Connect with us

Ce personaj din Game of Thrones îți este atribuit în funcție de zodie

Horoscop

Ce personaj din Game of Thrones îți este atribuit în funcție de zodie

Ce personaj din Game of Thrones îți este atribuit în funcție de zodie

Entuziastmul oamenilor legat de serialul Game of Thrones nu a pierit încă, deşi au trecut săptămâni întregi de la finalul sezonului şi nu ne este greu să înţelegem de ce. Personajele serialului, fie că sunt pozitive sau negative, ne-au făcut să ne îndrăgostim pe veşnicie!

Astrologia este o altă parte a lumii care ne poate spune multe despre personalitatea noastră. Dar ce se întâmplă atunci când mixam cele două concepte? Iată rezultatele:

Cersei Lannister – Rac
Femeile în zodia Rac sunt cunoscute pentru calităţile materne. Cersei este o femeie strictă şi un lider nativ, dar este şi mamă şi îşi pune destul de des interesele copiilor înainte de orice. Nativii în zodia Rac sunt şi foarte patriotici şi comportamentul lui Cercei ne spune că ar face orice să îşi menţină patria în siguranţă.

Ygritte – Gemeni
Femeile Gemeni au două fețe, cel puţin. Acum sunt calme ca gheaţa unui munte, ca apoi să explodeze în flăcări şi emoţii, iar Ygritte este exact aşa. Este un vânător şi o fată sălbatică, iar asta o face destul de dură, dar atunci când apare Jon, îşi dezvăluie şi partea sensibilă şi se îndrăgosteşte.

Este spontană, dar loială şi îi place să spună exact ceea ce gândeşte.

Brienne of Tarth – Fecioară
Femeile Fecioară adoră să călătorească, iar Brienne nu se dezice. Aceasta călătoreşte din loc în loc, urmărindu-le pe fetele lui Catelyn Stark. Fecioara este un semn care are de-a face cu servitudine şi vedem tot ce se petrece în viaţa acesteia.

Mai mult, aceasta tine la ritualuri – de la antrenamente zilnice ca şi cavaler la ovaţii solemne!

Sansa Stark – Balanţă
Femeile Balanţă se gândesc mult la relaţii. Atunci când am cunoscut-o pe Sansa, am observat că tot ce voia era să se îmbrace frumos, să se mărite şi să trăiască în pace. Tocmai de aceea nu o plăcea pe Arya – era atât de rebelă!

Citește și:   Femeile născute sub acest semn zodiacal înnebunesc orice bărbat!

Femeile Balanta cred în dreptate şi justiţie şi vor să îndrepte toate nedreptăţile. În timp ce se maturizează, o vedem pe Şansă încercând să se răzbune pe cei care i-au greşit familiei sale.

Margaery Tyrell – Taur
Femeile Taur sunt asociate cu frumuseţea şi luxul şi putem vedea asta şi în personaj. Este deşteaptă şi încăpăţânată şi nu şi-ar schimba cursul orice ar fi. Lucrurile nu merg atât de bine cu Joffrey, dar a încercat să facă lucrurile să meargă cu Tommen. Femeile Taur sunt puternice şi ştiu ce îşi doresc în viaţă.

Daenerys Targaryen – Berbec
Femeile Berbec au un simţ puternic al independenţei, tocmai de aceea această nu poate trăi în pace cu atât de multă nedreptate în jurul ei! Este un lider, chiar dacă mariajul sau cu Khal Drogo a ajutat-o să devină Regina Dothraki.

Berbecul este un semn al focului şi putem vedea asta în personajul ei – poate izbucni în flăcări de câte ori vrea şi este şi Mama Gragonilor.

Arya Stark – Scorpion
Scorpionul este un semn al misterului, al transformărilor, al morţii şi al renaşterii. Arya are o istorie a diferitelor nume, personalităţi, haine şi chiar înfăţişare! Înainte să devină -fata fără nume- aceasta ştia să îşi ascundă adevărata natură şi să renunţe la numele şi statutul său, prefăcându-se că e băiat.

Femeile Scorpion au multe scopuri şi sunt destul de insistente pentru a le atinge.

Catelyn Stark – Peşti
Femeile Peşti sunt foarte sensibile şi intuitive. Putem să spunem asta şi despre soţia lui Ned Stark! Aceasta poate simţi pericolul de departe şi ştie despre toţi duşmanii secreţi care aşteaptă să lovească în întuneric, chiar dacă nu are mereu puteresa să se lupte cu ei.

Peştii pot vedea lucrurile aşa cum îşi doresc, nu aşa cum sunt cu adevărat. Aceasta nu a crezut niciodată că Jon nu este fiul lui Ned şi şi-a petrecut toată viaţa urând un băiat nevinovat.

Melisandre – Săgetător
Femeile Săgetător sunt foarte îndrăzneţe şi nu pot minţi. Melisandre spune mereu adevărul, sau cel puţin pe cel pe care îl vede ea. Este aventuroasă şi are o misiune globală din a face viaţa tuturor mai bună, tocmai de aceea femeile Săgetător sunt foarte periculoase!

Citește și:   Ce te face să nu te simți bine în pielea ta, în funcție de zodie - Una dintre zodii este plină de frustrări!

Acestea sunt extrem de încăpăţânate atunci când consideră că cineva are nevoie de ajutor, şi nimic nu le poate opri din a face ceea ce este necesar.

Ellaria Sand – Leu
Leoaicele adoră atenţia, cer respect şi iubesc să se îmbăieze în admiraţie. Ellaria Sand este o femeie mândră căreia îi plac plăcerile senzuale la fel de mult că plăcerea. Poate fi arogantă uneori, dar şi periculoasă, în special cu cei pe care îi iubeşte.

Dacă este tratată greşit, aceasta este răzbunătoare, în special atunci când vine vorba despre duşmanii ei cei mai mari.

Olenna Tyrell – Capricorn
Femeile Capricorn sunt lideri şi îşi doresc mult să aibă succes în viaţă. În această privinţă, Olenna Tyrell este un Capricorn perfect. Ambiţia şi puterea interioară s-au combinat cu înţelepciunea care a făcut-o cea mai deşteaptă persoană din Westeros.

Aceasta a reuşit să comploteze la un nivel înalt, este o femeie alpha care are un drum de urmat şi nu se teme să îşi folosească cornele pentru a învinge pe oricine îi iese în cale.

Missandei – Vărsător
Femeile Vărsător iubesc libertatea şi ar face orice să scape de lanţuri şi de restricţii. Missandei şi-a recâştigat libertatea cu ajutorul lui Daenerys şi a rămas alături de ea din propria dorinţă, ca un sprijin.

Vărsătorul este un semn al aerului, dar oricine ar trebui să aibă grijă în preajma lor pentru că sunt ca o furtună care aşteaptă să pornească.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Horoscop

Sus