Connect with us

Ia-ți adio de la ele! 7 zodii care probabil nu te vor ierta niciodată

Horoscop

Ia-ți adio de la ele! 7 zodii care probabil nu te vor ierta niciodată

Ia-ți adio de la ele! 7 zodii care probabil nu te vor ierta niciodată

Ştiu cum să ţină la supărare, nu glumă. Iertarea este foarte dificilă, dacă nu aproape imposibilă. Oamenii necesită un nivel de putere pe care cei mai mulţi dintre noi nu-l avem.

În timp ce iertarea este divină, aşa cum ne învaţă şi unii filozofi, şi există persoane care sunt capabile să facă asta, unii oameni nu sunt, pur şi simplu, în stare de aşa ceva.

Nu există nimic care să îi înduplece, nu există nicio şansă să simtă milă sau să treacă peste. Aceste persoane sunt, pur şi simplu, stană de piatră în faţa celor care le-au greşit.

Aşadar, care sunt aceste persoane care nu te vor ierta niciodată, orice ar fi? Dacă stăm să ne ghidăm în funcţie de zodie, următoarele de mai jos sunt cele care trec pe lista noastră, de la cei care nu o vor face clar, la cei care nu au şanse prea mari:

1. Capricorn
Nativii în zodia Capricorn sunt destul de dificili pentru că atunci când au o stare proastă, nimeni nu este în siguranţă în jurul lor.

Între nevoia lor de a pune oamenii la pământ atunci când au o zi proastă şi gândirea generală negativă, o dată ce te-ai trezit pe lista neagră a Capricornilor, nu vei ieşi niciodată de pe ea.

Sunt extrem de neiertători şi, considerând cât sunt de disciplinaţi în fiecare zi, te pot scoate cu uşurinţă din viaţa lor, mergând atât de departe încât să se convingă că eşti mort.

2. Peşti
Peştii pot fi plin de compasiune şi cu un spirit pronunţat artistic, făcând oamenii să creadă că sunt extrem de relaxaţi, dar nu este nevoie de prea mult ca să enervezi un nativ în Peşti.

Citește și:   Ce face fericit în funcție de zodia ta - singurul lucru care îți aduce alinare

Cea mai simplă ofensă transformă un Peşti într-un martir, rezultând în respingerea totală a acestora. Fiecare detaliu contează pentru aceştia pentru că, nu doar că nu iartă, dar nici nu uita!

Nu vei primi niciodată o a doua şansă cu cei din zodia Peşti. Niciodată. Pe o scară a celor care nu iartă niciodată, Capricornii şi Peştii sunt cei care se întrec pentru locul întâi.

3. Rac
Deşi un Rac nu te va ierta niciodată, forma acestora este extrem de diferită. Aceştia nu te vor uita la modul inactiv, însemnând că nu pot face mare tămbălău pe această temă.

Vor fi, cu siguranţă, vocali din acest punct de vedere, îţi vor spune în ce mod i-ai trădat şi i-ai dezamăgit, dar nu îţi vor spune în cuvinte că nu te vor ierta nicioadata.

Ceea ce trebuie tu să faci este să aştepţi la ideea că se va întâmpla asta.

4. Scorpion
Modul în care un Scorpion pune accentul pe sinceritate este aproape obsesiv – unul dintre defectele nativilor.În timp ce Scorpionii te vor ierta pentru o indiscreţie minoră, dacă îi minţi, te poţi aştepta să să fii urât până la sfârşitul vremurilor.

Încrederea pe care aceştia şi-au pus-o cu tot sufletul în tine dispare complet, într-o clipită. Minte-i şi nu vei avea parte niciodată de iertare.

5. Taur

Atunci când vine vorba despre iertare, nativii în Taur sunt puţin derutanţi. Pe de o parte, îşi doresc să te ierte, pentru că este ceva ce face parte din personalitatea lor creativă.

Ceea ce îi împiedică să facă asta este faptul că sunt atât de încăpăţânaţi şi incapabili de a lua o decizie într-o anumită direcţie. Este destul de greu şi pentru ei înşişi, dar şi pentru cei din jur.

Citește și:   Care sunt cele mai inteligente semne ale zodiacului - 6 dintre ele sunt deasupra tuturor

6. Leu
Inabilitatea unui Leu de a ierta vine dintr-un singur loc: mândria. Mândria poate să fie o calitate foarte bună pentru o persoană până în secunda în care cineva le-a greşit cu ceva, când se transformă într-o calitate teribilă.

Un Leu nu te va ierta niciodată din principiu, în special pentru că simt că merită un nivel înalt de respect. Dacă nu primesc respect, iertarea nu poate fi o opţiune.

7. Balanţa
Balanţa poate să tine o supărare! În timp ce Balantele nu au nicio înclinaţie către iertare, nativii sunt atât de diplomaţi încât nu vor lăsa niciodată să iasă asta la suprafaţă.

Balantele pot să păstreze o prietenie cu cineva doar pentru aparenţe, în timp ce continuă să fie supărate şi să nu suporte persoana respectivă.

În cazul în care petreci foarte mult timp cu persoane care sunt născuţi în zodiile de mai sus, atunci va trebui să ai foarte multă grijă. Încearcă să nu le tradazi şi să fii sincer.

Persoanele care cer foarte multă sinceritate, oferă foarte multă sinceritate, aşa că nu este de mirare că sunt extrem de dezamăgite atunci când sunt minţite şi înşelate.

Pentru mai multe detalii, accesaţi link-ul de mai jos:

În fiecare dintre noi ar trebui să existe abilitatea de a ierta pe cei din jurul nostru, dar doar în legătură cu lucrurile mărunte, pentru că, altfel, îi obişnuim cu ideea că o pot face şi a doua oară şi vor fi iertaţi şi atunci.

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Horoscop

Sus