Connect with us

Cât de mult îți dorești să înșeli în funcție de zodie – ferește-te de aceste două semne zodiacale care nici nu vor sta pe gânduri!

Horoscop

Cât de mult îți dorești să înșeli în funcție de zodie – ferește-te de aceste două semne zodiacale care nici nu vor sta pe gânduri!

Cât de mult îți dorești să înșeli în funcție de zodie – ferește-te de aceste două semne zodiacale care nici nu vor sta pe gânduri!

Iată cât de mult îţi doreşti să înşeli, în funcţie de zodie:

Capricorn
Natura ta fără de griji te face să înşeli fără probleme. Capricornii o vor face fără probleme şi nu se vor gândi la modul în care acţiunile lor le afectează partenerul. Sunt destul de inteligenţi în a anticipa mişcările partenerului, ceea ce îi va face să nu fie prinşi pentru mult timp.

Dacă sunt prinşi, vor încerca să găsească o justificare sau se vor preface că le pare rău. În apărarea lor, Capricornii sunt persoane care înşeală doar din punct de vedere fizic, îşi doresc doar puţină aventură pe acest plan.

Vărsător
Aceştia înşeală mai mult din punct de vedere emoţional. Se ataşează mult prea redepe şi se îndrăgostesc de persoană cu care înşeală. Sunt că acei copii care nu se mulţumesc cu o singură bomboană şi cer una nouă de fiecare dată când trec pe lângă magazin.

Vărsătorii îşi vor dori să afli că ai fost înşelat pentru că vor să te rănească.

Peşti
Fiinţe foarte inteligente, aceştia sunt capabili să scape şi de crimă prin tertipuri şi strategii. Nu sunt prinşi niciodată, în special pentru că înşeală prin manipulare şi prin tactici foarte bine puse la punct.

Berbec
Fiind aventuroşi din natură, Berbecii nu se pot abţine să îşi înşele partenerii. Partea cea mai proastă este că nici măcar nu neagă asta, dar vor da vina pe victima. Aceştia se simt vinovaţi în subconştient, iar asta îi ajută să se simtă mai bine.

Citește și:   Care sunt cele mai inteligente semne ale zodiacului - 6 dintre ele sunt deasupra tuturor

Taur
Aceştia sunt loiali şi nu înşeală aproape niciodată. Totuşi, dacă ajunge să te înşele, înseamnă că s-au îndrăgostit de altcineva. Asta presupune că nu mai există speranţă pentru tine. Sunt parteneri iubitori şi loiali, dar atunci când ajung să te înşele, nu simt niciun fel de regret.

Gemeni
Aceştia îşi înşeală partenerii cu persoane care se afla în proximitatea lor. Dacă dai o petrecere la tine acasă, şansele sunt ca partenerul său partenera Gemeni să arunce un ochi asupra cunoştinţelor tale. Cel mai probabil că îi vei prinde în faptă.

Rac
Aceştia nu se pricep deloc la înşelat. Nu ştiu cum să o facă şi sunt prinşi imediat. Sunt sensibili şi iubitori, mereu în căutarea persoanei perfecte, dar le e teamă să nu îţi frângă inima, Îţi vor spune imediat dacă au sentimente pentru altcineva.

Leu
Aceştia nu înşeală, dar nu pentru că sunt loiali, ci pentru că urăsc drama asociată cu înşelatul. Aprecieaza pacea şi confortul şi nu îi deranjează să doarmă lângă aceeaşi persoană o viaţă întreagă dacă asta le aduce pace. Înşelatul nu are nicio logică pentru ei.

Fecioară
Aceştia sunt foarte pricepuţi la înşelat. O pot face o viaţă întreagă fără ca partenerul să afle. Plănuiesc totul în avans prin a-şi imagina fiecare scenariu posibil. Sunt mincinoşi eficienţi ceea ce îi ajută să descopere mincinoşii. Urmăreşte-le schimbările în comportament.

Balanţa
Aceştia sunt foarte pricepuţi în arta decepţiei. Se pot întâlni cu doi sau mai mulţi oameni fără să atragă atenţia. Păstrează mereu un plan B chiar dacă sunt prinşi. Conving oamenii să facă ce nu vor să facă.

Citește și:   A amestecat GELATINĂ cu LAPTE, și-a întins amestecul pe față și a lăsat-o să se întărească! Când a început să tragă de ea nu i-a venit să creadă! Uite ce ieșea din pielea ei când făcea asta

Cred că totul se întâmplă cu un motiv, nu îşi asumă responsabilitatea şi realizează de-abia foarte târziu cât de urât şi-au tratat partenerul.

Scorpion
Aceştia nu îşi pot înşela partenerii pentru că văd relaţia într-un mod foarte serios. Totuşi, oamenii înşeală partenerii cu Scorpionii pentru că se îndrăgostesc de ei foarte uşor şi sunt total fermecaţi. Din acest motiv nu înşeală, dar vor fi uneltele cu care înşeală alţii.

Atunci când o fac, se simt foarte vinovaţi şi sunt extrem de oneşti în legătură cu asta.

Săgetător
Înşelatul este un joc pentru ei şi iubesc să-l joace. Sar dintr-o oportunitate în alte în cele mai multe cazuri şi au mereu câteva întâlniri planificate. Acesta este modul în care se distrează. Sunt muncitoare şi aşa ajung să se relaxeze.

Simt totul foarte intens, mai puţin dragostea. Tensiunea şi stresul îi afectează, iar asta îi face să îşi schimbe partenerul frecvent. Ştiu că nu este stilul de viaţă potrivit şi încearcă să se aşeze, dar nu se pot abţine să nu greşească.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Horoscop

Sus