Connect with us

Trei moduri utile prin care să scapi de gușă! Numărul doi îți poate rezolva multe probleme de sănătate!

Sănătate

Trei moduri utile prin care să scapi de gușă! Numărul doi îți poate rezolva multe probleme de sănătate!

Trei moduri utile prin care să scapi de gușă! Numărul doi îți poate rezolva multe probleme de sănătate!

În cazul în care ai pus câteva kilograme pe tine, asta se vede întotdeauna prima dată la faţă. Poate că ai pierdut în greutate, dar fața ta încă nu a înţeles ideea. Ce se întâmplă sub zona maxilarului?

Oamenii se luptă din răsputeri să arate cât mai bine, iar standardele societăţii nu sunt deloc uşor de atins. În epoca în care perfecțiunea nu mai este imposibilă datorită operaţiilor estetice, ne este din ce în ce mai greu să ne acceptăm aşa cum suntem.

Tocmai de aceea, fiecare zonă a corpului nostru care arată mai pufoasă ne creează probleme mari, în special cu stima de sine. Atunci când în jur vezi atât de multă perfecţiune, începe să fie şi mai greu să ai încredere în tine.

Din păcate, societatea bazată pe superficial ne învaţă că imaginea fizică este mai importantă decât orice, deşi o minte raţională ar spune că nu este deloc aşa. În orice caz, o față pufoasă poate indică o problemă de sănătate, iar asta este mai important decât orice.

Atunci când ne îngrăşăm, celulele de grăsime nu se multiplică, ci se măresc, sau se micşorează. Tocmai de aceea unii oameni au probleme cu unele zone ale corpului, indiferent de greutate. Au mai multe celule de grăsime în acea zonă decât au alte persoane.

Citește și:   Cum să-ți crești legume și fructe acasa în cel mai SIMPLU și RAPID mod. Fiți atenți la AVOCADO

Depinde şi de structură oaselor şi de alte caracteristici faciale care te pot face să pari mai plin sau mai slăbuţ. Deşi nu există nimic care să îţi poată schimba structura fetei, există metode care te pot ajuta să nu mai ai o fată atât de plină:

1. Lupta cu retenţia de apă
Alcoolul în exces, zahărul şi sarea sunt legate strict de o fată mai rotundă, spun experţii. Acestea pot cauza că ţesutul corpului tăi, inclusiv cel de pe faţă, să reţină apă. Taie din consumul acestora şi bea cât mai multă apă.

Atunci când eşti deshidratat, corpul tău este mai apt să reţină apă.

2. Tratează-ţi orice formă de intoleranţă la anumite alimente specifice
Oamenii care au alergie sau intoleranţă la anumite mâncăruri cum ar fi sensibilitatea la gluten se tem des de fețe umflate. Balonarea este un simptom comun atunci când ceva nu este în ordine cu procesul digestiv.

Citește și:   Cum să ai o piele CURATĂ, lipsită de pete, coșuri sau pori. Remediu INDIAN EXCEPȚIONAL!

Sindromul gastrointestinal afectează cam 15% din populaţie şi specialiştii nu au un răspuns clar în privinţa motivului pentru care se întâmplă asta, deşi gazele nu au nicio legătură cu asta. Încearcă să faci o vizită la medic dacă te simţi cam pufos.

3. Hormonii tăi au preluat controlul
Dacă faţa ţi se umflă în acea perioadă a lunii, probabil că ar trebui să discuţi cu ginecologul tău despre hormoni. Înainte de menstruaţie, corpul tău experimentează o creştere hormonală, iar asta presupune anumite simptome ca fața umflată.

Dacă experimentezi şi frisoane şi menstruația nu este regulată, poţi intra într-o perioadă numită perimenopauza, o menopauză care poate dura câţiva ani. Dacă te gândeşti că asta este o problemă a femeilor mai în vârstă, te înşeli.

În cazul unora, perimenopauza poate începe şi la 30 de ani, iar cele de mai sus pot fi simptome ale acesteia.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Sănătate

Sus