Connect with us

10 polițiști care au fost prinși cu mâța-n sac și au încălcat legea în cel mai grosolan mod

Internațional

10 polițiști care au fost prinși cu mâța-n sac și au încălcat legea în cel mai grosolan mod

10 polițiști care au fost prinși cu mâța-n sac și au încălcat legea în cel mai grosolan mod

Poliţiştii ar trebui să fie oamenii care ne salvează, care ne menţin în siguranţă. Bineînţeles, există şi poliţişti foarte buni, dar şi poliţişti corupţi care nu merită să poarte acest titlu. Exemplele de mai jos ilustrează câteva cazuri ale celor mai oribile lucruri pe care le-au făcut poliţiştii:

1. Fost poliţist recunoaşte că şi-a ucis soţia
Jeffrey Hawkins lucra la o secţie de poliţie din suburbiile oraşului Chicago atunci când a fost pus sub investigaţie din cauza unui caz de abuz de putere asupra unui cetăţean. Plângerea a venit după ce Hawkins îl arestase deja, aşa că acesta a fost obligat să demisioneze.

A continuat să lucreze în securitate, lucrând ca paznic într-un muzeu. Câţiva ani mai târziu, acesta s-a predat poliţiei după ce a sunat la numărul de urgenţă şi a spus că şi-a ucis soţia. Înregistrarea telefonică a demonstrat că acesta avea o voce calmă.

Poliţistul a spus „Tocmai mi-am ucis soţia. Nu sunt un pericol pentru nimeni. Sunt un fost poliţist, nu sunt sigur ce s-a întâmplat. A scos toţi banii din contul meu de ziua mea şi nu voia să vorbească cu mine, tot mă putea să-i sun avocatul… Pur şi simplu s-a întâmplat.”

2. Un poliţist sub influenţa băuturilor alcoolice face accident cu maşina în ziua lui liberă
Nicholas Batka, un poliţist din Manhattan, a ieşit cu câţiva prieteni. După câteva ore de petrecere, acesta a ieşit de pe carosabil într-o curbă şi a lovit patru oameni. Martorii susţin că acesta a încercat să fugă de la locul accidentului, dar apoi s-a mutat pe locul din dreapta pentru a ascunde că el era la volan.

Citește și:   Trist, dar adevărat: inventatori care au fost uciși de propriile lor invenții!

Trei dintre victimele sale au fost rănite grav şi duse la spital, iar un tânăr în vârstă de doar 21 de ani a murit. Poliţistul a fost arestat sub mai multe capete de acuzare.

3. Un poliţist a înscenat o sinucidere pentru a acoperi un furt
Locotenentul Charles Joseph Gliniewicz era un om ale legii favorit în Illinois. Reputaţia acestuia era nepătată, iar în cariera lui de 30 de ani, poliţistul supranumit de cetăţeni G. I. Joe i-a oferit respect din partea tuturor.

Acesta era unul dintre organizatorii Centrului de Tineret, iar asta presupunea că acesta să ofere rapoarte şi inventare lunare. Totuşi, poliţistul nu era apă de biserică. Acesta a sustras mii de dolari din banii Centrului de tineret.

Acesta a început o misiune inexplicabilă prin care urmărea trei oameni pe străzi, dar a fost găsit mort. Moartea sa a reuşit să atragă şi mai tare atenţia, iar colegii săi i-au verificat finanţele şi mesajele telefonului. Infracţiunile acestuia au fost descoperite.

4. Drew Peterson
Lucrurile sunt suspecte atunci când ai patru foste soţii şi două dintre ele au murit în circumstanţe ciudate. Totuşi, cu un trecut ca al unui poliţist pensionat, nu există îndoială că Drew Peterson a ştiut cum să scape de cadavre.

Citește și:   Acest băiat și-a luat skatebord-ul și s-a urcat pe o clădire. Uite ce a putut face!!

Suspiciunile legate de moartea soţiei numărul trei şi patru, Stacy Ann Cales Peterson şi Kathleen Savio l-au urmărit peste tot. Într-un final, acesta a fost condamnat pentru crimă cu premeditare pentru moartea lui Kathleen Savio, dar dovezile sunt circumstanţiale.

Totuşi, Peterson nu s-a potolit. Acesta a încercat să angajeze un asasin pentru a-l ucide pe avocatul James Glasgow, aşa că i s-au adăugat 40 de ani la sentinţa iniţială de 38 de ani.

5. Şef de poliţie îşi ucide soţia în faţa copiilor
David Brame era în mijlocul unui divorţ. Acesta reprezenta a doua generaţie de poliţişti respectaţi în comunitatea sa, fiind un poliţist cunoscut. Totuşi, viaţa să persoanala a creat o cu totul altă imagine în ochii cetăţenilor.

Soţia sa a declarat că acesta o abuza fizic, că a ameninţat-o cu arma, că a sugrumat-o şi că avea un temperament feroce. Atunci când cei doi s-au întâlnit, Brame şi-a ucis soţia şi apoi s-a sinucis, toate acestea în fata fiicei de opt ani şi a fiului de cinci ani.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Internațional

Sus