Connect with us

5 societăți secrete elitiste care au fost în sfârșit dezvăluite! Adevăruri crunte au ieșit la iveală despre ele!

Internațional

5 societăți secrete elitiste care au fost în sfârșit dezvăluite! Adevăruri crunte au ieșit la iveală despre ele!

5 societăți secrete elitiste care au fost în sfârșit dezvăluite! Adevăruri crunte au ieșit la iveală despre ele!

E ceva ce mereu captivează și fascinează cu privire la societățile secrete. Cavalerii Templieri, Francmasonii, Illuminati, și multe altele, toate acestea creează intrigi prin însăși natura lor misterioasă.

Dacă vrei să descoperi mai multe despre ele, imediat stai față în față cu un mister stratificat. Și niciodată nu știi dacă vei ajunge la adevăr, care este acesta sau dacă există vreo unul.

De la asasinate la dominație mondială, astăzi îți prezentăm 5 societăți secrete elitiste care au fost în sfârșit scoase la iveală!

1. Francmasoneria

Francmasoneria este cea mai cunoscută societate secretă care există, poate un pic mai puțin secretoasă decât altele, pentru că e evident că publicul larg i-a auzit numele.

Cu toate acestea, organizația este încă învăluită în alegorie și simbolism vechi, creând un simț al misterului palpabil.

Francmasonii au origini care datează de la începutul secolului al XIV-lea, și au reglementat calificările anumitor meserii.

Masoneria are 3 niveluri bazate pe bresle meșteșugărești medievale, care includ ucenicul, calvarul și maestrul mason.

La fiecare nivel, se învață anumite strânsuri de mână, semne, cuvinte și ritualuri, pentru a se delimita clar nivelul fiecărui membru.

Există o mulțime de critici în legătură cu Francmasoneria, în special în ceea ce privește influența lor aparent perpetuă în politica mondială.

Se crede că francmasonii au complotat să preia lumea de secole, unii susțin că fiecare președinte american a fost un francmason secret și că simbolismul masonic există în clădirile federale și în planul stradal al Washington DC.

2. Organizația „Craniul și Oasele”

Craniul și Oasele este o societate secretă condusă de Universitatea Yale.

Fondată în 1832, este o organizație elitistă înconjurată în mister, oferindu-i pe unele dintre cele mai proeminente figuri politice ale SUA ca membri din trecut.

Absolvenții proeminenți îi includ și pe foștii președinți americani George Bush senior și George Bush junior, Morrison R. Waite și Potter Stewart de la Curtea Supremă a Justiției, Jame Jesus Angleton, unul dintre fondatorii CIA, și Henry Stimson, Secretarul american de Război din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Citește și:   Imagini care vor SATISFACE PERFECȚIONISTUL din tine. A 4-a este de-a dreptul MINUNATĂ

Multe teorii conspirative înconjoară societatea Craniul și Oasele. Aceștia au fost acuzați că poartă războaie psihologice și manipulează politica la scară largă.

Unele teorii sugerează că ei controlează chiar și CIA, și acționează ca un păpușar pentru rutele internaționale de droguri, controlul economic masiv, și sunt responsabili chiar și pentru asasinarea președintelui JFK.

3. Societatea Neagră a Dragonilor

Fondatorul Societății Dragonului Negru este Ryōhei Uchida.

Fondată în Japonia în 1901 și numită după râul Amur care în limba chineză înseamnă Dragonul Negru, scopul inițial al societății a fost acela de a ține Rusia departe de Asia de Est, dar și-a găsit imediat obiective de expansiune rapidă.

La început, Societatea Neagră a Dragonului s-a îndepărtat de activitățile ilegale și a lăudat figuri politice proeminente și ofițeri militari de rang înalt ca membri.

Cu toate acestea, societatea a descoperit curând că activitățile mai puțin legale erau o modalitate foarte bună de a acumula putere și avere.

În cele din urmă, ei au început să antreneze agenți secreți, trimițându-i în China, Rusia și Coreea, ceea ce le-a conferit o influență politică semnificativă.

Armata japoneză imperială a folosit chiar și rețeaua Dragonul Negru pentru spionaj, sabotaj și asasinat în timpul multor războaie.

În timpul expansiunii sale din anii ’30 și ’40, Societatea Neagră a Dragonilor avea agenți secreți staționați în toată lumea, inclusiv părți din Africa, Europa de Vest, America de Sud și Statele Unite.

4. Cavalerii Templieri

Fondată la începutul secolului al XII-lea de către cavalerul francez Hughes de Payens, Cavalerii Templieri au jucat un rol major în cruciadele care protejau pelerinii care călătoreau în Țările Lumii.

Operând timp de aproape două secole în timpul Evului Mediu, templierii au devenit una dintre cele mai bogate organizații din Europa de Vest, gestionând bogății și tehnici financiare inovatoare, care au devenit cele mai vechi forme bancare.

Citește și:   15 lucruri irezistibile făcute de bărbați și care topesc inima fiecărei femei

Cavalerii Templieri s-au întâlnit în cele din urmă cu un declin accentuat, după ce regele Filip al IV-lea a conspirat cu Papa Clement V pentru a acuza Cavalerii de erezie.

Mulți templieri au fost arestați și executați. Se crede că ordinul a căzut în secret și chiar și până în prezent controlează bogățiile mondiale și influența politică.

Cavalerii Templieri au fost legați de mari comori istorice, cum ar fi Chivotul Legământului și Sfântul Graal, precum și pretențiile unei linii genealogice legate de Iisus Hristos.

5. Illuminati

Sursa a numeroase teorii și acuzații de conspirație. Țapul ispășitor al internetului. O organizație misterioasă care pare să tragă sforile lumii și să orchereze unele dintre cele mai controversate evenimente din istorie.

Deși sunt învăluiți în ficțiune, Illuminati au începuturi foarte reale și trasabile.

Înființată în 1776 de către Adam Weishaupt, mandatul lor inițial era separarea bisericii și a statului, și diminuarea controlului religios asupra vieții publice.

Temându-se de influența crescândă a Illuminati, Biserica Romano-Catolică a scos în afara legii societatea secretă, forțându-i pe membri să se retragă în subteran, unde misterul și puterea lor politică au crescut în continuare.

Teoreticienii de conștiință i-au implicat pe Iluminati în numeroase evenimente mondiale, cum ar fi revoluția franceză, bătălia de la Waterloo, asasinarea lui JFK, unii chiar cred că toți președinții americani se supun încrederii secrete ale Illuminati, într-un efort de a aduce Noua Ordine Mondială – pentru apariția unui guvern mondial totalitar.

Click pe video pentru mai multe detalii!

În video-ul de mai sus, poți descoperi și alte detalii terifiante despre aceste organizații elitiste și secrete care dețin, din subteran, puterea mondială.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Internațional

Sus