Connect with us

Secrete ascunse în interiorul Casei Albe despre care publicul nu știe!

Internațional

Secrete ascunse în interiorul Casei Albe despre care publicul nu știe!

Secrete ascunse în interiorul Casei Albe despre care publicul nu știe!

Din 1800, liderul ales al Statelor Unite a numit-o acasă.

În următorii 200 de ani, a fost în mod constant extinsă, modificată și renovată, atât pentru modernizare, cât și pentru satisfacerea nevoilor și gusturilor diferiților președinți.

Deși numele său este mai degrabă simplu și neimaginat, astăzi, oricine îl vede sau îl aude, știe exact la ce se referă, ce este această clădire iconică și unde este situată.

Bineînțeles, vorbim despre nimeni alta decât Casa Albă a Americii. În articolul și video-ul de astăzi, vă vom arăta câteva fapte și secrete mai puțin cunoscute legate de una dintre cele mai renumite clădiri din lume.

Casa Albă este un simbol al puterii președinților americii și oricine îi aude numele se gândește la o formă de respect față de guvernarea americană.

Nativii din America o respectă și o laudă, evidențiindu-i toată gloria și splendoarea. La urma urmei, Casa Albă a adăpostit cei mai importanți oameni ai Americii, oameni legendari, care au scris și schimbat istoria.

Ce fel de secrete, te întrebi? Ei bine, deschidem lista cu toate acele butoane de alarmă și pârghii ascunse în jurul biroului președintelui.

Cu ajutorul unui comutator, POTUS poate alerta pe toată lumea că președintele are nevoie de ajutor sau că viața lui este în pericol.

Mai apoi, sunt senzorii infraroșii situați în jurul clădirii. Casa Albă este practic înconjurată de aceștia. Senzorii pot detecta căldura și pot alerta gardienii cu privire la prezența vreunui intrus.

În interior, Casa Albă ascunde, de asemenea, diferite secrete dintre cele mai impresionante și sofisticate, menite să fie ținute ascunse de ochiul și cunoștința publicului larg.

Citește și:   Ce slujbe aveau marile CELEBRITĂȚI înainte de a atinge FAIMA. La Jay-Z o să rămâi MASCĂ

Înăuntrul Casei Albe sistemele de aer și de apă sunt destul de high-tech și sunt monitorizate 24 de ore din 7 zile pe săptămână, adică tot timpul.

Chiar și cea mai mică urmă de sunet periculos care apare poate declanșa alarma, iar sistemele intră automat în modul de rezervă.

De asemenea, mai există un zvon despre o ușă capcană, ascunsă sub biroul președintelui. Se pare că aceasta a fost instalată astfel încât POTUS să poată face o evacuare rapidă.

Așadar, are sens ca această ușă ascunsă sub biroul președintelui să conducă spre un pasaj subteran elaborat, care se află sub Casa Albă.

Dar haideți să revenim deasupra solului, mai exact, haideți să ne îndreptăm către acoperiș. Se pare că domiciliul președintelui are pe acoperiș o serie de senzori, radare și chiar și un sistem de laser construit pentru a detecta intrușii care încalcă spațiul aerian restricționat de mai sus și din preajma Pennsylvania Avenue 1700.

Pe o notă mai puțin gravă și îngrijorătoare, există și un tunel secret care conduce prima familie și oaspeții într-o locație mult mai fericită – piscina.

De asemenea, ne întrebăm dacă acest tunel îi permite președintelui să ajungă la pivnița masivă situată sub incidența Casei Albe.

Încărcate cu sticle de vin roșu, alb și șampanie, credem că nu e de mirare că domiciliul președintelui este bine aprovizionat.

Citește și:   Cele mai mari grupări mafiote ale lumii peste care nu trece nimeni!

Cu toate acestea, nu te aștepta să te poți furișa în interiorul Casei Albe fără ca Serviciul Secret să știe că ești acolo.

Acest lucru se datorează în mare parte plăcuțelor de presiune care permit Serviciului Secret să știe exact unde este POTUS în orice moment.

Bineînțeles, această lipsă de intimitate se poate extinde tocmai până la dormitor, unde un secret recent dezvăluit ne indică faptul că agenții serviciilor secrete știu exact momentele în care președintele și Prima Doamnă devin intimi.

Ei chiar au și o expresie de cod pentru asta. Oops! Rușinea nu are ce căuta în interiorul Casei Albe, din câte se pare.

Desigur, mai importantă decât rușinea și bunul simț este securitatea președintelui și a familiei sale. La urma urmei, ei sunt cei mai importanți oameni din stat.

Prin urmare, nu ar trebui să existe nici o restricție cu privire la măsurile pe care serviciile de securitate ar trebui să le ia, ca să apere viața președintelui, chiar și cu prețul vieții lor.

Casa Alba este o clădire misterioasă și fascinantă. Există multe curiozități și secrete despre ea, pe care nu știm dacă le vom putea afla vreodată în întregime.

Dar înainte de a ne gândi la asta, te invităm să arunci o privire la video-ul următor.


Click pe video și Distribuie!

Acesta conține o parte dintre cele mai ascunse secrete din interiorul Casei Albe, de care publicul nu ar avea voie să știe.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Internațional

Sus