Connect with us

5 dintre cele mai UIMITOARE decese din sporturile extreme care au lăsat publicul cu gura căscată!

Sport

5 dintre cele mai UIMITOARE decese din sporturile extreme care au lăsat publicul cu gura căscată!

5 dintre cele mai UIMITOARE decese din sporturile extreme care au lăsat publicul cu gura căscată!

Sporturile sunt vazute, de obicei, ca o formă amuzantă de mişcare şi ca ceva distractiv, dar ar fi incorect din partea noastră să nu menţionăm că ȋn câteva cazuri, ȋn special cele care aduc un nivel extrem de ridicat al competiţiei, acestea sunt periculoase.

Unele din ele sunt atât de grave, ȋncât provoacă răni permanente sau chiar decese. Chiar dacă nu realizăm, au fost cazuri ale anumitor competiţii ȋn care au fost implicate persoane din mafie, interese politice sau grupări sociale cu interese ascunse care au cauzat aceste incidente.

Luând ȋn considerare faptul că la toate competiţiile sportive există camere care ȋnregistrează din toate unghiurile, este cel mai probabil ca acestea să prindă ceva ieşit din comun, sau un eveniment care a luat o ȋntorsătură greşită.

Atleţii profesionişti ȋşi folosesc corpul la maxim, şi ȋşi testează mereu limitele, mai mult decât ar face un om normal. Din când ȋn când aceste situaţii duc la foarte mult stres, iar corpul lor câteodată cedează sub presiune.

Unele sporturi implică viteză foarte mare, atunci când vine vorba despre ȋntreceri, ȋn timp ce altele implică obiecte care sunt folosite la mare viteză, ceea ce poate crea un dezastru atât pentru atletul respectiv, cât şi pentru public.

Să nu uităm de situaţiile ȋn care atleţii sunt antrenaţi şi pregătiţi pentru a-şi trasforma corpul ȋn arme letale pe care le folosesc unul ȋmpotriva celuilalt.

Cele mai greu de suportat sunt accidentele care apar ȋntr-un mod total neaşteptat, transformând evenimentul ȋntr-o isterie totală.

Când vine vorba despre sporturile extreme, sunt atât de multe elemente periculoase ȋncât pare că e o chestiune de timp până se ȋntâmplă ceva rău. Din păcate, ȋn astfel de situaţii, sportivii care ȋşi pierd viaţa, o fac ȋn faţa unui public imens, dar şi ȋn faţa camerelor de filmat.

Citește și:   Îndreaptă un pistol imaginar către papagal dar nu o SĂ CREZI CUM REACȚIONEAZĂ ACESTA

Uneori aceste accidente se ȋntâmplă atunci când evenimentul este live la televizor, şi şochează sute de mii de oameni.

Oamenii au făcut cariere adevărate din sporturile de performanţă, câştigând notorietate mondială. Nimeni nu pune la ȋndoială nivelul de muncă pe care au trebuit să ȋl depună, mai ales ȋn sporturile ȋn care trebuie să ȋţi testezi atât mintea cât şi corpul.

Din nefercire mulţi sportivi nu au mai apucat să ȋşi vadă copiii crescând pentru că soarta le-a rezervat altceva. Deşi nimeni nu vrea să se gândească la aşa ceva, unii sportivi sunt foarte conştienţi de ideea că puşi ȋn pericol la fiecare pas, mai ales dacă ne gândim la ȋntrecerile de maşini şi la toate sporturile care implică lupte corp la corp.

Altele sunt total neaşteptate şi apar ȋn sporturile mai puţin periculoase. Din păcate nimeni nu poate prezice ce se va ȋntâmpla. Ȋn viaţă suntem mereu puşi ȋn situaţii neaşteptate, care ne iau prin surprindere.

Câteodată oamenii care nu fac sporturi de performanţă au impresia că cei care o fac sunt invincibili şi sunt priviţi ca nişte mini zei. Atunci când vezi cât de mult se poate impune un om ȋn faţa propriei minţi şi propriului corp, şi câte lucruri pot face, ai impresia că acel om s-a născut să facă aşa ceva, şi că totul a venit de la sine, foarte uşor.

Puţini sunt cei care ştiu şi ȋnteleg cât este de greu să faci un sport de performanţă, câtă muncă şi câtă stăpânire de sine prespune acesta. Este foarte uşor să stăm ȋn faţa televizoarelor şi să fim dezamăgiţi sau fericiţi când ne urmărim preferaţii, aducând injurii cu atâta uşurinţă.

Citește și:   Imaginile pe care DOAR FEMEILE le pot înțelege!

Sunt admiratori care trăiesc pentru sportul respectiv, sunt cei care câştigă sau pierd foarte mulţi bani la pariuri bazate pe anumite competiţii, tocmai de aceea sporturile au avut foarte mare succes ȋn rândul oamenilor.

Unul dintre cele mai ironice cazuri ȋl are ca protagonist pe boxeorul Arturo Gatii, unul dintre cei mai duri şi mai neȋnfricaţi boxeori, ȋn două categorii diferite de greutate. După ce a câştigat nenumărate lupte cu cei mai fioroşi adversari, Arturo Gutii a fost găsit mor ȋn Brazilia, in timp ce era ȋn vacanţă cu soţia sa.

Oamenii legii nu au găsit ȋncă răspunsul misterului şi nu ştiu dacă acesta a fost ucis de propria sa soţie, sau dacă a cedat presiunii şi s-a sinucis.

O altă ȋntâmplare care pune soarta sub semnul ȋntrebării a venit ȋn 1999 când un fulger a lovit şi a ucis instantaneu o ȋntreagă echipă de fotbal. Cei 11 jucători aveau vârste cuprinse ȋntre 20 şi 35 de ani. Acest meci al morţii a avut loc ȋn Congo ȋn provincia Kasai, iar fulgerul a ucis doar membri echipei adversare, care veniseră pentru meci din altă provincie.

Pentru mai multe exemple ale celor mai şocante accidente din lumea sportului, click aici:

Viaţa a fost, este şi va fi mereu imprevizibilă, dar astfel de evenimente ne fac să tresărim. Nimeni, din păcate, nu poate spune cu certitudine cum să se transfome anumite sporturi extreme, ȋn ceva mai puţin periculos.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Sport

Sus