Connect with us

Top 10 sporturi dubioase pe care nimeni nu le înțelege, dar care se bucură de o popularitate extremă

Internațional

Top 10 sporturi dubioase pe care nimeni nu le înțelege, dar care se bucură de o popularitate extremă

Top 10 sporturi dubioase pe care nimeni nu le înțelege, dar care se bucură de o popularitate extremă

Chiar dacă atunci când ne gândim la sport, prima dată ne gândim la fotbal, iată că există multe alte sporturi în această lume, sporturi de care nici măcar nu am auzit vreodată. Totuşi, în zona în care se practică, acestea se bucură de multă popularitate.

Oamenii adoră să îşi susțină sportivii preferaţi, chiar dacă aceştia reuşesc doar să joace şah într-un ring de box. Aceste sporturi îi şochează pe cei din exterior şi nu ne este de mirare dacă vă vor şoca şi pe voi.

Iată care sunt câteva dintre acestea:

Caiacul cu dovleac – a fost votat cel mai ciudat sport din lume. Evenimentul ciudat are loc în Nova Scoţia şi implică un dovleac imens pus într-un caiac. Oamenii se aşează în dovleacul din caiac şi vâslesc către linia de sosire.

Alunecarea pe burtă în noroi – oamenii din Athens, Texas, iubesc noroiul, iar asta se poate demonstra şi prin sportul local de alunecare pe burtă în noroi. Acest sport dubios este pe locul doi în topul nostru, urmat de hockey-ul subacvatic.

Citește și:   Top 6 INELE de logodnă care au intrat în istorie. La numărul 4 o să LEȘINI!

Un alt sport extrem de ciudat este o combinaţie extremă dintre şah şi box. Acesta combină dexteritatea mentală şi cea fizică în runde care alternează. Sportivii se luptă în ringul normal timp de o rundă, ca mai apoi să se lupte pe tabla de şah în următoarea rundă şi tot aşa.

Hockei-ul subacvativ sună mult mai pompos decât este de fapt. Acest sport se mai numeşte Octopush şi a fost considerat extrem de periculos. Implică două echipe care se luptă să ducă pucul în poarta adversarului pe fundul unui piscine.

Localnicii identifică următorul sport ca şi -caratul nevestei -. Obiectivul acestuia este să îşi care partenera printr-o serie de obstacole dificile. Chiar dacă pare distractiv, la prima vedere, sportul este clar motiv de divorţ.

Zorbing-ul este sportul în care oponenţii stau în bile de plastic imense, joacă fotbal şi se luptă pentru supremaţie, deşi nu este exact clar cine iese învingător în astfel de circumstanţe. Totuşi, acest sport este foarte amuzant pentru spectatori.

Citește și:   10 nunți șocante care sunt permise în alte țări

Un alt sport foarte ciudat este destinat prietenilor noştri patrupezi care sunt supuşi unui test de surf. Până la urmă, cine nu ar vrea să vadă căţeluşi care fac surf? Este ca o scenă din desenele animate care a prins viaţă!

Kabaddi este un joc în care participanţii sunt obligaţi să îşi ţină respiraţia şi să se lupte înainte de a rămâne fără aer. Acesta se poate urmări în India şi implică 14 jucători. Chiar dacă este un sport destul de ciudat, cine nu ar vrea să vadă aşa ceva?

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Internațional

Sus