Connect with us

Zodia care va suferi cel mai mult în dragoste în 2018

Horoscop

Zodia care va suferi cel mai mult în dragoste în 2018

Zodia care va suferi cel mai mult în dragoste în 2018

Iată cum va arăta viaţa romantică în 2018, în funcţie de zodie:

Berbec
Îţi vei începe noul an spunând că nu cauţi dragoste. Vei spune că acesta este anul în care vei rămâne singur, anul în care îţi îmbrăţişezi indepedența – dar dacă vei cunoaşte pe cineva, nu trebuie să refuzi orice contact.

Nu ar trebui să renunţi la ideea unei relaţii complet.

Taur
Dacă nu ai mare grijă, vei merge înapoi în 2018. Vei mai da o şansă unei persoane care nu te merită pentru că eşti prea obosit de întâlnire cu persoane noi şi ai prefera să te întorci la cineva cunoscut decât să cauţi o persoană potrivită nouă.

Te întorci la trecut pentru că este o zonă cunoscută, dar este un drum periculos.

Gemeni
Vei avea probleme să alegi între două persoane în 2018. Le vei admira pe ambele, dar din motive diferite, aşa că nu vei şti care este alesul/ aleasa. S-ar putea să pierzi totul dacă nu iei o dicezie şi vei rămâne singur/ singură.

Rac
Vei avea momente de nesiguranţă. Momente în care simţi că nimeni nu va fi capabil să te iubească aşa cum îi iubeşti tu. Totuşi, nu poţi să îţi laşi îndoielile să te conducă. Nu poţi să îţi laşi fricile să te convingă că nu eşti demn de iubire.

Vei găsi pe cineva într-o zi – sau poate că ai găsit deja – aşa că nu te poţi aştepta să ai inima frântă mereu.

Citește și:   10 povești extrem de ciudate despre oameni cu pielea în culori anormale

Leu
Vei pune ochii pe persoana greşită. Nu îţi vei menţine opţiunile deschise, vei deveni obsedat şi vei vrea să fii doar cu acea persoană. În timp ce încerci să o cucereşti, vei pierde ocazia de a cunoaşte oameni care chiar te-ar trata minunat, care ţi-ar oferi ceea ce meriţi.

Fecioară
Vei continua o modă din 2017 – vei gândi prea mult. Nu te vei bucura de conversaţii pline de flirt, nu te vei relaxa, aşteptând să vezi unde se va ajunge, vei analiza fiecare cuvânt care le iese din gură.

Dacă nu eşti grijuliu, te vei scoate singur din sărite analizând totul.

Balanţă
Viaţa ta amoroasă va avea de suferit pentru că fricile tale te vor conduce. Vei anula întâlniri pentru că eşti anxios şi pentru că nu vei crede că vor merge bine. Te vei speria şi vei fugi înainte să acorzi vreo şansă cuiva.

Te vei sabota singur pentru că nu eşti sigur dacă ai nevoie de o relaţie în acest moment.

Scorpion
Viaţa ta amoroasă va avea de suferit din cauza propriilor tale decizii. Îţi vei ocupa timpul cu munca, vei câştiga bani, vei încerca să câştigi o promovare. Nu vei acorda timp întâlnirilor şi nu poţi avea o relaţie dacă nu depui puţin efort. Încearcă măcar puţin.

Săgetător
În 2018 vei pierde oamenii care contează pentru că te vei purta ca şi cum nu îţi pasă. Eşti speriat de propriile tale sentimente şi vrei să pari relaxat, tocmai de aceea va trebui să acţionezi diferit.

Citește și:   Ia-ți adio de la ele! 7 zodii care probabil nu te vor ierta niciodată

Dacă te porţi ca şi cum nu eşti interesat, persoană va asuma că nu eşti interesat. Îi vei îndepărta accidental.

Capricorn
Problemele tale legate de încredere îţi vor face probleme în 2018. Chiar şi atunci când cineva îţi demonstrează că este onest şi de încredere, vei avea îndoieli. Îţi vei lăsa trecutul să te afecteze şi vei pierde oameni buni asumând ce este mai rău.

Vărsător
Viaţa ta amoroasă va suferi din cauza pesimismului tău. Dacă vei crede că ţi se vor întâmpla lucruri rele, atunci exact asta se va întâmpla. Trebuie să nu îţi mai închipui că toată lumea te va răni.

Nu te mai gândi că vei rămâne singur pentru veşnicie. Nu te mai gândi că dragostea şi durerea merg mana în mână.

Peşti
Poate că nu vei recunoaşte cu voce tare, dar ţi-ar plăcea să ai pe cineva care să îţi dea mesaje în fiecare dimineaţă şi să te sărute de noapte bună. Tocmai de aceea, în 2018, poţi ajunge într-o relaţie care nu este deloc bună pentru tine.

Te vei entuziastma prea tare şi nu vei mai gândi limpede. Le vei sări în braţe înainte să îţi dai seama că te vor răni.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Horoscop

Sus