Connect with us

Femeia se trezea în fiecare dimineață cu VÂNĂTĂI pe tot corpul, deși dormea dusă noaptea. Când n-a mai rezistat a instalat o cameră de supraveghere. După ce a văzut ce se întâmpla a simțit că LEȘINĂ!

Sănătate

Femeia se trezea în fiecare dimineață cu VÂNĂTĂI pe tot corpul, deși dormea dusă noaptea. Când n-a mai rezistat a instalat o cameră de supraveghere. După ce a văzut ce se întâmpla a simțit că LEȘINĂ!

Femeia se trezea în fiecare dimineață cu VÂNĂTĂI pe tot corpul, deși dormea dusă noaptea. Când n-a mai rezistat a instalat o cameră de supraveghere. După ce a văzut ce se întâmpla a simțit că LEȘINĂ!


O femeie se trezea în fiecare dimineață cu multiple vânătăi pe corpul său. Vânătăile erau noi de fiecare dată, iar ea nu înțelegea cum este posibil, când ea dormea dusă seară de seară.

Brațele și picioarele sale erau acoperite constant cu vânătăi urâte, violete, iar când se trezea, era un adevărat coșmar pentru ea să încerce să-și dea seama de unde proveneau acestea.

După ce a încercat să stea trează noaptea pentru a descoperi motivul, femeia și-a dat seama că nu a căzut din pat și că semnele vinete de pe corp nu-i puteau apărea din senin. Trebuie că se întâmpla ceva serios cu ea.

E adevărat că există un milion de lucruri care s-ar putea întâmpla noaptea în timpul somnului, iar asta la modul cel mai serios. Dar câte dintre ele te pot face să te trezești cu vânătăi a doua zi dimineață?

Această femeie a descoperit la modul cel mai grav că vânătăile apărute în timpul nopții se datorau unor evenimente care nu țineau cont de controlul ei.

Din moment ce seara cădem frânți de oboseală, iar mințile noastre plutesc în timpul viselor și trupurile noastre nu pot simți absolut nimic, nu ai cum să știi ce se întâmplă în mod fizic cu tine.

Tu ești scufundat în lumea viselor, dar corpul tău poate trece prin evenimente tulburătoare în planul realității. Ceea ce se întâmplă în capul tău în timpul somnului nu are nici o legătură cu realitatea care te înconjoară.

Citește și:   12 REGULI de COMPORTAMENT care te pot face mai FERICIT! Respect-o mereu pe a 3-a!

Mai mult decât atât, există oameni care se trezesc a doua zi dimineața și nu-și aduc deloc aminte ce au făcut în timpul nopții, iar pe aceștia îi cunoaștem cel mai adesea cu numele de somnambuli.

Somnambulilor li se întâmplă să meargă prin somn sau să vorbească în mod inconștient, dar sunt rare – dacă nu chiar imposibile – cazurile în care aceștia au sfârșit prin a-și face rău de unii singuri.

Vătămarea corporală în timpul somnului este un subiect de-a dreptul imposibil, doar dacă aceasta nu a fost realizată de către altcineva… cum ar fi soțul tău!

Am văzut sau auzit de oameni care cad din pat în somn noaptea, sau care se trezesc complet goi, însă aceștia nu au de suferit de pe urma acțiunilor lor inconștiente de peste noapte.

Oboseala te poate împinge să nu mai ai control asupra corpului tău, însă nu te poate aduce în stadiul în care să-ți faci rău cu propria mână.

Dar o femeie neidentificată s-a trezit în fiecare dimineață cu vânătăi pe tot corpul ei, iar ceea e o deranja cel mai tare este faptul că nu-și amintea de nici un incident din timpul nopții care i-ar fi putut aduce asta.

Ce anume îi cauza, așadar, rănile? Din dorința de a afla, ea și soțul ei au instalat o cameră de luat vederi pentru a descoperi, odată pentru totdeauna, care este adevărul.

Când au văzut și analizat imaginile surprinse de camerele de luat vederi din dormitorul lor, ambii au rămas cu gura căscată! Așa ceva nu le-ar fi trecut prin minte niciodată!

Citește și:   Câte poți cumpăra cu 20$ în diferite țări? Uite ce diferențe COLOSALE există!

Nu numai că felul în care au apărut vânătăile femeii nu putea fi imaginat nici de cea mai ilustră minte masochistă din lume, dar acțiunile bărbatului din timpul nopții i-au lăsat pe amândoi fără glas.

Femeia nu-și mai putea reveni după ce a văzut imaginile, iar bărbatul a rămas complet stupefiat. Mai mult decât atât, nimeni nu ar fi fost în stare să prevadă care era de fapt adevărul din această situație.

În video-ul de mai jos, puteți descoperi imaginile care i-au îngrozit pe cei doi soți și care este adevăratul motivul nebănuit pentru care femeia se trezea constant cu vânătăi pe tot corpul.

În video, putem vedea cum ușa de la cameră se deschide, iar apoi, dintr-o dată, bărbatul începe să se comporte într-un mod cu totul și cu totul neașteptat.

Începe să se miște prin pat, apoi aproape cade pe jos, iar la un moment dat se ridică și începe să meargă prin cameră! Dar ceea ce face în continuare te lasă cu gura căscată de-a binelea!

Ai curaj să urmărești până la capăt?

Click pe video! Distribuie și prietenilor!

Te-ai fi așteptat la o asemenea descoperire? Pe noi ne-a lăsat cu respirația tăiată! Asemenea evenimente nu se întâmplă în fiecare zi și cu siguranță merită să fie cunoscute!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Sănătate

Sus