Connect with us

Cele mai mari VRĂJELI din industria alimentară! 12 lucruri pe care le mănânci și care sunt de fapt o mare MINCIUNĂ!

Diete

Cele mai mari VRĂJELI din industria alimentară! 12 lucruri pe care le mănânci și care sunt de fapt o mare MINCIUNĂ!

Cele mai mari VRĂJELI din industria alimentară! 12 lucruri pe care le mănânci și care sunt de fapt o mare MINCIUNĂ!

E greu să reziști în fața poftelor alimentare care te încearcă din când în când. Din fericire pentru noi, trăim în cea mai avansată eră în materie de tot, așadar, avem ocazia să ne răsfățăm des cu tot felul de produse alimentare.

De la cele mai exotice la cele mai nesănătoase produse, majoritatea lucrurilor pe care le consumăm sunt o minciună. Pare șocant pentru tine? Nu și când vei afla ceea ce ți-am dezvăluit în video-ul de mai jos!

În ziua de azi, mâncarea nu mai este ceea ce pare, iar producătorii de alimente caută tot timpul modalități ieftine de producție în masă, adesea înlocuind ingredientele naturale și necesare cu aditivi, coloranți, sau înlocuitori ieftini.

Mai jos, regăsești câteva exemple de mâncăruri care sunt de fapt o mare minciună, dar pe care, din păcate, le consumăm în mod regulat:

Brânza americană

Feliile de brânză portocalie strălucitoare făcute de Kraft Foods, sunt de obicei găsite în interiorul Cenușăresei din gătitul european.

Pe scurt, brânza americană se găsește frecvent în burgerul cu brânză și în majoritatea produselor alimentare de sub umbrela fast food.

Margarina

De zeci de ani, margarina a fost comercializată ca o alternativă sănătoasă față de diavolul aparent distrugător al vieții … untul! Cu toate acestea, asta nu putea fi mai departe de adevăr.

Margarina poate fi chiar mai dăunătoare sănătății consumatorilor decât untul. De aceea nici nu prea o mai vedem prin rafturile magazinelor.

Puiul Tikka Masala

Citește și:   După ce vei vedea asta, nu vei mai arunca niciodată COAJA CEPEI! Iată de ce!

Cei mai mulți ar considera acest fel de mâncare populară un meniu fermecat din bucătărie indiană, sau cel puțin așa este făcut să pară de către restaurante și meniurile lor.

În realitate, acest fel de mâncare nu este deloc atât de fermecător pe cât pare. Dimpotrivă, chiar are o istorie destul de tulburătoare.

Puiul Tikka Masala provine de fapt din Glasgow, Scoția. Așadar, da, este un fel de mâncare britanică, sau cel puțin atâta timp cât Scoția decide să rămână o parte din Marea Britanie.

Pringles

Chipsuri de cartofi stivuite într-un tub. Păi da, cam așa e. Fosta companie-mamă a acestei mărci populare a susținut că gustarea nu poate și nu ar trebui să fie considerată deloc cartofi.

Aceștia au susținut că conținutul de cartof al chipsurilor în cauză nu atinge decât 42%, așadar… trage singur concluziile.

Naked smoothies

PepsiCo face publicitate acestui brand de smoothie ca fiind fără zahăr adăugat, ajutând băutura să-și păstreze fațada ca produs sănătos.

Realitatea este, totuși, că aceste produse de înfrumusețare nu sunt mai bune pentru corpul tău, așa cum nu sunt nici majoritatea băuturilor zaharate.

Algele crispy

Anumite tipuri de alge marine sunt folosite ca ingrediente culinare în multe regiuni de coastă din întreaga lume, dar probabil cel mai frecvent se găsesc în bucătăria asiatică.

Algele marine crispy, în special, sunt în mare parte atribuite bucătăriei chinezești.

Snapper-ul roșu

O investigație efectuată în 2013 a descoperit că există o problemă la nivel național în SUA cu fructe de mare frauduloase.

Citește și:   8 lucruri obișnuite, de zi cu zi care ne DISTRUG sănătatea! TOȚI facem ULTIMUL număr

Studiul arată că populația de pește roșu este cel mai puțin etichetat și vândut greșit pește din întreaga SUA.

Snapper-ul roșu este adesea înlocuit de alte 28 de specii de pește complet diferite, iar asta se întâmplă în 93% din achiziții.

Aquafina

Este o altă băutură marca PepsiCo, iar pe eticheta ei scrie „apă pură”, dar potrivit PepsiCo, apa conținută în sticlă vine de fapt dintr-o sursă publică de apă.

Pumpkin spice

Sau sirop de dovleac condimentat. Existe multe mirodenii care, amestecate împreună, dau aroma perfectă a acestui contiment.

Dar lucrurile pe care le găsim în comerț nu conțin neapărat ingrediente naturale, atent selectate în sezonul de toamnă, ci doar arome care să-ți lase impresia că e un produs autentic.

Nucile

Arahidele, nucile, nucile pecan și migdalele sunt nuci dar numai în sensul culinar. În realitate, ele nu sunt deloc asta. Aragidele sunt de fapt leguminoase, semințe comestibile uscate.

Banane

Bananele pe care le găsim pe rafturile din supermarket sunt rezultatul a mii de ani de modificare genetică, ceea ce înseamnă că ele nu sunt atât de naturale pe cât le credem noi.

Urmărește video-ul de mai jos pentru a afla ce alte alimente pe care le consumi sunt de fapt o mare minciună!

Click pe video! Urmărește cu atenție!

Distribuie să afle toată lumea că ceea ce mâncăm nu este deloc ceea ce pare a fi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Diete

Sus