Connect with us

Cele mai fatale femei ale zodiacului – cu o singură privire te-a cucerit pentru totdeauna!

Horoscop

Cele mai fatale femei ale zodiacului – cu o singură privire te-a cucerit pentru totdeauna!

Cele mai fatale femei ale zodiacului – cu o singură privire te-a cucerit pentru totdeauna!

Femeile sunt înșelătoare și au căile lor prin care-și croiesc drum către mințile și inimile bărbaților.

Fiecare femeie are propria sa modalitate de a se face neuitată pentru oamenii cu care intră în contact.

Asta se întâmplă mai ales în cazul ciudățeniilor care le caracterizează pe fiecare în parte. Aceste ciudățenii fac parte din arsenalul feminin.

În cele ce urmează, vom descoperi ce tip de femeie ești în funcție de zodie și care sunt particularitățile care te fac de neuitat pentru ceilalți!

Berbec – Regina războinică

Ai un foc interior și o tenacitate care-ți permite să faci tot ceea ce vrei, ori de câte ori îți dorești. Drama și implicațiile emoționale nu-ți diminuează simțul identității.

Prosperi cu privire la independența ta și instinctele primare. Mulți oameni pot spune că nu dau doi bani pe asta ori pe cealaltă, dar puțini o pot spune așa ca tine.

Taur – Contesa seducătoare

Ești simbolul hippie-ului din zodiac. Te răsfeți cu toate plăcerile fizice ale vieții – de la hainele fashion până la mâncarea delicioasă.

Ești senzuală, cu ochii tăi mari și buzele pline. Ești o femeie plină de farmec, atât fizic, cât și spiritual.

Știi cum să-ți folosești corpul pentru a obține ceea ce vrei, pentru că ești întotdeauna conștientă de el.

Radiezi o prezență corporală care întoarce toate capetele și nu poți fi ignorată.

Gemeni – Zâna din basme

Faptul că ești comunicativă te face să pari ca o zână mereu în mișcare, dând din aripioarele sale mici și colorate.

Poți juca orice rol foarte bine – de la copila vulnerabilă la șefa agresivă, cu agenda sa proprie. Ai un farmec social care cucerește orice creatură cu care intri în contact.

Știi cum să trezești entuziasmul în ceilalți, dar și să provoci necazuri sau răutăți de-a lungul drumului.

Rac – Eleganța întruchipată

Ești feminină, domnița în ananghie a zodiacului. Ești mama grupului de prieteni sau a familiei, prima persoană către care cei dragi se îndreaptă în momentele de nevoie.

Natura ta romantică și sentimentală emană o feminitate autentică, ce trimite vibrații bărbaților cu care intri în contact, determinându-i să te salveze din turnul tău.

Citește și:   Horoscopul pentru luna decembrie 2017: tensiuni, cadouri, amante supărate – Schimbări majore pentru 3 zodii!

Leu – Femeia irezistibilă

Când o femeie Leu intră într-o încăpere, pregătește covorul roșu. Ea este centrul universului, mai ales că este și un semn condus de Soare.

Femeia leu preia conducerea în aproape toate situațiile, și are nevoie de un bărbat la fel de pasionat ca și viața ei.

Posedă o minte creativă și o expresie artistică ce le vor ajuta să nu plictisească partenerii de discuție. Ca leoaică, nu ai nici o problemă în a face prima mișcare către prada ta.

Știi cum să te îmbraci în pas cu moda, fără a fi prea exagerată. Câștigi multe prietenii și atenție oriunde te îndrepți.

Fecioara – Fata de vizavi

Știi cum să afișezi imaginea unei fete bune, cu natura ta accesibilă și plăcută. Bărbații pot discuta lejer cu tine.

Nu-ți afișezi emoțiile, ceea ce te poate face să pari un pic rezervată. Atragi oameni prin a face lucruri obișnuite de zi cu zi, nu ai nevoie de ceva strălucitor pentru a ieși în evidență.

Te îmbraci într-un mod practic, care oferă o aură de familiaritate. Chiar și în tricou și blugi, corpul tău emană frumusețe naturală.

Balanță – Soția bună

Ești orientată spre relații, prin urmare, ești partenerul perfect pentru o relație pe termen lung. Prosperi în armonie și frumusețe în relațiile tale sociale și romantice.

Te porți cu eleganță și har. Cuvintele tale nu sunt niciodată vulgare, ci pline de invitație și farmec din punct de vedere social.

Stăpânești arta conversației și-ți faci prieteni pe oriunde mergi.

Scorpion – Diavolița

Senzualitatea ta este evidențiată prin privirea pătrunzătoare și sufocantă. Bărbații te abordează ușor, fiind intrigați de misterul și flirtul pe care îl emani.

Probabil îți place să porți haine negre sau să urmărești filme de groază, fiind cel mai întunecat semn al zodiacului.

Tu ai inventat definiția zicalei: „O doamnă pe stradă, o ciudată în așternuturi”. Asta, și expresia „greu de obținut”.

Citește și:   6 exerciții pentru tonifierea abdomenului pe care le poți face de pe scaun

Săgetător – Energica

Este foarte probabil ca tu să câștigi la concursuri de frumusețe sau de talent. Asta se datorează faptului că ai norocul de partea ta, și multe talente.

Ești plină de farmec și tinzi să te îmbraci în culori luminoase și vibrante. Ai o prezență de spectacol, vrei să atragi oameni care sunt la fel de siguri pe ei ca și tine.

Vrei să te plimbi și să explorezi lumea, cu toate minunățiile ei. Ești atrasă de oamenii care au găsit succes și bogăție.

Ai o energie care te înalță ca un magnet pe scara ta socială. Cu toate acestea, ai tendința de a te plictisi ușor și de a trece la următorul lucru/partener, dacă cineva nu îți menține interesul viu.

Capricorn – Femeia cu clasă

Nimic nu e mai important pentru tine decât statutul și reputația. Crezi că nimic în viață nu vine cu ușurință, și la fel crezi și despre relațiile tale.

Deși poți părea timidă și rezervată, ai o coloană vertebrală puternică și nu poți fi dusă cu zăhărelul. Știi cum să pui echilibru între a te comporta ca o doamnă și a acționa ca un șef.

Vărsător – Asistenta profesorului

Ești genul de femeie la care fantazează toți tocilarii. Cel mai probabil, ești o intelectuală care se folosește de caracterul său excentric și simțul umorului pentru a atrage bărbați la fel de unici ca tine.

Te regăsești printre hipsteri și ai un intelect vast. Știi câte puțin despre tot. Ești imprevizibilă și rebelă în propriul tău fel.

Pești – Sirena eternă

Ești sirena pe care toți marinarii o caută și spre care navighează. Poți fi greu de citit. Stările tale emoționale oscilează – poți fi un sprijin emoțional pentru cine trebuie, dar în secunda următoare, poți fi al naibii.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Horoscop

Sus