Connect with us

20 de jucării din anii ’90 care acum valorează o avere

Internațional

20 de jucării din anii ’90 care acum valorează o avere

20 de jucării din anii ’90 care acum valorează o avere

Unele jucării din anii 90 pot fi considerate total neinteresante, dar asta nu înseamnă că nu ar fi trebuit să le păstrezi. Deşi la noi în ţară aceste jucării au ajuns destul de târziu, există persoane care chiar au avut norocul să primească un cadou venit tocmai din America.

Iată care sunt câteva dintre jucăriile care valorează o avere în prezent:

1. Carduri Pokemon – chiar şi în anii 90 un card cu Charizard era extrem de rar de găsit. Totuşi, persoana care vrea neapărat să-l deţină trebuie să scoată mulţi bani din buzunar. Un card de condiţie medie din prima ediţie Pokemon din 1999 valorează mai mult de 5000 de dolari.

Un set complet de carduri în prima ediţie poate costa între 4600 şi 8700 de dolari.

2. Joc Pokemon pentru Nintendo – nu doar cardurile Pokemon au crescut ca valoare, ci şi jocurile Pokemon pentru Nintendo. Versiunile roşii, albastre şi galbene pot costa câteva sunte de dolari. O copie sigilată a fost vândută pentru 405 dolari în acest an.

Citește și:   Granițe care îți vor deschide ochii despre cât de FRUMOASĂ e LUMEA! Fii atent la România!

3. Jocul Super Mario pentru Nes – în ziua de azi te poţi juca Super Mario Bros pe Wii, dar unii oameni prefera varianta originală pentru Nintendo. Un astfel de joc din 1990 a fost vândut pentru aproape o mie de dolari.

4. Figurine Transformers – dacă ai o figurină Transformers sigilată, trebuie să o vinzi urgent. O astfel de figurină s-a vândut cu 750 de dolari în acest an, iar un pachet cu Optimus Prime şi Megatron s-a vândut cu 1000 de dolari.

5. Cărţile Harry Potter – unele romane Harry Potter originale valorează foarte mulţi bani. Doar 500 de copii ale primei ediţii din 1998 a cărţii Harry Potter şi Piatra Filozofală au fost printate, ceea ce înseamnă că valorează destul de mult în prezent.

Un astfel de exemplar poate valora peste 50.000 de dolari.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Internațional

Sus