Connect with us

Au dat rateu în cel mai penibil fel! Cele mai jenante fotografii din istoria sportului!

Sport

Au dat rateu în cel mai penibil fel! Cele mai jenante fotografii din istoria sportului!

Au dat rateu în cel mai penibil fel! Cele mai jenante fotografii din istoria sportului!


Frumusețea sportului constă în emoția și în bucura pe care le simți atunci când urmărești un meci sau un joc. Există surprize care te țin cu sufletul la gură, și pe care le aștepți să se întâmple din clipă în clipă, cum ar fi să dea gol echipa preferată sau să înscrie jucătorul tău favorit.

Aștepți întotdeauna cu nerăbdare deznodământul pentru a descoperi dacă echipa sau jucătorul tău preferat a câștigat campionatul sau jocul în cauză. Cu toate acestea, există și o altă parte a jocurilor pe care o aștepți cu la fel de mult entuziasm – failurile.

La fel cum sportul îți poate oferi cele mai mari maxime atunci când vine vorba de punctele culminante, tot la fel de bine îți poate aduce și cele mai mari fail-uri pe ecran.

Și greșeli la capitolul sport există destule! Fie că e vorba de o mișcare greșită, de o pasă eșuată sau de o lovitură incorectă, astfel de greșeli fac parte din cele mai proaste momente ale jocului.

Dar în acest articol vorbim despre altceva, și anume despre momentele de eșec grave de care dau dovadă sportivii. Fie că este vorba de alegerea unei costumații greșite, care le lasă la vedere părți nedorite ale corpului (sau dorite, depinde de spectator), fie că e vorba de ipostaze caraghioase, chiar și sportivii o pot da în bară rău de tot.

A greși e omenește, prin urmare, nici oamenii din industria sportului nu se lasă mai prejos și nu se dezic de a face greșeli colosale, dar amuzante, dacă ne întrebați pe noi.

Citește și:   Cele mai NEOBIȘNUITE tipuri de ÎNGHEȚATĂ inventate vreodată! A 5-a îți lasă gura apă!

Există sute și mii de milioane de oameni care urmăresc un joc la un anumit moment dat, iar nivelul de jenă și rușine pe care sportivii îl resimt în acele momente, doar la acest gând, pot da pe dinafară din grafice.

Sigur ar vrea ca pământul să se crape chiar în acele momente sub picioarele lor și să-i înghită cu totul. Starea de panică și groaza resimțită de ei în acele câteva clipe depășesc măsura așteptărilor tale.

Ai zice că cu cât râd spectatorii mai tare, cu atât crește și rușinea în sportivul respectiv. Iar dacă va trebui să mai continue și restul de joc după acel moment jenant, lucrurile vor fi cu atât mai dificile pentru el.

E ca și cum cineva l-ar fi scăldat cu un furtun de apă rece ca gheața sau ca și când cineva l-ar fi lovit cu ciocanul peste degete.

Primul val de panică trece peste el, apoi, înțelege că toată lumea se prăpădește de râs – atât în tribune cât și acasă.

Bine ai venit într-o zi obișnuită din viața unui atlet, care trebuie să joace în fața a milioane de oameni săptămânal, având constant presiunea de a da greș deasupra capului, care-i atârnă ca o ghilotină.

Chiar și cei mai buni sportivi din toate timpurile dau greș uneori, iar apoi, acea greșeală este re-difuzată zile la rândul și imortalizată pe YouTube.

Următoarele fotografii pe care le vei vedea în video-ul de mai jos surprind cele mai jenante momente din istoria sportului, și te vor face să te simți mult mai bine la gândul că nu ai fost tu în locul lor.

Umilința de a cădea în fața clasei și a-ți pierde pantalonii pe drum este nimic în comparație cu felul în care acești sportivi au dat greș și au fost filmați ori fotografiați pentru veșnicie.

Citește și:   Cum să treci peste teama de a face sport în doar câțiva pași

De pildă, să luăm exemplul majoretelor. Acestea sunt cunoscute pentru pozițiile estetice pe care le adoptă și pentru incredibila lor flexibilitate. Cu toate acestea, astfel de lucruri se pot întoarce împotriva lor.

De exemplu, majoretele pot alege un costum alb, despre care nu-și dau seama că devine transparent atunci când este umed. Sau nu se gândește la faptul că albul se murdărește extrem de repede și că poate părea că s-a murdărit în timpul jocului, deoarece era pe stop.

De exemplu, dacă alergi la maraton, ai nevoie de o pereche de pantaloni care să stea strâns lipiți de tine și care să nu te abandoneze la jumătatea drumului, așa cum i s-a întâmplat unui jucător de hochei.

Din nefericire, lenjeria unui jucător de sex feminin i-a căzut în timpul meciului, iar ceea ce a dat la iveală este o imagine care va rămâne mult timp pe retina oamenilor din public.

Click pe video și Distribuie!

Ce părere aveți despre gafele acestor oameni? Categoric nu s-au așteptat să fie chiar ei cei care trec prin astfel de momente de jenă publică!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Sport

Sus