Connect with us

40 dintre cele mai INEXPLICABILE poze făcute vreodată. Nu ai cum să nu vezi asta!

Internațional

40 dintre cele mai INEXPLICABILE poze făcute vreodată. Nu ai cum să nu vezi asta!

40 dintre cele mai INEXPLICABILE poze făcute vreodată. Nu ai cum să nu vezi asta!

Pozele sunt simple metode prin care poţi imortaliza momente importante din viaţa ta şi a celor dragi. Sunt amintiri frumoase peste care te uiţi cu nostalgie şi dor de timpurile pe care le-aţi petrecut împreună.

Pozele nu au fost niciodată portale către alte lumi înfricoșătoare, reci şi întunecate, însă este cunoscut faptul , din timpuri îndepărtate în acestea au fost surprinse şi alte detalii ce prima dată sunt trecute cu vederea.

Fotografii grafice sau pe film au dezvăluit mai mult decât un chip frumos de zâmbea la aparat. Noi am luat şi am analizat unele dintre cele mai celebre sau comune poze făcute, iar rezultatele te pot ȘOCA!

Aceste imagini o  lase câteva secunde  daţi seama singuri ce este atât de neobişnuit pentru a ajunge pe o listă neagră, însă după ce acele secunde s-au scurs, o să înţelegeţi de ce e bine priviţi şi din afara cutiei.

Tu câte ai văzut? Nu-i aşa sunt DE GROAZĂ?

Este timpul pentru a ne aminti că trecutul este bântuit de ororile care nu ar dori nimic mai mult decât să rupă o gaură în spaţiu-timp continuu, să ajungă peste decenii şi să-ţi cuprindă sufletul. Combinaţia simplă a fotografiilor alb-negru şi strălucirea generală a strămoşilor noştri creează o reţeta pentru nebunie neîncetată. Nu e de mirare că doar privindu-le te trec fiorii. Sunt încărcate de emoţie şi în acelaşi timp mister.

Citește și:   Ce a păţit un şofer care şi-a parcat maşina pe două locuri!!! ÎNVĂŢĂTURĂ DE MINTE I-A FOST.....

Fotografiile sunt cea mai relevanţă dovadă că acele lucuri, oameni, sau întâmplări imortalizate au existat cu adevărat şi oricât de îngrozitoare sunt, nu fac decât să arate realitatea. Nu de puţine ori ne-am întrebat care sunt începuturile unor stranii fenomene paranormale sau ale unor obiecte care erau folosite cu decenii în urmă şi cum au fost create sau pentru ce.

Nu există un răspuns clar, însă dacă priveşti imaginile îţi vei contura o altfel de perspectiva a trecutului.

Oamenii se confruntă şi în prezent cu fenomene paranormale, însă, ele au existat mereu. La fel ca acum unii credeau în demonii şi în faptul că te pot poseda. Se practică exorcismul încă de atunci folosindu-se aceleaşi practici.

 

Lucrurile bizare sunt în preajma noastră mereu, însă ritmul alert de zi cu zi nu ne lasă de multe ori să ne oprim şi să fim mai atenţi. Poate e mai bine aşa, deoarece sunt oameni mai slabi de îngeri care nu ar suporta să ia parte la astfel de fenomene extraordinare.

Citește și:   12 imagini UIMITOARE care îți deschid ochii despre cât de mare și misterioasă este lumea în care trăim! ULUITOARE poza 6!

Nu vorbim doar despre spirite, ci şi despre obiecte care aveau ca scop torturarea celor nelegiuiţi. Desigur că judecata de multe ori nu era una dreapta, însă, chiar şi aşa erau condamnaţi la cele mai atroce practici. Odată ce vezi imaginile îţi va fi uşor să îţi dai seama care era sarcina fiecărui obiect şi cum se folosea.

Nu sunt puţine poveştile de groază care în mod normal fac subiectul celor mai terifiante filme horror, dar care au loc în viaţă de zi cu zi. Există spirite sau suflete care nu au părăsit lumea celor vii şi care ne sunt aproape mereu.

 

Nu sunt puţini cei care au trecut prin momente înfricoşătoare din cauza spiritelor care căutau răzbunare, şi nu sunt puţini nici cei care susţin că au fost salvaţi de sufletele celor dragi care nu mai trăiesc pe pământ. În continuare îţi prezint o mărturie a unei femei care a trecut prin cel mai greu moment al vieţii, după ce a fost atacă de un spirit care voia să îi facă rău.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Internațional

Sus