Connect with us

Horoscopul pentru săptămâna 13 – 19 noiembrie 2017 pentru toate zodiile

Horoscop

Horoscopul pentru săptămâna 13 – 19 noiembrie 2017 pentru toate zodiile

Horoscopul pentru săptămâna 13 – 19 noiembrie 2017 pentru toate zodiile

Află ce-ți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC:

Ar fi perfect dacă ți-ai rezerva mai mult timp pentru tine. Trebuie să te detașezi puțin de tot și să te gândești foarte bine la ce trebuie să faci. Deciziile pe care trebuie să le iei acum îți vor afecta drumul în viață, atât pe plan personal, cât și profesional.

Se pare că în această săptămână totul îți merge cum ți-ai propus, însă trebuie să te gândești foarte bine la ce vrei să faci în continuare și drumul pe care trebuie să mergi.

TAUR:

Nativii din această zodie încep să aibă îndoieli în legătură cu locul lor actual de muncă, deși totul pare să meargă conform planului. Ești deschis spre nou și vrei provocări noi. Din această cauză vor apărea conflicte la serviciu.

Controlează-ți reacțiile pentru că este vina ta. Or nu comunici clar ce este de făcut ori te implici prea mult în munca altora deși nu este cazul. Odihnește-te mai mult și gândește-te la vrei să faci.

GEMENI:

La locul de muncă totul merge foarte bine și pot apărea noi oportunități. Este o perioadă importantă în plan socio-profesional. Ți se oferă chiar proiecte pe termen lung.

În relațiile cu prietenii ar trebui să fii mai retras și să încerci să nu mai povestești lucruri personale pentru că aceștia te pot provoca pe teme personale. Unii dintre ei pot interpreta acțiunile și vorbele tale greșit.

RAC:

Deși la începutul săptămânii ai gânduri mărețe, ai o atitudine destul de negativistă. Simți că nu ai timp de nimic și de nimeni, însă este doar în capul tău. La locul de muncă totul merge ca pe roate și relația ta cu șefii se schimbă într-un sens benefic.

Citește și:   Zodia care va suferi cel mai mult în dragoste în 2018

Trebuie să renunți la atitudinea negativistă pentru că nu te ajută cu nimic și să ai încredere în tine. Lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Fii mai entuziast și ai încredere în forțele proprii.

LEU:

În această perioadă riști să pierzi mulți bani pe nimicuri dacă nu ești chibzuit. Trebuie să fii mai prudent în relațiile cu prietenii pentru că pot apărea minciuni și intrigi în relațiile cu ei.

Ar fi o idee minunată dacă ai face niște cursuri de perfecționare pentru că îți vor deschide o nouă viziune asupra vieții și de asemenea noi oportunități.

FECIOARĂ:

Vei face față tuturor provocărilor de la locul de muncă și te vei axa pe planul financiar. Vei duce atribuțiile la bun sfârșit și te vei bucura și de profit. Deși te concentrezi foarte mult pe muncă în această săptămână, nu uita de partenerul tău de viață. Încearcă să-ți faci timp și surprinde-l .

BALANȚĂ:

Pe plan profesional îți merge bine, dar este timpul să ai mai multă inițiativă și vei avea o grămadă de satisfacții dacă ai idei noi și le și pui în practică. Pe plan personal, este posibil să-ți întâlnești jumătatea, iar dacă ești deja într-o relație, în această săptămână vă veți apropia și mia mult.

SCORPION:

În această perioadă ești înconjurat de un vibe pozitiv la locul de muncă. Îți place ceea ce faci și de aceea vei avea rezultate imediate. Această energie pozitivă se resimte și în planul personal, de aceea, este posibil să îți iei partenerul de viață și să vă bucurați de intimitate pentru câteva zile.

Citește și:   Horoscopul pentru săptămâna 18 – 24 decembrie 2017 pentru toate zodiile

SĂGETĂTOR:

Vești bune la locul de muncă. Tot ce ai făcut până acum și ți s-a părut în zadar, va fi răsplătit. Este momentul să culegi roadele muncii tale. În plan personal, sunt favorizate relațiile la distanță. Este posibil să începi să vorbești cu cineva din străinătate și între voi se va lega o relație strânsă.

CAPRICORN:

Din punct de vedere profesional, este o perioadă bună. Reușești să depășești problemele cu care te-ai confruntat și deja vezi cu alți ochi lucrurile. Pe plan personal, realizezi că în ultimul timp nu ai petrecut prea mult timp cu persoana iubită și acest lucru te deranjează. Este momentul să ștergi cu buretele tot și să rezolvi orice problemă din trecut.

VĂRSĂTOR:

La serviciu, vei face tot ce îți stă în putință pentru a nu-ți urca șefii în cap. O să muncești și mai mult, dar nu în zadar, în final, eforturile tale vor fi răsplătite. Este momentul să-ți apreciezi mai mult partenerul de viață pentru că te susține mereu în tot ceea ce faci. Este persoana care ar da totul pentru tine și muncește cot la cot cu tine pentru a-ți împlini dorințele.

PEȘTI:

Deși ești mulțumit cu locul de muncă, ți se pare că nu este ceea ce-ți dorești de fapt. Ai nevoie de noi provocări și de aceea trebuie să fi mai îndrăzneț, nu ai nimic de pierdut. Pe plan personal, este posibil să primești o veste bună din partea persoanei iubite. Poate este vorba de o cină în doi sau de o escapadă undeva unde nu ai mai fost până acum.

VEZI AICI HOROSCOPUL COMPLET PENTRU 2018

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Horoscop

Sus