Connect with us

S-a născut diferit! Bărbatul fără coapse suferă de o condiție care afectează doar 25 de oameni din întreaga lume! Totuși, a reușit să….

Internațional

S-a născut diferit! Bărbatul fără coapse suferă de o condiție care afectează doar 25 de oameni din întreaga lume! Totuși, a reușit să….

S-a născut diferit! Bărbatul fără coapse suferă de o condiție care afectează doar 25 de oameni din întreaga lume! Totuși, a reușit să….

Un bărbat s-a născut fără coapse și este unul dintre cei 25 de oameni din întreaga lume care s-au născut cu această condiție.

Numele lui este Nathan Hrdlicka, are 34 de ani și o înălțime de 1,37 cm. Suferă de PFFD (deficiență focală femurală proximală) de tip D – ceea ce înseamnă că oasele genunchiului sunt direct sub oasele șoldurilor.

În afară de faptul că este unul dintre cei 25 de oameni care suferă de această afecțiune, el este singurul din lume care poate merge în aceste condiții.

În ciuda condiției sale, Nathan a reușit să-și găsească jumătatea alături de Chelsea Stuart, care este cel puțin de două ori mai înaltă decât el.

Datorită locației oaselor sale, înălțimea lui Nathan este sub 1,50 cm., dar pe nici unul dintre cei îndrăgostiți nu pare să-i deranjeze acest aspect.

Când Nathan, în vârstă de 34 de ani, din Santa Fe, New Mexico, s-a întâlnit cu Chelsee, în vârstă de 19 ani, care este cel puțin încă o dată mai înaltă decât el, bărbatul a considerat inițial că înălțimea lui ar putea fi o „problemă”.

Dar apoi, ea s-a îndrăgostit de el și a văzut dincolo de trecutul său. Cuplul a dezvăluit că într-adevăr, diferența de înălțime atrage privirea, dar oamenii pot vedea că ei doi sunt îndrăgostiți.

„Nu mă văd atât de diferit”, a spus el. „Când oamenii vin la mine, primul lucru pe care îl văd este handicapul meu. Disabilitatea mea nu mă definește”, a mai adăugat el.

„Sunt doar 25 de oameni în lume care suferă de condiția mea. Mă face să mă simt destul de unic”, a mai spus el. „Mi s-a spus că sunt singurul care și-a dat seama cum să meargă”.

Citește și:   10+ cadouri de la bunici care se află la limita dintre penibil și amuzant

„Nu sunt făcut ca să merg, dar am ales să fac asta, așa că vine și cu o răsplată. Merg literalmente pe vârful oaselor, astfel încât, pe parcursul zilei, acest lucru ajunge să mă obosească și începe să mă doară”.

Nathan a spus că rareori poate ieși la o plimbare fără ca cineva să spună un comentariu urât la adresa sa, și că mulți oameni care sunt curioși în privința aspectului său îi adresează întrebări.

„Oamenii care mă văd îmi spun adesea că sunt pitic și se leagă de înălțimea mea”.

Dar mai apoi, Nathan s-a întâlnit cu Chelsea pe Facebook, pe o pagină dedicată vindecării, și au fost loviți de săgeata lui Cupidon imediat, în ciuda problemei inițiale legată de diferența lor de înălțime.

Chelsea a spus: „Când ne-am întâlnit pentru prima oară, credeam că diferența de înălțime va fi un fel de problemă, deoarece eram pentru prima dată cu cineva mai mic de înălțime decât mine”.

„Ne-a luat mult timp ca să ne dăm seama cu adevărat ce funcționează și ce nu, dar în cele din urmă, am reușit să ne descurcăm cu toate”, a mai spus ea.

Chelsea a declarat că a învățat să-l accepte pentru cine este și să nu se limiteze doar la aspectul fizic al relației lor.

„Una dintre cele mai mari provocări cu care ne-am confruntat este că sunt o persoană super activă din punct de vedere fizic, a spus ea.

Citește și:   6 dintre cele mai bogate femei din întreaga lume. O să te uiți de două ori când o vei vedea pe a treia!

Îmi place să merg, să fac drumeții și să explorez pădurile, și ar fi fost minunat să fac asta cu cel mai bun prieten al meu, dar din moment ce rezistența este dificilă pentru el, nu poate ține pasul cu mine”.

Cu toate acestea, Nathan este foarte îndrăgostit de Chelsea și susține că este un partener demn de sprijin și susținere.

„Chelsea mă susține emoțional, la fel ca un prieten, așa cum n-am avut niciodată în viața mea.

Când sunt bolnav, ea se asigură că face tot ceea ce poate pentru a mă ajuta să mă simt mai bine, fie că e vorba de a-mi aduce un pahar de apă sau a-mi pune un zâmbet pe față”.

Cuplul spune că atunci când merg împreună, oamenii își pot da seama că sunt îndrăgostiți. Chelsea a declarat: „Unii oameni sunt foarte curioși cu privire la diferențele evidente dintre noi, însă sunt și atrași în același timp.

Amândoi suntem foarte energici și vibranți împreună, așa că oamenii sunt curioși, vin la noi și ne pun întrebări. În cele din urmă, văd dragostea noastră dincolo de prietenia pe care o avem”.

Click pe video pentru mai multe detalii!

Urmărește povestea celor doi în întregime, în video-ul de mai sus! Nathan chiar este un exemplu că atunci când viața îți scoate în cale cele mai dure greutăți, tot ce trebuie să faci este să mergi înainte!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Internațional

Sus