Connect with us

10 oameni care sunt făcuți 100% din MUȘCHI! Arată INDESTRUCTIBILI, dar nu știm dacă să fim invidioși sau să-i compătimim!

Sport

10 oameni care sunt făcuți 100% din MUȘCHI! Arată INDESTRUCTIBILI, dar nu știm dacă să fim invidioși sau să-i compătimim!

10 oameni care sunt făcuți 100% din MUȘCHI! Arată INDESTRUCTIBILI, dar nu știm dacă să fim invidioși sau să-i compătimim!


Dacă e un lucru pe care bărbații și-l doresc, acela e să aibă un corp de invidiat. Prin asta, femeile înțeleg un abdomen cu pătrățele și mușchi bine evidențiați.

Însă viziunea unora dintre bărbați cu privire la un corp masculin în formă nu coincide deseori cu cea a femeilor. De fapt, bărbații își doresc să câștige cât mai multă masă musculară posibilă.

În timp ce unii își doresc suficientă masă musculară încât să obțină un corp decent, bine șlefuit, alții depășesc limita normalului și încep să acumuleze tone de mușchi, fără a se mai opri din asta.

Pe de altă parte, mai sunt și bărbații care intră la categoria heavy și pe care nu-i deranjează să dețină recorduri mondiale la cât mai multă masă musculară acumulată și excerciții de forță realizate, fără a fi obsedați sau exagerați.


Despre aceștia din urmă vom vorbi în articolul de astăzi, în care vă vom prezenta doar câțiva dintre cei mai indestructibili bărbați ai momentului.

Masa corpului lor este în proporție de 100% numai mușchi, arată fioroși și dețin recorduri mondiale inimaginabile, însă adevărul fie spus, nu știm dacă să-i invidiem sau compătimim. Vă lăsăm pe voi să vă dați cu părerea.

Numărul unu cu care începem lista este Eddie Hall. Numele său este Edward Hall, s-a născut pe 15 ianuarie 1988, și este un profesionist englez extrem de puternic.

De fapt, este remarcabil pentru că e cel mai puternic om din lume și singurul care a atins 500 de kg în conformitate cu regulile forței.

Citește și:   Cele mai AMUZANTE accidente care au avut loc în timpul concursurilor! A doua fază este EPICĂ!

El a câștigat în numeroase rânduri premiul pentru cel mai puternic bărbat din Marea Britanie, precum și titlurile de cel mai puternic bărbat din Anglia.

Da, Eddie Hall este cel mai puternic bărbat din lume și titularul actual al recordului mondial pentru ridicările cu bandă.

Al doilea este Phil Pfister, un concurent american care a câștigat premiul în valoare de 41.000 de dolari ca fiind cel mai puternic bărbat, în cadrul concursul Met-Rx din 2006, în Sanya, China.

El a fost primul american care a câștigat de la bill Kazmaier, în 1982. Pfister cântărește 170 de kg. Înainte de 2006, cele mai bune finalizări ale sale au fost pentru cel mai puternic om din lume, locul 4, în 1998 în Tianger, și locul 4 în 2001, la Victoria Falls.

El a fost pe locul 4 și la concursurile WSM din 2007 și 2008, și pe locul 7 în 2009.

Vasyl Virastyuk este un concurent ucrainian la competițiile de forță din lume. Este fratele lui Roman Virastyuk.

El a concurat în finala concursului pentru cel mai puternic bărbat din lume în 2003 și 2004, terminând pe locul al 3-lea în 2003. În anul următor, a câștigat locul întâi.

După această victorie, a avut loc o împărțire în lumea competiției bărbaților puternici. Unii concurenți precum Virastyuk, au început să intre în competiția pentru titlul IFSA, alții s-au orientat către Met-Rx.

După ce a terminat pe locul 2 în 2005 și locul 3 în 2006, la Campionatul Mondial IFSA din Geumsan, Coreea de Sud, Virastyuk l-a învins pe campionul mondial IFSA de două ori la rând, Zydrunas SAvickas.

Citește și:   12 exerciții SIMPLE care îți fac picioarele și posteriorul DE INVIDIAT în doar o SĂPTĂMÂNĂ!

Cu această victorie, Vasyl a devenit primul atlet din istoria bărbaților puternici care a câștigat atât titlul de cel mai puternic bărbat din lume și titlul IFSA.

Hafþór Júlíus „Thor” Björnsson
. Este un profesionist islandez, actor și fost jucător profesionist de basketball.

Dar cel mai cunoscut este pentru rolul său din serialul HBO Game of Thrones, cel al lui Sir Gregor „Muntele” Clegane.

Hafthor a câștigat câteva concursuri pentru cel mai puternic bărbat din Islanda, în 2010, inclusiv Cel mai Puternic Bărbat din Islanda, Cel mai Puternic Viking din Islanda și Westfjords Viking, dar și 6 evenimente de la Campionatele OK Badur pentru cel mai puternic bărbat.

Jón Páll Sigmarsson. Este un ridicător de greutăți și culturist profesionist din Islanda, și primul bărbat care a câștigat titlul de cel mai puternic bărbat din lume de 4 ori la rând.

Jon Pall și-a început cariera devreme, ca și culturist și ridicător de greutăți. În 1984, Jon a câștigat titlul pentru cel mai bun culturist din islanda, la categoria 90+ kg.

În video-ul de mai jos, puteți descoperi alte exemple de cei mai puternici bărbați din lume, oameni făcuți în întregime numai din mușchi, fără pic de grăsime, și care ar pune pe fugă până și pe cel mai teribil răufăcător.

Click pe video! Distribuie dacă ți-a plăcut!

Voi ce părere aveți despre ei?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Sport

Sus