Connect with us

Cum să scapi rapid de cicatricile de la acnee! Tratamentul MINUNE care va da ROADE garantat!

Cum să scapi rapid de cicatricile de la acnee! Tratamentul MINUNE care va da ROADE garantat!

 

 

Chiar şi câte un coş mai mare dacă îţi apare din când în când, în urma lui va rămâne un semn roşiatic sau închis la culoare de care scapi foarte greu.

Acneea poate lăsa mai multe tipuri de cicatrici. Unele sunt cicatrici propriu-zise, altele sunt semne hipermigmentate care dispar şi singure în câteva luni sau mult. Care este diferenţa între ele?
O acnee gravă, care nu este îngrijită corespunzător, afectează straturile din adâncimea pielii, distrugând colagenul şi elastina – aşa apar “cicatricile adevărate”, care arată ca nişte gropiţe minuscule în piele. De acestea nu poţi scăpa decât dacă ceri ajutorul unui specialist în estetică, dar trebuie să ştii că medicina modernă oferă mai multe soluţii eficiente, de la tratamente laser, la injectarea cu aşa numitele “fillere”.
Astăzi te învăţam cum să scapi de acele cicatrici lăsate de acnee moderată sau uşoară, care nu afectează iremediabil pielea. Deşi noi le numim tot cicatrici, ele sunt de fapt hipermigmentări post-inflamatorii şi fac parte din procesul de vindecare a pielii. Din fericire, nu sunt permanente, dar poţi să aştepţi luni de zile până dispar complet.

Citește și:   20 de alimente pe care TREBUIE să le mănânci combinate pentru a te bucura de BENEFICII maxime. La prima nu te-ai gândit NICIODATĂ

Pentru asta îţi recomand măsştile din legume sau fructe. Astăzi am postat un clip în care înveţi cum să foloseşti avocado.

Urmăreşte video-ul de mai  jos şi dacă ţi s-a părut interesant subiectul sau ţi-a plăcut, nu uita să dai share!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Sănătate

Sus