Connect with us

15 orașe dubioase în care oamenii chiar trăiesc. Numărul m-a lăsat fără cuvinte!

Internațional

15 orașe dubioase în care oamenii chiar trăiesc. Numărul m-a lăsat fără cuvinte!

15 orașe dubioase în care oamenii chiar trăiesc. Numărul m-a lăsat fără cuvinte!

Deşi cele mai multe oraşe au tradiţiile lor ciudate, unele locuri sunt pur şi simplu ieşite din comun şi ar trebui să le vezi în realitate ca să crezi că oamenii trăiesc în ele. Pentru mulţi oameni, aceasta decizie nu are niciun sens.

Iată care sunt câteva dintre cele mai ciudate oraşe:

1. Miyake-Jima Island, Japonia – oraşul măştilor de gaz – localizat la fundul unui vulcan activ, Insula Miyake-Jima este un spaţiu periculos. Rezidenţii oraşului trăiesc sub riscul otrăvirii din cauza nivelului crescut de sulf din aer.

Aşadar, aceştia aduc o mască de gaze cu ei peste tot. De fiecare dată când nivelul sulfului creşte mult, se aud sirenele. Un fapt ciudat despre acest oraş este că guvernul japonez plăteşte oamenii să locuiască acolo.

2. Manshiyat Naser, Egipt – un oraş de gunoi – acest oraş din Egipt este folosit ca un spaţiu de depozitare pentru tot gunoiul din Cairo. În fiecare zi, cantităţi masive de gunoi sunt aruncate acolo.

Deşi localnicii ar trebui să fie supăraţi, gunoiul este sursa lor de venit.

3. Colma, California, SUA, oraşul în care există mai mulţi morţi decât vii – în 1990, San Francisco a votat o lege în care cimitirele ar trebui construite în interiorul oraşului San Francisco. Legea a afectat atât de mult oraşul Colma încât a fost transformat într-o necropolă în 1924.

Citește și:   Forme DUREROASE şi BRUTALE de pedepse capitale din trecut, care te vor bântui pe viaţă!

În 2010, un sondaj a demonstrat că oraşul Colma deţine 1800 de locuitori vii şi peste un milion şi jumătate de oamenii decedaţi. Din cauza acestui fapt, Colma a primit porecla -orasul tacerii-.

4. Noiva Do Cordeiro, Brazil, un oars al fetelor – în acest oraş nu locuieşte niciun bărbat, dar locuiesc aproximativ 600 de femei. Senhorinha de Limă a dat startul acestei comunităţi după ce a fost alungată din oraşul ei natal din cauza adulterului.

În ziua de azi, femeile care sunt căsătorite îşi văd soţii doar la sfârşit de săptămână.

5. Setenil de las Bodegas, Spania, oraşul construit într-o stâncă – un oraş ciudat pe care ar trebui neapărat să-l vizitezi. Vizitatorii se întorc în acest oraş pentru arhitectură caselor construite pe o laterală a unei stânci.

6. Monowi, Nebraska, SUA, oraşul unei singure femei – în anii 30, oraşul Monowi avea o populaţie de 150 de oameni. Totuşi, acest număr a început să scadă, iar, în anii 2000, a rămas doar un singur cuplu – Elsie şi Rudy Eiler.

Citește și:   10 fapte atât de bizare despre China încât vei crede că sunt inventate!

Atunci când Rudi a murit în 2004, Elsie a rămas singura rezidenta a oraşului Monowi. Acesta este motivul pentru care Monowi se numeşte oraşul unei singure femei.

7. Hell, Michigan, SUA, iadul pe pământ – Hell (tr. eng. Iad) este un oraş mic în Michigan. Deşi oraşul are un nume ciudat, există multe restaurante şi baruri care atrag turişti.

8. The Villages, Florida, SUA, cel mai prietenos oraş – în acest oraş există cea mai mare comunitate de pensionari de pe planetă. Este casa a peste 100.000 de rezidenţi, cu vârsta de peste 55 de ani.

9. Centralia, Pennsylvania, SUA, oraşul care a inspirat Silent Hill – oraşul Centralia a oferit inspiraţie pentru faimosul joc video horror, Silent Hill. Totuşi, lucrurile au început să pună semne de întrebare în 1962.

Un incendiu izbugnit într-o mână a forţat toţi rezidenţii să evacueze. În mod surpinzator, focul continua să ardă până în ziua de azi.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Internațional

Sus