Connect with us

De ce e bine să mănânci numai banane cu puncte negre! Motivul te va surprinde!

Sănătate

De ce e bine să mănânci numai banane cu puncte negre! Motivul te va surprinde!

De ce e bine să mănânci numai banane cu puncte negre! Motivul te va surprinde!

Toată lumea iubește bananele, dar le mănâncă cineva la momentul potrivit?

Consumul bananelor cu puncte negre în loc de bananele galben-verzui și negre ar putea face diferența în ceea ce privește modul în care ele aduc beneficii organismului uman.

Adevărul este că bananele posedă cele mai bune calități anti-cancer despre care puțini oameni știu.

Atunci când fructele se află la stadiul maxim de coacere, ele conțin cea mai mare concentrație de vitamine, minerale și fitonutrienți cruciali pentru combaterea cancerului.

Când fructele sunt pe deplin coapte, ele conțin și toate enzimele necesare pentru a oferi digestiei un ajutor.

Ai consumat vreodată fructe care nu sunt coapte și ai observat că ai probleme la stomac (balonare, gaz, indigestie)? Dacă ai o dietă vegetariană, nu e de mirare, căci fructele crude nu ar trebui consumate sub nici o formă.

Dar revenind la banane, petele întunecate de pe coaja acesteia sugerează că banana conține niveluri ridicate ale unei substanțe numite „factor de necroză tumorală”, care distruge tumorile canceroase.

Dacă pui bananele pe tejghea și le lași să se coacă pe deplin, ele vor avea niveluri mai ridicate de antioxidanți, ceea ce înseamnă mai multe efecte de întinerire a imunității pentru tine, și un număr mai mare de celule albe în sânge.

De fapt, bananele cu pete întunecate s-au dovedit a fi de 8 ori mai eficiente în privința creșterii proprietăților de combatere a cancerului de către celulele albe din sânge, spre deosebire de cele verzi.

Citește și:   Doctorii spun că asta se întamplă ATÂT DE RAR, încât nu reușesc să filmeze. IMAGINI UNICE

În plus față de petele maro și calitățile lor de întărire a sistemului imunitar, bananele au o serie de alte beneficii pentru sănătate.

Mai jos sunt câteva dintre cele mai importante beneficii pe care bananele le pot oferi, iar videoclipul care însoțește acest articol acoperă chiar și mai mult decât acestea, deci nu uita să-l vizionezi!

1) Psoriazis – Bananele sunt antiacidul naturii și pot oferi ameliorare pentru arsurile la stomac și refluxul de acid. Consumul unei singure banane poate aduce o ameliorare imediată și o reducere la arsurile la stomac.

2) Tensiunea arterială – Bananele ajută la scăderea tensiunii arteriale și protejează împotriva accidentului vascular cerebral sau a atacului de cord, pentru că sunt scăzute în sodiu și bogate în potasiu, ceea ce le transformă într-un aliment sănătos pentru inimă.

3) Energie – Consumul unei banane sau două înainte de un antrenament îți oferă suficientă energie pentru a te ajuta o oră sau chiar mai mult.

4) Anemie – Bananele te ajută să lupți împotriva anemiei prin furnizarea de fier, care stimulează producția de celule roșii și hemoglobină, consolidând alimentarea cu sânge.

5) Ulcer – Când suferi de ulcer la stomac, multe alimente sunt în afara limitelor, dar bananele pot fi consumate fără a-ți face griji că îți vor provoca sau nu dureri.

Acest lucru se datorează faptului că textura lor este netedă, moale, și protejează mușchii care căptușesc stomacul de acizii corozivi și iritații.

6) Depresia – Bananele te pot ajuta să depășești depresia deoarece au un nivel ridicat de triptofan, pe care corpul nostru îl transformă în serotonină.

Citește și:   Cadavrul unui tată a rămas opt luni într-o parcare aglomerată, fără ca nimeni să îl observe!

Serotonina este un neurotransmițător al creierului care îi face pe oameni să se relaxeze, să se simtă fericiți și să își îmbunătățească starea de spirit.

7) Constipația – Dacă ești constipat/ă, mănâncă niște banane. Ele au suficiente fibre pentru a stimula mișcările intestinale regulate și pentru a oferi o ușurare naturală pentru constipație.

8) Nervi sau PMS – Când te simți morocănoasă și stresată, consumă o banană.

Te va ajuta să-ți reglezi nivelul de zahăr din sânge, fiind bogată în vitamina B, care calmează în mod natural sistemul nervos și fac oamenii să se relaxeze, ducând la o dispoziție generală îmbunătățită.

9) Controlul temperaturii – alimentarea cu banane într-o zi fierbinte te poate ajuta să te răcorești, prin scăderea temperaturii corpului. Același lucru se întâmplă și dacă ai febră.

Video-ul de mai jos te va convinge despre cât de important este să consumi mai ales bananele cu pete întunecate, căci te pot scuti de multe probleme de sănătate, în special de cancer.

Click pe video pentru mai multe detalii!

Ar fi o idee bună ca pe viitor, să introduci mai multe banane în dieta ta. Chiar și una pe zi (nu uita, cu pete), te poate ține departe de boli și probleme de sănătate, așadar, nu ignora beneficiile aduse de banane în alimentația ta!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Sănătate

Sus