Connect with us

Le-a spus mediciilor să o rănească și să nu se oprească, nici măcar dacă îi imploră! Doctorii au ascultat-o și toată lumea a privit îngrozită. De ce a îndurat femeia așa ceva – VIDEO

Animale de companie

Le-a spus mediciilor să o rănească și să nu se oprească, nici măcar dacă îi imploră! Doctorii au ascultat-o și toată lumea a privit îngrozită. De ce a îndurat femeia așa ceva – VIDEO

Le-a spus mediciilor să o rănească și să nu se oprească, nici măcar dacă îi imploră! Doctorii au ascultat-o și toată lumea a privit îngrozită. De ce a îndurat femeia așa ceva – VIDEO

Unii oamenii sunt pregătiți să înfrunte aproape orice pentru a-și face auzită opinia referitoare la o temă importantă pentru ei. Chiar și să îndure durere fizică. Acesta este cazul unei tinere din Marea Britanie, protagonista unui experiment care a șocat mii de oameni.

Jacqueline Traide a rugat un medic să o supună unui tratament similar cu cel îndurat de animale în cadrul testelor organizate de diferite companii.

Totul a avut loc într-o vitrină, sub privirile îngrozite ale trecătorilor:

10 fotografii PARANORMALE care nu pot fi explicate! Nu te poți uita la ele fără să ți se ridice părul din cap!


Poveștile despre fantome pot fi înspăimântătoare, iar foarte mulți oameni doresc cu adevărat să le surprindă în fotografii.

Videoclipurile și pozele cu și despre fantome se bucură de notorietate, mai ales pe Internet, iar majoritatea dintre ele susțin că sunt autentice, reale și că au capturat spirite ce există și nu se pot vedea cu ochiul liber.

Cu toate acestea, nu putem fi siguri dacă unele – sau poate că toate? – dintre acestea nu au fost atinse de mâna unui expert în Photoshop sau de programe de editare dintre cele mai iscusite.

Chiar și așa, fotografiile cu fantome ne păcălesc de cele mai multe ori, pentru că reușesc să ne sperie – ficțiune sau realitate, fantomele sunt înspăimântătoare, nu e nici un dubiu.

Dar există un grup de oameni care se numesc „vânători de fantome” și care se pare că nu se tem de absolut nici un spirit care le-ar putea ieși în cale. Ba chiar de cele mai multe ori, acești vânători se plasează din propria inițiativă în calea pericolului.

Acești oameni merg în locații în care au fost raportate prezența fantomelor și încearcă să le captureze pe camere, folosind echipamente tehnice sofisticate, despre care se crede că ar fi capabile să „aducă la viață” spiritele care bântuie prin acele locații.

Tipul și calitatea echipamentului foto pe care vânătorii de fantome îl folosesc trebuie să fie de cea mai bună calitate, astfel încât rezultatele să se poată distinge.

Citește și:   10 momente jenante filmate IN DIRECT

Majoritatea oamenilor folosesc camere digitale în ziua de azi, și deși nu e neapărat nevoie de un model scump, cu cât camera are o rezoluție mai mare, cu atât mai clar se va vedea imaginea cu fantoma.

Camerele cu rezoluție mică pot produce imagini cu o mulțme de artefacte digitale, mai ales în situațiile în care lumina este scăzută.

E indicat să se folosească niște camere cu o rezoluție de cel puțin 5 megapixeli. Cardurile de memorie mare pentru camerele digitale au devenit destul de accesibile, permțându-ne să stocăm cât mai multe fotografii.

În video-ul de mai jos, am găsit o serie de fotografii ce surprind o activitate paranormală care, după părerea noastră, nu poate fi explicată, deși teorii cu privire la crearea acestora au fost lansate.

Mai jos, îți oferim câteva exemple de fotografii paranormale bântuite, care prezintă o poveste neimaginată:

1. Fotografia Fantomei Wern

Când primăria din Shropshire a ars în 1995, Tony O’Rahilly a realizat o fotografie. Când a developat imaginea, el a observat o tânără care stătea în mijlocul flăcărilor, unde era o ușă goală.

Rochia ei și apariția în mijlocul flăcărilor au dus la speculații cum că ea ar fi fantoma unei fetițe din 1677, care a murit într-un incendiu.

Câțiva ani mai târiu, când cineva a găsit o fotografie veche de-a fetei care a decedat în incediu, s-a constatat că semăna identic cu apariția din imaginea lui Tony.

2. Bătălia pentru fotografia cu Los Angeles

În 1942, după câteva luni de la atacul de la Pearl Harbor, o sirenă de raid aerian a sunat peste Los Angeles. Focul antiaerian a străbătut cerul, pe măsură ce reflectoarele navei care plutea peste oraș străluceau.

Citește și:   Superputeri pe care le au doar BEBELUȘII! Rămâi TRĂZNIT să afli cum te ajută cei mici!

A doua zi, ziarele au speculat că un OZN a fost văzut zburând deasupra Los Angelesului. Guvernul a declarat că era de fapt un balon meteorologic.

3. Bărbatul care levitează

Colin Evans a fost un medium de spiritism galez, care pretindea că este capabil să leviteze. Conform acestuia, spiritele l-au ridicat deasupra mulțimii, la un concert de-al trupei Aerosmith. Adevărul este însă mult mai banal.

Se pare că trucul ar fi fost făcut chiar de Evans care, pur și simplu stătea pe scaunul său. O fotografie a surprins șocul mulțimii, care era înmărmurită să vadă un bărbat stând deasupra lor.

4. Hipsterul călător în timp

Imaginea cu pricina surprinde un bărbat care nu este la fel ca toți ceilalți. A fost făcută la deschiderea unui pod din 1941, este vorba de Podul de Aur din Canada.

În ciuda faptului că toți ceilalți oameni poartă îmbrăcăminte tipică anilor 40, bărbatul din dreapta poartă ochelari cu rame întunecate, un pulover de lână și deține un fel de dispozitiv electronic despre care s-a spus că ar fi un aparat foto.

Când Muzeul Virtual din Canada a publicat fotografia, Internetul a înflorit teorii cu privire la călătoriile în timp. Și ca să fim sinceri, el nu sare în ochi celorlalți oameni doar pentru că era îmbrăcat diferit.

Dar se pare că toate hainele pe care vestitul călător le purta se pot găsi la momentul actual pe piață. Ochelarii pe care-i purta sunt identici cu cei purtați de Barbara Stanwyck în filmul Double Indemnity.

Click pe video! Dă mai departe dacă ți-a plăcut!

Tu ce crezi, fantomele există sau sunt doar plăsmuiri ale imaginației? Pot ele fi surprinse pe camere cu adevărat?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Animale de companie

Sus