Connect with us

Asta mănâncă oamenii la micul dejun în diferite țări

Internațional

Asta mănâncă oamenii la micul dejun în diferite țări

Asta mănâncă oamenii la micul dejun în diferite țări

Fiecare dintre noi are câte o idee fixă despre ceea ce înseamnă un mic dejun copios, iar mediul în care trăim şi comunitatea în care am crescut au o mare influenţă.

Pentru unii oameni, micul dejun presupune ouă şi bacon, pentru alţii fulgi de grâu sau smoothie, în timp ce cei mai mulţi dintre noi prefera să bea o cafea şi să nu mănânce nimic. Partea interesantă survine atunci când realizăm că oamenii mănâncă lucruri diferite în funcţie de ţară în care s-au născut.

1. Franţa – francezii nu se obosesc cu un mic dejun prea mare, dar optează pentru cafea şi pentru produse de patiserie cum ar fi un croissant, pain du chocolat sau tarte pe care le cumpăra gata făcute în drum spre serviciu.

2. Marea Britanie – un mic dejun complet este destul de copios pentru englezi. Aceştia consumă omletă, bacon, pâine prăjită, ciuperci şi roşii la grătar şi fasole. Această masă este destul de mare, dar sigur te ţine sătul până la prânz.

3. Italia – se pare că şi italienii preferă să consume o cafea şi ceva produse de patiserie cu ciocolată sau cu gem.

Citește și:   5 fapte dezgustătoare despre Roma Antică și stilul de viață al oamenilor de acolo

4. Spania – micul dejun este cea mai mică masă a zilei, dar una delicioasă. De obicei, aceştia consumă churros sau brioşe cu lămâie şi cafea cu lapte.

5. Japonia – japonezii nu mănâncă ceva în special la micul dejun. Japonezii consumă orez şi alte ingrediente rămase de la mesele trecute.

6. Suedia – un mic dejun tradiţional constă în senvisuri, ouă şi cereale şi fructe. Mulţi suedezi mănâncă pudinca din fulgi de cereale şi musli.

7. China – micul dejun este foarte copios. Aceştia nu sunt străini de orezul prăjit sau tăiţei cu şuncă, porc şi legume la micul dejun, dar consumă şi clătite sau chifle umplute.

8. Statele Unite ale Americii – în cea mai mare parte, americanii consumă cereale cu lapte, dar atunci când vine vorba despre micul dejun tradiţional, aceştia au două opţiuni: sărat sau dulce. Cel sărat conţine ouă şi bacon, iar cel dulce conţine clătite cu sirop şi fructe.

9. Tailanda – nu există nicio regulă legată de ce mâncare trebuie consumată în timpul zilei. Îţi poţi începe ziua cu supă de porc sau tăiţei şi chiar pui prăjit.

Citește și:   12 FIICE ale marilor STARURI de la Hollywood care arată FERMECĂTOR! Fiica lui Eminem este SUPERBĂ

10. Turcia – un mic dejun turcesc constă în omletă, brânză, pâine şi fructe. Există multe lucruri delicioase din care să alegi!

11. Brazilia – pentru brazilieni micul dejun nu este foarte important. Cei mai mulţi oameni consumă doar o cafea şi pâine prăjită cu brânză. De obicei, aceştia consumă un prânz mai copios.

12. Maroc – un mic dejun tradiţional marocan constă în cafea, suc de portocale, clătite cu miere, brânză de capră, măsline şi ouă ochiuri. Bineînţeles, nu trebuie să le mănânci pe toate dontr-o dată, dar acestea sunt preparatele principale.

13. Israel – micul dejun tradiţional este numit shakshuka şi constă în ouă posate în sos de tomate cu ceapă, brânză, ardei iute cu chimion şi pătrunjel.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Internațional

Sus