Connect with us

6 locuri misterioase unde nu există gravitație

Internațional

6 locuri misterioase unde nu există gravitație

6 locuri misterioase unde nu există gravitație

Gravitaţia este ciudată! Aceasta ne ţine cu picioarele pe pământ, la propriu! Gravitaţia ne permite să stăm drepţi în timp ce planeta noastră se roteşte în jurul axei sale. Influenţează efectiv fenomene variate, dar continua să uimească oamenii de ştiinţă.

Gravitatea misterioasă continuă să aibă un comportament variat în anumite spaţii şi să şocheze. Există câteva locuri bizare care continua să şocheze prin proprietăţile misterioase şi inexplicabile.

Iată care sunt câteva dintre acestea:

1. Mystery Spot, Santacruz- California – acest spaţiu este absolut fascinant. Aici îţi poți îndoi trunchiul, poţi turna apă în direcţia opusă, iar crengile copacilor se mişcă într-o singură direcţie.

Anomalia gravitaţională din zona circulară cu diametrul de 46 de metri continuă să lase oamenii perplecşi.

2. St Ignace Mystery Spot, St Ignace-Michigan – unii oameni au realizat că echipamentul lor nu funcţiona aşa cum trebuie. Zona are diametrul de 300 de metri, iar echipamentul respectiv funcţiona perfect în afara acesteia.

La o perioadă scurtă după această descoperire, zona a devenit o mare atracţie turistică. Omaneii vin să fie martorii unei demonstraţii anti-gravitatie extraordinară. Locul neagă legile de bază ale gravitaţiei, iar oamenii se pot apleca până peste degetele de la picioare fără să cadă.

Citește și:   10 imagini triste cu mancare pe care trebuie sa le vezi atunci cand vrei sa slabesti!

3. Oregon Vortex – Gold Hill, Oregon – încă din 1930, acest loc a devenit o mare atracţie turistică datorită fenomenelor ciudate, cum ar fi beţe care stau în picioare de la sine. Unul dintre locurile din Oregon Vortex a devenit atracţia principală.

Acolo, înălţimea oamenilor se schimbă în funcţie de locul unde stăteau. Asta se întâmpla prin forţe variate care schimbă structura moleculară a corpului. Cu siguranţă că acest spaţiu este unul dintre cele mai misterioase locuri.

4. Magnetic Hills, Ladakh- India – Ladakh este un spaţiu cunoscut pentru mai mult decât liniştea minunată şi munţii maiestuoşi, are propria diversitate culturală şi este plin de aventuri. Deşertul rece magnific al Indiei este printre destinaţiile preferate ale aventuroşilor, iar Ladakh, cunoscut şi sub numele de Dealul Magnetic continua să atragă atenţia.

Oamenii susţin că maşinile merg singure înapoi, în pantă, în timp ce maşina este pe liber. Foarte puţin neagă anomaliile şi susţin că totul este, de fapt, o iluzie optică, dar fenomenul a fost acceptat de martori, iar asta înseamnă că spaţiul ajunge pe lista noastră.

5. Magnetic Hills, Black Rock- Australia – dacă ajungi vreodată în Australia şi găseşti nişte sculpturi care reprezintă nişte magneţi cu biciclete ruginite lipite de ei pe marginea drumului, atunci ai ajuns în Magnetic Hills, în Sudul ţării.

Citește și:   Cea mai comună problemă pe care o are fiecare zodie în pat!

Drumul se va îngusta către un lanţ mic de dealuri, iar maşina ta o va lua înapoi, chiar dacă eşti în pantă şi ai o viteză destul de mare.

6. Dealul confuziei – acesta se afla în Nordul Californiei şi este un alt loc extrem de interesant. Cunoascut că unul dintre punctele de interes istoric al Californiei, Dealul Confuziei este vechi de peste 60 de ani.

Ceea ce îl diferenţiază faţă de cealaltă zona misterioasă din Sud este faptul că este casa unei creaturi elusive, numită Chipalope, jumătate antilopă, jumătate maimuţă. Oamenii cred că această creatură a apărut prin experimentele extratereştrilor.

În casa construită în zona respectivă gravitaţia are un comportament extrem de ciudat, iar oamenii nu simt că stau drepţi nici atunci când stau. Construită de George Hudson după ce a dorit să aibă acelaşi loc ciudat ca şi faimosul Oregon Vortex, Dealul Confuziei a avut mai mulţi proprietari.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Internațional

Sus