Connect with us

Top 10 țări unde există cele mai disponibile femei

Internațional

Top 10 țări unde există cele mai disponibile femei

Top 10 țări unde există cele mai disponibile femei

Atunci când le ai pe toate – o carieră de succes, o personalitate strălucitoare şi un corp armonios, dar tot îţi este greu să atragi femei atractive, se pare că nu îţi cauţi partenera la locul potrivit.

Experţii în întâlniri ne spun care sunt ţările care un potenţial imens din acest punct de vedere. Dacă eşti un tip care încă nu şi-a găsit sufletul pereche, iată câteva opţiuni:

1. Estonia – o ţară din Estul Europei unde există şanse mari să găseşti femei atrăgătoare şi singure. Aceasta este ţara femeilor blonde cu ochii albaştri. Nu ai nevoie de paşaport pentru a ajunge acolo, iar în acest stat se găsesc mai multe femei decât bărbaţi.

2. Rusia – părul lung şi luminos, trupurile silfide complimentate de obrajii roşii, ce poate fi mai frumos? Chiar dacă temperaturile sunt neiertătoare în perioada iernii, rusoaicele găsesc o modalitate de a se face remarcate.

Rusoaicele ţin mult la aspectul lor fizic şi ies mereu din casa extrem de îngrijite. Acestea se mândresc cu apariţia lor şi ştiu să o folosească în avantajul lor. Ca multe ţări europene, numărul femeilor îl întrece cu mult pe cel al bărbaţilor.

Citește și:   10 scene de film în care actorii nu s-au prefăcut. Numărul 3 este terifiant de real

3. Ucraina – există multe mirese trimise prin poştă din Ucraina şi Rusia către americani. Cel mai uşor şi sănătos este, totuşi, să vizitezi ţara respectivă, pentru că, în Ucraina, numărul femeilor este cu mult mai mare decât cel al bărbaţilor.

Se pare că există şi site-uri de călătorie în care îţi sunt dezvăluite oraşele cu cele mai frumoase femei din Ucraina.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Internațional

Sus