Connect with us

Care este culoarea de vis a părului pentru tine, în funcție de zodie!

Horoscop

Care este culoarea de vis a părului pentru tine, în funcție de zodie!

Care este culoarea de vis a părului pentru tine, în funcție de zodie!

Ai libertatea totală de a alege ce culoare a părului să porți, în funcție de ceea ce îți convine mai mult: starea de spirit, un moft, trend-uri, orice!

La urma urmei, chiar dacă îl vei scurta într-o bună zi pentru că te-ai săturat de culoare, el va crește la loc.

Dacă ești în căutarea unei culori de păr care te-ar avantaja, ai venit în locul potrivit.

Astăzi îți vom dezvălui ce culoare de vis a părului ți se potrivește în funcție de zodie!

Berbec – Roșu aprins

Ești o fire pasională, încrezătoare și acerbată, muncești din greu și încerci să îndeplinești multe lucruri.

Așadar, de ce să nu accentuezi totul și mai mult, printr-un păr roșu aprins și strălucitor?

Suntem de părere că roșul aprins este o culoare potrivită pentru un Berbec, deoarece reflectă pasiunea sa pentru viață și tendința naturală de a ieși în evidență.

Taur – Verde închis

Ești un semn cald și grijuliu. De obicei, ești cea mai grijulie persoană dintr-un grup, asculți pe toată lumea și încerci să oferi cele mai bune sfaturi.

Sigur, uneori poți fi puțin imprevizibilă, dar așa este și natura. Așadar, credem că verdele închis este o culoare extraordinară de păr care poate reflecta acest lucru.

Gemeni – Galben strălucitor

Gemenii sunt în general oameni foarte optimiști și plini de energie. Ei par fericiți și încântați tot timpul, iar asta pentru că au o natură foarte curioasă și explorează în mod constant lumea din jur, învățând lucruri noi.

Emit o energie pozitivă, așadar credem că galbenul strălucitor este o culoare deosebită pentru ei.

Rac – Blond de platină

Citește și:   Cele 4 zodii care își îndeplinesc toate dorințele în 2018

Racul este cunoscut pentru natura grijulie, loială, creativă și informată. Abordează toate situațiile cu o minte deschisă și preferă să gândească totul înainte de a face ceva.

Este un prieten bun și un muncitor responsabil. Credem că albul este o culoare deosebită care ți se potrivește dacă ești Rac, deoarece simbolizează cunoașterea și înțelepciunea.

Leu – Portocaliu

Leul este un nativ foarte încrezător, amuzant și îngrijit. El va lupta pentru ceea ce crede, mai ales dacă are dreptate, și îi vor proteja pe cei apropiați cu tot ceea ce au.

Poate fi un semn destul de dramatic, dar numai pentru că au o încredere puternică în cauza lor.

Leul are, de asemenea, și o personalitate foarte caldă, deci credem că orice culoare caldă din nuanța portocaliu i se va potrivi, de la tonuri de miere dulce, până la un portocaliu luminos.

Fecioară – Albastru deschis

Fecioara este muncitoare, blândă, dar are și un creier foarte analitic, ceea ce înseamnă că îi place să calculeze totul și să vadă cele mai bune rezultate posibile.

Este inteligentă și practică, prin urmare, albastrul deschis ar putea fi o culoare potrivită pentru păr, deoarece o va face diferită, fără a o scoate prea mult în evidență.

Balanță – Violet

Balanța este socială, pașnică și corectă. Ea evită confruntările inutile și, în general, este pacificatoarea dintr-un grup.

Violetul este o alegere excelentă ca și culoare a părului, deoarece este moale, caldă, non-agresivă și cu siguranță iese în evidență, arătând cât de unică este Balanța.

Scorpion – Roșul ca vinul

Ești o fire curajoasă, încăpățânată, dar loială. Îți protejezi familia și prietenii până la sfârșit. Uneori ești emoțională, dar nu ți-e teamă să-ți exprimi sentimentele.

Citește și:   Horoscopul pentru săptămâna 12 – 18 februarie 2018 pentru toate zodiile

Roșul ca vinul este o culoare grozavă pentru tine, deoarece reflectă aspectul tău emoțional și cât de profunde devin sentimentele tale uneori.

Săgetător – Albastru marin

Femeia Săgetător este binecuvântată cu un mare simț al umorului. Ești amuzantă, plină de viață și întotdeauna gata să faci pe oricine să zâmbească.

Îți place să te uiți la partea luminoasă a vieții și să ignore problemele insuficiente, care ne duc în jos. Albastrul marin sau bleumarinul este o culoare deosebită pentru ei.

Capricorn – Negru

Ești o fire încrezătoare, disciplinată și responsabilă, ceea ce ne face să credem că negrul ți se potrivește foarte bine. Această culoare necesită multă încredere și disciplină de îngrijire pentru a fi întreținută, ceea ce tu sigur ai!

Vărsător – Argintiu

Dacă te-ai întâlnit vreodată cu un Vărsător, atunci știi că îi pasă foarte mult de lume. Îi pasă de natură și încearcă să facă tot posibilul pentru a prospera.

Părul argintiu este o culoare excepțională pentru tine, dacă ești Vărsător. Este o culoare modernă și futuristă, și reflectă cât de înțelept ești.

Pești – Roz pastel

Ești blândă, empatică și destul de artistică. Vezi ceea ce este mai bun din jur și ești foarte fidelă credințelor tale.

Cea mai bună culoare de păr pentru tine este rozul pastel sau rozul auriu, căci este o modalitate eficientă de a-ți prezenta natura blândă.

Click pe video pentru mai multe detalii!

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar da un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Horoscop

Sus