Connect with us

Cele mai narcisiste semne ale zodiacului – nimic nu trece peste dorința lor

Horoscop

Cele mai narcisiste semne ale zodiacului – nimic nu trece peste dorința lor

Cele mai narcisiste semne ale zodiacului – nimic nu trece peste dorința lor

De ce suntem atât de fascinaţi de nascisisti? Este simţul exagerat de importanţa pe care şi-l acorda singuro sau aerul de superioritate? Poate că faptul că sunt atât de mulţi oameni narcisişti în jurul nostru, încât ne-am obsinuit cu prezenţa lor!

Iată care sunt cele mai narcisiste zodii, în ordine descrescătoare:

1. Taur
Aceştia tind să creadă că sunt mai buni şi că merită mai mult decât oamenii obişnuiţi. Cred că tot ce fac pentru a-şi îndeplini scopul merită sacrificarea altora pentru că ei merită ce e mai bun.

Le Lipseşte abilitatea de a empatiza, tind să fie răutăcioşi cu cei din jur şi au probleme intense cu furia. Sunt maeştri în arta manipulării şi pot fi superficiali şi materialişti. Îi conving pe ceilalţi să facă ceea ce ei nu ar face de obicei.

2. Leu
Nativii sunt atât de plini de ei încât nu este greu să ne dăm seama că sunt narcisişti. Cred că lumea se învârte în jurul lor şi că îşi pot justifica acţiunile ca să menţină această situaţie. Sunt foarte încrezători la suprafaţă, dar timizi în secret.

Vor face aproape orice să îşi satisfacă dorinţele şi nu le pasă cine este rănit în proces.

3. Scorpion
Dacă nativii în Scorpion sunt fericiţi, atunci nu tind să fie narcisişti, dar dacă au fost răniţi sau trădaţi devin extrem de concentraţi pe răzbunare. Atunci când un Scorpion vrea război, nu se gândesc la victimele colaterale.

Răzbunarea este extrem de importantă şi aceştia ajung reci, calculaţi şi violenţi. Nu le pasă dacă profită de ceilalţi atunci când primesc ceea ce îşi doresc.

4. Vărsător
Dacă ai acuza un Vărsător că este narcisist, acesta ţi-ar nega în faţă şi ar susţine că sunt doar independenţi. Ei bine, aceştia pot fi independenţi până când nu se mai gândesc la altceva în afară de ceea ce îşi doresc.

Citește și:   Cât de periculos este temperamentul tău, în funcție de zodie

Îşi doresc să ajute, dar nu dacă sunt sentimente la mijloc. Vor să îi inspire pe alţii pentru că le place acest gen de atenţie. Nu se aşteaptă ca ceilalţi să îi înţeleagă pentru că sunt mai buni ca ceilalţi.

5. Fecioară
Nativii au cel puţin o caracteristică pe care o putem încadra în acest cadru: sunt convinşi că sunt geniul grupului. Sunt plini de ei şi au şi dovezile necesare pentru că le place să fie la curent cu tot.

Oameni inteligenţi, aceştia ştiu cum să mintă şi să obţină ceea ce îşi doresc, mai ales dacă îşi doresc atenţie. Narcisiştii cauta perfecţiune – vor partenerul perfect, casa perfectă, locul de muncă perfect.

6. Berbec
Aceştia sunt mai mult nepăsători decât narcisişti. Nu se gândesc la sentimentele altora, nici chiar la cei dragi. Nativii fac doar ce îşi doresc şi dacă asta se aliniază cu dorinţele altora, atunci este în regulă, dacă nu, atunci nu se gândesc la asta.

Nu au nevoie de alţi oameni care să îi valideze – o vor face singuri.

7. Săgetător
Dacă încerci să stai în calea unui Săgetător, atunci ar fi bine să te pregăteşti pentru un război. Când vine vorba de a spune ceea ce gândesc, aceştia sunt destul de direcţi şi nu le pasă foarte tare dacă rănesc pe cineva,

Este imposibil să vadă punctul de vedere al altora, nu înţeleg de ce oamenii nu se poartă ca ei, aşa că folosesc tactici de manipulare pentru a face oamenii să acţioneze ca ei şi nu înţeleg greşeală.

8. Rac
Aceştia au nevoie de atenţie ca un narcisist şi vor folosi orice truc pentru a face asta, dar sunt prea empatici pentru a fi narcisişti adevăraţi. Dacă folosesc pe cineva pentru propriul beneficiu, se vor simţi prost.

Citește și:   Cel mai puternic semn zodiacal - Nimeni și nimic nu poate doborî această zodie!

Pot fi pesimişti, dependenţi şi suspicioşi, dar nu sunt aroganţi, neimplicaţi sau manipulatori.

9. Gemeni
Aceştia sunt prea dezorganizaţi pentru a fi narcisişti. Sunt inteligenţi şi au un mod de a face mereu pe eroul, dar nu ştiu să folosească oamenii pentru propriile nevoi. Pot fi narcisişti când vor să se laude, dar nu rănesc pe nimeni.

Sunt inteligenţi şi sociali, dar sunt blânzi.

10. Balanţa
Nativii pot şi înşelători şi superficiali. Le plac lucrurile frumoase şi atenţia, dar nu sunt reci şi aroganţi. Încearcă să evite conflictul şi orice ar putea să rănească pe alţii. Iubesc să vorbească despre ei înşişi şi reuşitele lor.

11. Capricorn
Te poţi baza prea tare pe un Capricorn şi sunt prea conştiincioşi pentru a fi narcisişti. Asta nu înseamnă că nu au caracteristici narcisiste. Aceştia sunt calculaţi şi reci atunci când vine vorba de a face rost de ceea ce îşi doresc.

Singurele momente în care sunt narcisişti sunt legate de cariera lor, nu vor manipula niciodată pe cineva drag.

12. Peşti
Aceştia sunt atât de altruişti încât nu tind niciodată să fie narcisişti. Ar avea prea multe probleme să fie calculaţi, reci şi insensibli, aceste lucruri se opun principiilor lor. Se simt mai confortabil atunci când îi urmează pe alţii şi nu au energia necesară pentru a fi narcisist.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Horoscop

Sus