Connect with us

Te-ai întrebat vreodată de ce apar alunițele roșii pe piele? Ce poate însemna asta și cum îți pot afecta sănătatea

Te-ai întrebat vreodată de ce apar alunițele roșii pe piele? Ce poate însemna asta și cum îți pot afecta sănătatea

Apariţia anumitor tipuri de pete pe piele nu reprezintă mereu o problemă serioasă şi nu trebuie să ne îngrijorăm. Totuşi, oamenii tind să apeleze la mediul online şi nu la părerea unui doctor atunci când observă că ceva nu este în regulă.

Iată care sunt câteva tipuri de aluniţe sau pete şi motivul pentru care pot apărea:

Aluniţe roşii – acestea sunt normale şi nu sunt periculoase. Unele dintre ele sunt greu de văzut cu ochiul liber şi apar din cauza îmbătrânirii vaselor de sânge.

Boli de piele benigne – acestea apar din cauza inflamrilor vaselor de sânge care pot fi tratate uşor prin folosirea unui medicament anti-infalamtor. Pot apărea din cauza unui medicament folosit într-un mod necorespunzător.

O muşcătură simplă – astfel de pete pot apărea după muşcăturile insectelor şi nu sunt periculoase.

Boli de piele acute – Febră şi rubeola sunt boli ale pielii care pot cauza iritaţii pe piele. Pot fi tratate cu loţiuni şi medicamente specifice.

Citește și:   50 de lucruri care arată total DIFERIT și BIZAR atunci când sunt puse sub microscop! Nimeni nu realizează ce este în imaginea 20!

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Sănătate

Sus