lumea întreagă, mai ales în ceea ce priveşte libertatea femeilor.

Acestea s-au luptat foarte mulţi ani cu cei care nu le-au permis să facă ceea ce şi-au dorit: de la cele care nu aveau voie să muncească, la cele care nu aveau voie să iasă din casă sau să se îmbrace aşa cum îşi doresc.

Citește și:   Detalii pe care nu le-ai observat înainte în faimoasele filme Disney. Știai că Pluto a apărut în Mica Sirenă?

Deşi femeile mai au încă mult de luptat, iată că nu ar trebui deloc să le suprimăm nevoia de a se desfăşura, chiar dacă asta înseamnă să ajungă la o tunsoare urâtă şi total ieşită din comun.

Atunci când urmărim aceste trenduri, ne dăm seama că suntem destul de norocoşi că în jurul nostru există oameni care să se preocupe de frumseţea noastră, oameni care vor să ne ajute să arătăm cât mai bine şi să ne punem trăsăturile în evidenţă, nu să ne urâţim. Totuşi, în trecut, a existat mereu acea persoană care nu era de acord cu asta.

Unele dintre tunsorile pe care urmează să le vedeţi în imaginile de mai jos sunt destul de actuale, dar unii oameni au considerat că sunt atât de ieşite din comun, încât merită să intre pe lista noastră.

Cel mai probabil că acestea sunt cele care scos persoanele din zona de feminin, tocmai de aceea sunt total nepotrivite pentru gusturile anumitor persoane.

Mai mult, tunsorile în care părul este ras într-o cantitate mai mare decât este necesar, sunt cele pe care oamenii nu le suportă deloc. Se pare că acestea nu sunt deloc apreciate, pentru că fac oamenii să se simtă nesiguri de intenţiile persoanei respective (în special pentru că mai multe femei foarte agresive alegeau să se tundă în acel mod).

Pentru seria imaginilor complete, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus