Connect with us

Toată lumea îl ignoră, dar forma buricului tău spune multe despre sănătatea și personalitatea ta!

Sănătate

Toată lumea îl ignoră, dar forma buricului tău spune multe despre sănătatea și personalitatea ta!

Toată lumea îl ignoră, dar forma buricului tău spune multe despre sănătatea și personalitatea ta!

Oamenii au forma buricului diferită. Eşti interesat să afli ce spune asta despre personalitatatea ta? Iată răspunsurile:

1. Buric proeminent
Buricul care iese în exterior manifestă un caracter puternic. Eşti mereu încăpăţânat şi perseverent. Totuşi, îţi formezi principiile şi credinţele după ce te-ai gândit serios la ele. Îţi place să fii în centrul atenţiei.

Dragostea şi afecţiunea vor fi mereu subiecte semnificante pentru tine. Într-un mod ironic, ai nevoie de timp înainte de a-ţi găsi un partener compatibil, dar, atunci când iei o dezicie, aceasta este pe viaţă!

2. Buric mare şi adânc
Persoanele care au un buric extins şi lat au inimi mari. Cu alte cuvinte, generozitatea ta nu are limite. Nu le spui niciodată celor dragi care sunt problemele tale. Ca un expert în organizarea umană, tratezi oamenii frumos.

Eşti prudent din cauza experienţelor diferite prin care ai trecut în viaţă. Ai o tendinţă de a nu crede că este nevoie de mai mult egoism într-o societate egoistă, aşa că este vital să scapi de această percepţie.

3. Buric mic şi nesimnificativ
Buricul mic evidenţiază o personalitate întunecată. Poţi păstra un secret şi poţi înţelege partea negativă a altor oameni. Este foarte probabil să nu ai încredere în nimeni, cu excepţia rudelor şi cunoştinţelor foarte apropiate.

Citește și:   14 semne ca nu ești atât de SĂNĂTOS precum îți imaginezi. Mare atenție la al 12-lea semn

Eşti secretos până în punctul în care ajungi ciudat, în special pentru că ai trecut prin multe lucruri şi ai câştigat multă experienţă. Din cauza acestor setări, scepticismul tău este acceptabil.

4. Buricul întors
Acest buric este opusul celui de mai sus. Semnifică un nivel scăzut de energie. Totuşi, este doar legat de partea fizică a vieţii. Nu eşti prea pasionat de muncă manuală sau de activităţile în care trebuie să stai mult în picioare, dar te bazezi pe sarcinile bazate pe inteligenta.

Poate că eşti leneş în unele ocazii, dar eşti inteligent. Lenea te obligă să cauţi tehnici mai bune, ceea ce înseamnă că este în regulă să faci ceea ce faci şi să te porţi natural.

5. Buricul oval
Buricul în formă de ou este conectat des cu hiperactivitatea sau cu sensibilitatea. Nu eşti deloc răbdător şi ai nevoie să faci mereu câte ceva. Îţi este la îndemâna să te trezesti, să mănânci ceva rapid şi să găseşti repede ceva de făcut.

Citește și:   Minus 30 de kilograme, în jumătate de an. Dieta cu care a slăbit Lidia Fecioru FUNCȚIONEAZĂ perfect!

Problema este că îi enervezi des pe cei din jurul tău pentru că nu iei nimic în serios. Alegi să fii tăcut în legătură cu asta şi să suporţi criticile. Este necesar să îţi îmbunătăţeşti acest aspect, dar rapiditatea cu care rezolvi lucrurile te vor ajuta să rezolvi această condiţie.

6. Buricul lat
Oamenii care au acest gen de buric sunt mereu în alertă. Eşti mereu capabil să faci faţă oricărei situaţii. Oamenii cu buricul lat sunt cei care nu acordă încredere celorlalţi imediat. În schimb, oamenii în care ai încredere înseamnă mult pentru tine.

Îi vei apăra şi îi vei susţine pentru totdeauna. În acelaşi timp, eşti foarte atent cu încrederea şi studiezi atent cum te tratează oamenii. Unul dintre principiile tale de bază este să îi tratezi pe ceilalţi aşa cum eşti tratat.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Sănătate

Sus