Connect with us

Cele mai strălucitoare jafuri din lume care parcă sunt desprinse din filmele de acțiune

Internațional

Cele mai strălucitoare jafuri din lume care parcă sunt desprinse din filmele de acțiune

Cele mai strălucitoare jafuri din lume care parcă sunt desprinse din filmele de acțiune

Deşi se spune că nu există nicio crimă perfectă, fie că este vorba despre ucidere sau orice alt fel de infracţiune, iată că, în acest moment, citiţi un articol despre asta.

Nimeni nu ar trebui să comită vreo crimă de-a lungul vieţii, în special pentru că ştim că infractorii, de cele mai multe ori, vor fi prinşi de autorităţi şi vor ajunge să îşi petreacă restul zilelor în închisoare.

Bineînţeles, excepţia de la regulă o constituie următoarele crime despre care veţi citi, căci, ci siguranţă, oamenii care s-au gândit să acţioneze după un plan atât de bine pus la punct sunt foarte inteligenți, sau au parte de mult ajutor din partea unor oameni cu foarte multă influenţă.

Oricare ar fi cazul, aceştia au ieşit basma curată în urma unor infracţiuni din care anumite companii au rămâs cu un gol în buget de milioane de dolari.

Aceste crime perfecte primesc acest stătut şi dacă, după ani de zile, cazul a rămas încă deschis, pentru că există şanse foarte mici ca infractorii să fie prinşi. Bineînţeles, există cazuri în care unul dintre participanţi vrea să se căiască şi depune mărturie împotriva tuturor, ceea ce îi ajută foarte tare pe oamenii legii.

În caz contrar, iată că aceste cazuri pot intra la categoria unei crime perfecte.

Pentru a înţelege cât mai bine la ce nivel au reuşit anumite persoane să înşele şi să fure, chiar să ucidă, vă invităm să urmăriţi exemplele de mai jos:

1. Hoţii unor bijuterii în valoare de cinci milioane de euro au găsit alibiul perfect – acum opt ani, în 2009, trei bărbaţi care purtau măști de sky s-au decis să jefuiască unul dintre cele mai mari magazine din Europa.

Folosind scări din frânghie, aceştia au reuşit să fure absolut tot ce şi-au dorit fără să declanşeze niciun senzor al vreunei alarme. S-a întâmplat, totuşi, căa unul dintre ei să scape o mănuşă pe jos. Dacă nu se întâmpla ca unul dintre ei să facă o greşeală atât de mică, atunci probabil că ar fi fost considerată crimă perfectă.

Citește și:   Ce fac STUDENTELE în cămin! Cineva a instalat o cameră ascunsă în BAIE! Ce se întâmplă te va UIMI!

Dar nu te gândi că aceştia au fost arestaţi, sau ceva de genul acesta. ADN-ul pe care l-au găsit pe mănuşă se potrivea cu cel al unor gemeni, identificaţi că Hassan şi Abbas O, iar legea din Germania presupune ca fiecare persoană să fie indentificată individual şi doar apoi condamnată, motiv pentru care niciunul nu a putut fi învinuit cu certitudine pentru fapta respectivă.

2. Primul furt al unui seif naţional, pagubă de un milion de dolari – o situaţie atât de ciudată care poate fi comparată cu un spectacol de magie. În octombrie 1977, patru milioane de dolari îşi făceau veacul într-un seif naţional care era extrem de bine păzit.

Acesta se afla într-o bancă din Chicago, iar, atunci când câteva zile mai târziu banii au fost număraţi din nou, un milior de dolari pur şi simplu a dispărut. 4 ani mai târziu, în 1981, o parte din bani au apărut într-un caz al traficanţilor de droguri, dar nimeni nu a putut să ofere nicio explicaţie plauzibilă.

3. Asaltul Crucii Tucker, nepreţuit – crucea de aur de 22 de carate, plină de smaralde, a fost scoasă din mare după un naufragiu, de către Teddy Tucker, în 1955.

În 1975, crucea nepreţuită a fost mutată la muzeul de Artă din Bermuda, dar cumva, un hoţ incredibil de priceput a reuşit să o înlocuiască pe cea originală cu o replică ieftină, de plastic. Nimeni nu ştie cum, când sau unde s-a petrecut acest schimb.

4. Jaful băncii din Baghdad, 282 de milioane de dolari – în iulie 2007, în Dar Es Salaam, într-o instituţie financiară privată din Baghdad, s-a petrecut un jaf de către doi gardieni care au reuşit să scape basma curată cu aproape 300 de miliaone de dolari.

Citește și:   18 poze cu adevărat neprevăzute care îți vor păcăli creierul. La a 5-a leșini de râs!

Se pare că directorilor băncii nu le-a păsat foarte tare, poate pentru că banii proveneau din afaceri dubioase.

5. „Gaşca aspirator”, 600.000 de euro până acum – mai multe persoane care fac parte dintr-o gaşcă de hoţi din Franţa au reuşit să fure mai mult de jumătate de milion de euro de la un lanţ de supermarketuri, numit Monoprix.

Se pare că cel mai slab loc al seifului de oţel este un tub pneumatic conectat la acest seif. „Gaşca aspirator” a reuşit să sugă această sumă folosindu-se efectiv de o bormaşină şi de un aspirator. Aceştia au operat, până acum, 15 jafuri folosindu-se de această metodă.

6. Jaful de la Muzeul Gardner, 300 de milioane de dolari – în 1990, câţiva poliţişti au ajuns la uşile museului din Boston, susţinând că au primit o serie de telefoane despre disturbarea liniştii publice. Gardienii nu au ţinut cont de protocol şi au lăsat poliţiştii să intre, iar apoi au fost arestaţi.

De fapt, polististii purtau uniforme false şi au reuşit să fure fără nicio problemă 13 tablouri, printre care şi opere de artă de-ale lui Rembrandt, Vermeer şi Degas, în valoare de 300 de milioane de dolari.

Nici până în ziua de azi, nimeni nu a fost arestat în legătură cu acest jaf şi nici tablourile nu au fost recuperate vreodată.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Internațional

Sus