Connect with us

Cei mai „mămoși” bărbați în funcție de zodie

Horoscop

Cei mai „mămoși” bărbați în funcție de zodie

Cei mai „mămoși” bărbați în funcție de zodie

Aceste trei zodii de mai jos au o legătură extrem de specială cu mamele lor. Poate că este minunat să primeşti toată dragostea şi atenţia mamei tale, dar pentru cei din jur sună ca şi cum ai uitat să te maturizezi – şi e şi puţin dubios.

Nu multe femei pot accepta un bărbat care este băiatul lui mama, dar pentru unele zodii legătura este atât de puternică, încât este aproape imposibil să se detaşeze emoţional de mamele lor. Iată care sunt cele trei zodii care refuză să îşi asume responsibilitatea vieţii de adult:

1. Gemeni
Bărbaţii Gemeni iubesc să fie băiatul lui mama, chiar dacă nu o vor recunoaşte niciodată în public. Există ceva reconfortant în a avea mereu pe cineva care să te ajute cu orice ai nevoie, iar Gemenii iubesc asta.

În plus, faptul că bărbaţii Gemeni sunt copilăroşi presupune că nu îşi va schimba niciodată comportamentul pentru că ştie deja că mama sa îl iubeşte exact aşa cum e. În mod evident, aceştia de-abia pot alege între un sendviş şi o salată, aşa că îi cere părerea mamei.

Nu doar că îl scapă de ruşinea unei decizii greşite, dar poate să nu se maturizeze niciodată pentru că mama sa va deţine controlul asupra lucrurilor importante.

Citește și:   Horoscop 2018 - Zodiile care vor fi înșelate în noul an!

Totuşi, în timp ce nu se poate decide ce prea să mănânce, se va certa cu tine până când se schimbă la faţă atunci când încearcă să te convingă de faptul că mama sa ştie ce este mai bine pentru el.

2. Rac
Racii sunt extrem de sensibili şi iubesc să primească atenţie de la mama sa şi iubeşte să fie cocoloşit, la orice vârstă. Aceştia vor simţi că nimic nu îi va răsfăţa aşa cum o face mama sa, fie că este vorba despre bani de benzină la fiecare vizită sau să îi gătească mese pentru a-l scuti de asta în timpul săptămânii.

Dar nu este de ajuns! Racii vor depinde de mama lor pentru lucruri simple de adulţi: totuşi, vor nega totul dacă îl întrebi de ce nu îl vezi niciodată spălându-şi rufele. Totuşi, nu doar rufele reprezintă o problemă, ci facturile, curăţenia în general.

Deşi mama unui Rac nu trebuie să facă aşa ceva fizic, aceasta îi va spune cum să plătească pe cineva pentru a se ocupa de asta. În ceea ce priveşte relaţiile intime, acesta îşi va dori în secret că iubita lui să semene cu mama sa.

Citește și:   Zodii care își ascund sentimentele - și cele care găsesc putere în vulnerabilitate

3. Capricorn
Aceştia pot părea că bărbaţi perfecţi care apreciază mult viaţa de familia, dar cei care stau aproape de ei ştiu că, de fapt, acesta este băiatul lui mama şi punct.

Acesta foloseşte scuze ca „familia este totul” de fiecare dată când trebuie să lase totul baltă şi să îşi ajute mamă, deşi acesta ar prefera pur şi simplu să stea doar cu ea, pentru că nu îl judecă niciodată şi îi face prăjituri.

Capricornii petrec atât de mult timp cu mama lor – merg la cumpărături cu ea, o ajută în gospodărie, aproape locuiesc cu ea. Nu-l asculta atunci când încearcă să se apere, acesta îi spune mamei lui totul.

Mama unui Capricorn ştie cu cine se întâlneşte, de câte ori s-a certat cu ea, care îi sunt planurile pentru săptămâna viitoare şi ce mănâncă la micul dejun în fiecare zi, dar şi cele mai mari secrete – orice ar fi, aceasta ştie tot.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Horoscop

Sus