Connect with us

5 lucruri pe care le urăşte fiecare zodie

Horoscop

5 lucruri pe care le urăşte fiecare zodie

5 lucruri pe care le urăşte fiecare zodie

Eşti o persoană calmă şi nu-ţi ieşi uşor din fire, dar există momente în care până şi tu îţi pierzi cumpătul. Ştiai că zodia ta dezvăluie mai multe despre tine decât îţi imaginai? Micile lucruri care te scot din minţi au o legătură directă cu semnul zodiacal de care aparţii.

Află lucrurile pe care trebuie să eviţi să le faci fiecărei zodii pentru a nu-ţi supăra partenerul, prietenii sau membrii ai familiei. Îţi prezentăm în continuare 5 lucruri care enervează fiecare zodie. Cu siguranţă tu şi prietenii tău vă veţi regăsi în ele!

1. Vărsător

Detestă: Tocilarii, pe cei extrem de inteligenţi, pe cei care îşi însuşesc meritele altor persoane, să trăiască în trecut şi să fie înşelaţi.

2. Peşti

Detestă: Oamenii care nu au stil, locurile mult prea călduroase, persoanele agresive, să fie criticaţi şi să le li se spună ce să facă.

3. Berbec

Detestă: Să aştepte persoane care întârzie, să nu fie sunaţi înapoi, pe cei care nu se ţin de cuvânt, să facă planuri şi oamenii care nu se spală.

Citește și:   Eșecuri în construcții care sunt incredibil de stupide. La numărul trei îți faci cruce!

4. Taur

Detestă: Mincinoşii, oamenii care se laudă prea mult, vorbăreţii, să vorbească în public şi dezordinea.

5. Gemeni

Detestă: Oamenii fără simţul umorului, să nu fie în centrul atenţiei, persoanele care gândesc negativ, persoanele invidioase şi oamenii care merg încet.

6. Rac

Detestă: Mincinoşii, violenţa, să fie criticaţi, oamenii care nu ştiu să iubească şi pe cei care nu-şi respectă promisiunile.

7. Leu

Detestă: Oamenii care vorbesc tare, leneşii, pe cei care-i cer bani, să fie ignoraţi şi să fie ţinta glumelor proaste.

8. Fecioară

Detestă: Oamenii care încearcă să-i controleze, persoanele dezorganizate, persoanele arogante, mirosurile corporale şi oamenii care se dau în spectacol.

9. Balanţă

Detestă: Glumele de prost gust, când nu sunt sunaţi înapoi, intenţiile rele, un partener neloial şi părinţi prea stricţi.

10. Scorpion

Detestă: Mincinoşii, să fie criticaţi, rutinele plictisitoare, oamenii negativi şi să împrumute obiecte fără să le mai primească înapoi.

11. Săgetător

Detestă: Să aştepte pe cineva, oamenii care nu-şi asumă riscuri, pe cei care vorbesc mai mult decât ei, persoanele care nu acceptă că au greşit şi pe cei obsedaţi de curăţenie.

Citește și:   Horoscopul pentru săptămâna 18 – 24 decembrie 2017 pentru toate zodiile

12. Capricorn

Detestă: Prea mult machiaj, pe cei care se comportă ca şi cum ar fi lideri, poveştile triste, încălcarea promisiunilor şi conversaţiile neînsemnate.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Horoscop

Sus