Connect with us

Cea mai comună problemă pe care o are fiecare zodie în pat!

Horoscop

Cea mai comună problemă pe care o are fiecare zodie în pat!

Cea mai comună problemă pe care o are fiecare zodie în pat!

Indiferent de ceea ce îţi dictează inima, intimitatea poate să fie ciudată şi amuzantă în unele situaţii. Fiecare semn zodiacal are putere şi slăbiciune atunci când vine vorba despre romantism.

Chiar şi horoscopul joacă un rol important atunci când vine vorva despre influenţa vieţii intime. Berbecii au probleme în a-i lăsa pe alţii să-i cunoască, Gemenii iubesc să flirteze, Racul poate să fie o epavă emoţională.

Fiecare dintre noi, indiferent de zodie, avem de lucru atunci când vine vorba despre noi înşine. Caracteristicile negative ale zodiei noastre scot în evidenţă lucrurile la cer nu suntem cei mai buni.

Uneori, acestea demonstrează că avem şi noi slăbiciuni şi care sunt lucrurile la cer putem lucra, în special în dormitor. Iată care sunt probleme intime ale fiecăruia dintre voi, în funcţie de zodie:

Berbec
Berbecii vor ca totul să fie făcut ca ei. Nu îţi este frică să ai o relaţie, dar îţi este frică de lipsa de control. Atât timp cât practici să accepţi, dar şi să oferi partenerului, totul este bine.

Uneori te va ajuta să laşi puţin de la tine.

Taur
Taurul se va grăbi să îşi asume un angajament. Unoeri se grăbeşte să îşi cunoască partenerul. Vrei ca nimic să nu se schimbe vreodată şi dragostea ta şi a partenerului să rămână aceeaşi pentru veşnicie.

Încearcă să fii mai deschis la schumbari.

Gemeni
Gemenii nu sunt deloc confortabili într-o relaţie şi tocmai de aceea refuză să se angajeze în una. Încearcă să investeşti în partenerul tău, nu trebuie să te ascunzi în spatele fratelui tău geamăn pentru totdeauna.

Poate că o anumită persoană merită mai mult credit şi că îţi va părea rău că nu ai avut curaj să încerci mai mult decât o aventură.

Citește și:   Anul 2018 va fi anul perfect pentru aceste două zodii: se căsătoresc!

Rac
Racii refuză să se expună, mai ales dacă simt că este ceva ciudat la corpul lor. Aceştia îşi vor scoate la suprafaţă carapacea tare pentru a se proteja. Permite-ţi să te expui în fața partenerului.

Permite-i partenerului să aibă grijă de tine şi acordă-i atenţia cuvenită.

Leu
Leul nu poate să renunţe la control. Vrei să fii mereu cel care conduce, iar cea mai mare bariera a intimităţii este atunci când nu vrei să împarţi puterea în relaţie.

Dacă vei continua să faci asta, vei obosi şi nu te vei mai putea bucura de ceea ce îţi oferă o relaţie.

Fecioară
Fecioara va ajunge foarte greu să aibă încredere în cineva şi să se simtă demnă. Acestea sunt rădăcinile problemei tale de intimitate. Trebuie să înţelegi că toată lumea are imperfecţiuni şi probleme din când în când.

Nu lăsa asta să te scoată de pe calea ta, nimenu nu poate să fie perfect, nici măcar tu.

Balanţa
Balantele sunt foarte organizate şi persoane foarte balansate, ceea ce te face pe tine să te simţi foarte inconfortabil. Tinzi că fii grijuliu şi, poate, îngrijorat atunci când nu trebuie să fi.

Încearcă să iei decizii în legătură cu viaţa ta şi încearcă să crezi în tine.

Scorpion
Oamenii se simt destul de des ameninţaţi de Scorpioni, ceea ce poate să reprezinte un mare obstacol în ceea ce priveşte intimitatea. Nu o eviţi în mod intenţionat, dar ai probleme în ceea ce priveşte acceptarea.

Consideră-ţi intensitatea şi curajul ca o caracteristică bună a personalităţii tale, dar, poate nu chiar în ceea ce priveşte romantismul.

Citește și:   Cele 5 obiceiuri proaste ale fiecărei zodii care îi fac pe cei din jur să turbeze

Săgetător
Săgetătorii sunt neînfricaţi, ceea ce îi face să pară extrem de puternici. Cei mai mulţi oameni sunt interesaţi în a se întâlni cu toată lumea până când întâlnesc persoana potrivită.

Încearcă să te relaxezi puţin.

Capricorn
Într-o relaţie, Capricornii vor să fie cei puternici. Uneori pari a fi stoic şi fără sentimente. Încearcă să îţi laşi vulnerabilitatea la vedere din când în când, lasă-ţi partenerul să pătrundă în sufletul tău.

Nu vei fi mereu rănit atunci când îţi laşi să iasă latura sensibilă, uneori chiar te poate ajuta să te conectezi cu partenerul aşa cum nu credeai vreodată.

Vărsător
Vărsătorii preferă, în mod natural, logica în fata sentimentelor, ceea ce îi menţine calmi şi destul de reci. Îţi este teamă să nu îţi pierzi libertatea.

Încearcă să laşi oamenii să se apropie de tine şi să nu te mai temi atât de mult.

Peşti
Peştii sunt destul de plăcuţi, dar problema este că nu realizează asta. Eşti un cameleon. Încerci să te amestezi în mulţime, încerci să îţi impui prea multe limite.

Cel mai bine ar fi să dărâmi anumiţi pereţi şi să fii tu însuţi.

Fiecare zodie în parte are caracteristici bune şi mai puţin bune, dar este important să ajungem să le cunoaştem pentru a putea să lucrăm la noi înşine.

Pentru mai multe detalii, accesaţi link-ul de mai jos:

Dacă am reuşi să învăţăm că ne putem perfecţiona mereu atitudinea pentru a ne face viaţa mea bună, de ce nu am face-o? Aceste sfaturi sunt extrem de utile.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Horoscop

Sus