Connect with us

10 moduri ciudate în care au încercat oamenii să slăbească

Diete

10 moduri ciudate în care au încercat oamenii să slăbească

10 moduri ciudate în care au încercat oamenii să slăbească

Trebuie să recunoaştem – cei mai mulţi dintre noi îşi doresc să mai slăbească puţin, iar asta implică mai multă muncă decât ne place să credem. Trebuie să faci mult sport, să mănânci nu doar sănătos, dar şi atent, şi să ştii cum să te menţii atunci când ai ajuns la greutatea ideală.

Iată care sunt câteva dintre cele mai ciudate diete pe care le-au încercat oamenii:

1. Au încercat să doarmă dezbrăcaţi – sunt unele persoane care spun că dacă îţi menţii temperatura corpului mai scăzută în timpul somnului, arderile sunt mai rapide, ceea ce înseamnă că vei arde mai multe calorii pentru a te încălzi. Totuşi, nu trebuie să dormi în frig, sau cu aerul condiţionat pornit, pentru că te vei îmbolnăvi.

2. Au încercat să bea un pahar de suc de lămâie şi miere în fiecare dimineaţă – o cană de apă călduţă combinată cu lamâie şi miere are multe beneficii pentru corpul tău, inclusiv pierderi în greutate. Acest suc simplu, dar magic îţi curăţă ficatul, îndepărtează toxine din corpul tău. Dacă nu ai toxine, nu există bariere pentru metabolism, ceea ce înseamnă că poate să ardă mai multe calorii pentru tine.

Citește și:   Acum 5 ani erau ținta ironiilor în toată lumea. Priviți cum arată cuplul acum! Au dat lumii o lecție!

3. Au încercat să consume proteine înainte să se culce – unii cercetători au descoperit că proteinele consumate înainte de culcare pot accelera metabolismul, aşa că ai putea să arzi câteva calorii în somn.

4. Au încercat să mănânce în faţa oglinzii – poate să sune puţin ciudat, pentru că nu ne place să se privim atunci când mâncăm, dar există un motiv întemeiat în spatele acestei sugestii. Dacă o facem în faţa oglinzii, putem să realizăm dacă ajungem să mâncăm prea mult, prea repede sau produse foarte nesănătoase. Suntem mai conştienţi de ce şi cum mâncăm.

5. Folosesc furculiţe şi linguri mai lungi – se pare că dacă foloseşti astfel de tacâmuri, te vei simţi mai elegant, mai sofisticat şi vei mânca mai rar. Folosirea unor furculiţe sau linguri mai lungi te va ajuta să te bucuri mai mult de mâncare şi să mănânci mai rar, ceea ce îţi va îmbunătăţi digestia, şi te va ajuta să înţelegi semnalele către creier care îţi spun că eşti sătul.

Citește și:   Obiceiuri ce te ÎMBĂTRÂNESC timpuriu

6. Spală-te pe dinţi imediat după masă – tocmai ai terminat de mâncat, dar parcă îţi mai e pofta de ceva, poate un desert sau nişte chipsuri atunci când te uiţi la film. Ştii că nu ar trebui să mănânci altceva, dar pofta este mai mare decât orice altceva.

Există o soluţie şi pentru asta: spală-te pe dinţi imediat după masă, iar asta va reduce tentaţia de a mai mânca altceva.

7. Schimbă-ţi postura – nu este un film sau un show horror – celulele de grăsime se pot muta. Dacă stai mereu cocoşat, celulele de grăsime se vor muta de la umeri către spate şi burta şi se vor depozita acolo. Încearcă să păstrezi mereu o poziţie pună, chiar şi atunci când te odihneşti.

Vei trimite un semnal către creier că eşti încă activ. Dacă acesta crede că eşti activ, va elibera mai multe calorii pentru a îndeplini toate sarcinile.

Vezi aici mai multe exemple:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Diete

Sus