Connect with us

Cei mai impresionanți culturiști ai lumii care au BRAȚUL mai mare decât CAPUL!

Sport

Cei mai impresionanți culturiști ai lumii care au BRAȚUL mai mare decât CAPUL!

Cei mai impresionanți culturiști ai lumii care au BRAȚUL mai mare decât CAPUL!

Toată lumea cunoaşte situația în care oamenii aceea de la sala de forţă ridică greutăţi mai mari ca noi cu o mână şi cu cealaltă îşi ţin telefonul, care beau shake-ul de proteine cu regularitate, vorbind despre faptul că ar trebui să intre în competiţii de culturişti.

Mulţi oameni sunt în stare să îşi construiască un trup frumos conturat, cu masă musculară, dacă depun efort, dar este o mare diferenţă între cei care merg la sală pentru tonifiere şi cei care vor să participe în competiţii de culturism.

Un culturist se antrenează mult mai mult şi într-un mod diferit faţă de un om simplu. Până la urmă s-au decis să-şi bazeze carieră pe corpul lor. Este normal să îşi petreacă o mare parte din zi în sala de forţă şi să-şi controleze imaginea fiecărui colţ din corp.

În timp ce acest efort creează un impac destul de puternic asupra celorlalţi, la sfârşitul zilei, cei mai mari culturişti reprezintă niște ciudați din punct de vedere genetic. Au o capacitate incredibilă de a pune masă musculară, şi reuşesc să crească din ce în ce mai mari, pe parcursul timpului.

Culturiştii din această listă vin din toată lumea şi au trecuturi diferite. În timp ce unii dintre ei şi-au început carierele de când erau mici, ridicând pentru prima oară greutăţi la vârsta de 11, 12 ani, alţii au înflorit mai târziu şi s-au apucat de fitness de-abia la 19, sau 20 de ani.

Nu contează în special la ce vârstă au început, sau cu cine s-au antrenat, nu contează nici măcar dacă au participat la concursuri sau nu, ceea ce contează este că aceştia au ajuns la un nivel extrem de ridicat, având un mare impact asupra lumii fitness-ului.

Citește și:   20 de minute pe zi și o să ai o talie de VIESPE cu aceste 7 exerciții MINUNE

Aceştia fac mult mai mult decât să ne oblige să ne băgăm unghia în gât atunci când vedem că aproape nu au grăsime pe corp. Pentru că ies atât de uşor în evidenţă, aceştia joacă şi în filme, sunt antrenori personali şi se implica în mult mai multe proiecte. Da, ţi-ar fi frică să te întâlneşti cu ei pe o alee întunecată, deşi majoritatea sunt doar giganţi gentili care îşi iubesc mult mama.

Această listă include culturisti faimoşi ca Arnold Schwarzenegeer şi Lou Ferrigno, pe care îi cunoaştem foarte bine, fiind marile staruri ale anilor 70. Chiar dacă vorbim despre clasicii culturismului, sau despre cei mai noi dintre ei, subiectul este în continuare impresionant.

Culturismul a ieşit din norme atunci când expresia -mai mult e mai puţin- a început să fie luată la propriu. În trecut, nu era vorba doar despre mărime, era şi despre estetică şi proporţie. Aceştia nu se bazau pe masă musculară, şi nici pe drogurile care îi ajută acum pe cei care vor să trişeze. Un fizic impresionant are nevoie cu siguranţă şi de masă musculară, dar ar trebui să se ţină cont şi de simetrie şi de detaliile care fac din aceşti bărbaţi ca nişte sculpturi perfecte din Grecia antică, nu ca nişte muşchi inflamaţi cu aer cald în fundul unui laborator.

Iată câţiva dintre cei mai mari culturişti ai lumii:

Arnold Schwarzenegger – îl cunoaştem bine pe actorul Arnold, dar nu şi pe culturistul Arnold, care a început să ridice greutăţi la vârsta de 15 ani. La vârsta de 20 de ani a câştigat titlul de Mr. Universe şi Mr. Olympia, pe care l-a câştigat de 7 ori, rămânând o prezenţă proeminenta în lumea culturiştilor. Acesta a scris cărţi, articole de sport, şi a ajuns unul dintre cei mai cunoscuţi actori din lume.

Citește și:   Cele mai frumoase CASTELE DIN EUROPA! Îl recunoști pe cel din România?

Arnold este unul dintre cei mai mari culturişti din lume şi este, în mod evident, cel mai mare star al culturismului. Acesta şi-a făcut debutul în lumea filmului, prin rolul lui Conan Barbarul în 1982 şi a avut un succes răsunător.

Phillip Heath – cunoscut cu pseudonimul „The Gift”, acesta era un copil normal care juca baschet, dar, încetul cu încetul s-a apucat de culturism. Acesta a reuşit să câştige 15 kilograme doar în masă musculară, urmând să câştige majoritatea competiţiilor la care a participat.

KEVIN LEVRONE – acesta a început să lucreze de la vârsta de 11 ani, urmând exemplul fratelui său. După ce i-a avut ca idoli pe cei pe care i-am menţionat mai sus, Kevin a devenit din ce în ce mai fascinat de culturism. Acesta a câştigat nenumărate titluri şi a încercat chiar să intre în domeniul cinematografiei.

Chiar dacă oamenii muncesc foarte mult pentru a ajunge să câştige cele mai mari competiţii ale lumii, această carieră nu te poate ţine toată viaţa, şi ai nevoie mereu de un plan B. Nu toţi au norocul de a ajunge un mare actor ca Arnold sau chiar guvernator al Californiei, aşa că nu este de mirare că mulţi s-au pierdut în mulţime după ce au renunţat la culturism.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Culturismul este un sport foarte cunoscut şi foarte greu, care necesită o voinţă de fier. Este extrem de important să apreciem munca acestora, mai ales a celor care nu au apelat la substanţe interzise.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Sport

Sus