Connect with us

Cum să te relaxezi în funcție de zodie – cea mai simplă și eficace metodă pentru o zi stresantă

Horoscop

Cum să te relaxezi în funcție de zodie – cea mai simplă și eficace metodă pentru o zi stresantă

Cum să te relaxezi în funcție de zodie – cea mai simplă și eficace metodă pentru o zi stresantă

Viaţa este din ce în ce mai grea? Dacă te chinui să găseşti o metodă de a te relaxa, de a trece peste griji, ţine bărbia sus! Încearcă să tinzi către stele, pentru că stelele au un plan pentru tine şi îţi pot da sugestii legate de modul de relaxare:

Berbec
Pentru Berbeci nu există locul doi, aşa că vor face tot ce le stă în putinţă să câştige pe toate planurile. Un semn nerăbdător, acestora nu le place să audă cuvântul nu, aşa că se stresează destul de rapid atunci când ştiu că trebuie să aibă răbdare pentru ceva.

Aceştia îşi pot canaliza energia pe o activitatea fizică sau se pot bucura de un moemnt de linişte totală. Trebuie să îşi verse frustrările prin mişcare sau să ajungă la o stare de spirit liniştită.

Taur
Fericirea Taurilor constă în a se simţi în siguranţă, fie că la locul de muncă, în relaţie, sau în ceea ce priveşte partea financiară. Nivelul de stres este enorm atunci când aceştia sunt într-o situaţie cu care nu se simt confortabil.

Ceea ce trebuie să facă nativii în Taur pentru a ajunge la relaxare este să intre în contact cu cele cinci simţuri. Asta include orice de la a asculta muzică, la un masaj, la a încerca o reţetă nouă de mâncare.

Gemeni
Aceştia au rar un moment în care să se simtă trişti. Între ieşirile cu prietenii, timp petrecut cu familia şi munca, calendarul lor se umple repede. Stimularea constantă este că oxigenul pentru ei.

Ceea ce îi relaxează este să iasă din cercul social uneori, să stingă luminile şi să mediteze.

Rac
Nativii în Rac sunt foarte îngrijoraţi în ceea ce îi priveşte pe oamenii din jurul lor. Mai mult, nu le place atunci când cineva le invadează spaţiul. Ceea ce îi relaxează pe nativi este să petreacă timp cu cei dragi, acasă la ei, şi să aibă grijă de ei înşişi, ceea ce uită să facă destul de des.

Citește și:   6 zodii care nu îți vor păstra niciodată secretele!

Leu
Cool şi încrezători, aceştia sunt cei mai fericiţi atunci când se afla în lumina reflectoarelor. Se vor preface des că nu sunt stresaţi, dar sunt foarte protectivi cu oamenii din jurul lor. Ei au nevoie să se relaxeze prin distracţie.

Pot merge la o petrecere, să danseze, să cânte, orice presupune distracţie în viziunea lor.

Fecioară
Nativii pot gândi foarte mult, analizează mereu, iar asta îi face să fie foarte critici, în special cu ei înşişi. Caută mereu perfecţiunea, aşa că au nevoie de activităţi care să le cureţe mintea de gândurile în plus.

Se pot distra cu prietenii, pot medita sau pot permite senzualităţii lor aparte să iasă la suprafaţă.

Balanţa
Aceştia vor să facă pe plac tuturor, aşa că ajung să facă prea multe promisiuni. Atunci când îşi pierd echilibrul, se înconjoară de orice înseamnă frumos şi încearcă să restabilească armonia. Se pot îndrepta către un muzeu pentru a aprecia o piesă de artă.

Îşi folosesc creativitatea pentru a-şi redecora casă sau merg prin magazine doar pentru a privi în vitrine. Pot încerca activităţi că yoga, pilates, sau orice altceva presupune balanţa.

Scorpion
Intenşi şi pasionali, Scorpionii au tendinţa să devină puţini obsesivi. O dată ce un gând le-a intrat în minte, este aproape imposibil să iasă. Sunt detectivii zodiacului, iar atunci când se pun într-o situaţie inconfortabilă încep să caute prin gunoi, să exagereze totul.

Aceştia au nevoie să fie răsfăţaţi, să meargă la un masaj, la un tratament facial, orice îi face să se simtă în siguranţă. Mai mult, Scorpionul este un semn erotic, aşa că se relaxează dacă petrec timp în aşternuturi.

Citește și:   10 fotografii PARANORMALE care nu pot fi explicate! Nu te poți uita la ele fără să ți se ridice părul din cap!

Săgetător
Aceşti visători sunt mereu pregătiţi pentru aventuri şi provocări noi, dar ajung de multe ori extenuaţi. Sunt foarte generoşi, ceea ce îi face să cheltuie mai mulţi bani decât este necesar. Călătoriile şi fuga de rutină este ceea ce îi relaxează cel mai tare.

Capricorn
Obsedaţi de muncă, aceştia trăiesc prin responsabilităţile lor. În timp ce ceilalţi se bucura de zilele libere, aceştia îşi fac strategii pentru a creşte pe scara socială. Aceştia accepta multă muncă şi uneori preiau responsabilităţi fără să se gândească la consecinţe.

În timp ce ar putea spune că sunt prea ocupaţi pentru a se relaxa, Capricornii au nevoie să plece departe şi să conecteze cu trupul lor. Conexiunea cu natura îi ajută foarte tare, iar exerciţiile fizice îi ajută să scape de presiunea responsabilităţii.

Vărsător
Dintre toate semnele zodiacale, acestora le este cel mai greu să se relaxeze pentru că sunt mari gânditori şi nu pot ieşi din capul lor. Sunt creativi şi inventivi, dar au tendinţa de a gândi prea mult şi de a se arde.

Încearcă mereu să salveze lumea, aşa că au nevoie de meditaţie sau de yoga. Au nevoie să îşi închidă telefoanele pentru câteva zile şi să îşi găsească un hobby nou.

Peşti
Visători, plini de imaginaţie şi creativi, aceştia au simt empatic dezvoltat şi tind să rezolve problemele celorlalţi. Ar fi indicat să înveţe să impună limite între ei şi persoanele apropiate şi să petreacă puţin timp singuri.

Ar putea să folosească un masaj la picioare în beneficiul lor şi o baie fierbinte.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Horoscop

Sus