Connect with us

10 produse de înfrumusețare care dovedesc că firmele de cosmetice sunt în pană de idei

Stil de viață

10 produse de înfrumusețare care dovedesc că firmele de cosmetice sunt în pană de idei

10 produse de înfrumusețare care dovedesc că firmele de cosmetice sunt în pană de idei

Există atât de multe produse de înfrumusețare diferite pe piață, încât femeile se confruntă mereu cu o mulțime de alegeri imposibile de făcut.

Dacă te afli în impas deoarece produsele tale cosmetice sunt pe punctul de a se termina, e important să ai siguranța că firmele de cosmetice nu își vor termina niciodată ideile în materie de noi produse pe care le-ar putea scoate pe piață… sau cel puțin așa ar vrea să te facă să crezi!

Așadar, dacă până acum lucrurile nu erau destul de dificile, pregătește-te din timp, căci urmează să fii luată cu asalt de noi produse cosmetice din ce în ce mai ciudate, dar „absolut utile” în viziunea firmelor de cosmetică.

Ai de ales între produsele tipice, clasice sau tradiționale, pe care majoritatea dintre femei le dețin, dar apoi mai există și cele inovatoare, care surprind de fiecare dată lumea și te lasă cu semne de întrebare.

Înainte de a alege după care produse cosmetice să începi să alergi, trebuie să fii conștientă de tipul de femeie care ești.

Te numeri printre cele cărora le place să încerce de fiecare dată produse noi, pentru a descoperi care le favorizează cel mai bine, sau preferi să rămâi la alegerile inițiale, și să cumperi de fiecare dată același fond de ten, aceeași paletă de farduri, și așa mai departe?

Ei bine, dacă faci parte din prima categorie de femei, pericolul este cu atât mai mare, cu cât ochii îți fug după fiecare produs nou scos pe piață, iar inima ta le cere de fiecare dată.

Citește și:   Cele mai nonconformiste și ingenioase PEDEPSE aplicate de părinți copiilor! Sigur nu le vor uita toată viața!

Dar oprește-te o clipă! Te-ai gândit vreodată că scopul companiilor de cosmetice este acela de a-ți lua toți banii din portofel, fără a le păsa dacă ție ți se potrivesc noile produse scoase pe piață sau nu?

În acest caz, avem vești pentru tine: singurul lucru pe care companiile de cosmetice încearcă să-l obțină în prezent este să diversifice oferta într-atât de mult, încât să vină mereu cu inovații care-ți să-ți fure ochii, chiar dacă ele sunt de fapt inutile.

Prin urmare, pentru a-ți atrage atenție, firmele de cosmetică nu se vor da înapoi de la nimic pentru a te face să intri în raza lor vizuală, ba chiar vor recurge la inventarea unor produse de beauty cu o formă ciudată, și bune fix la nimic…

Companiile de beauty sunt dispuse să meargă oricât de departe este nevoie pentru a gândi din afara cutiei și a lansa produse noi, care-i vor face pe oameni să vorbească… și să le cumpere!

Dar nu ne putem abține să nu ne gândim că uneori, acestea exagerează și merg un pic prea departe cu trucurile lor. Dacă dorești să descoperi unele dintre cele mai ciudate produse de beauty puse la vânzare vreodată în lumea frumuseții, urmărește video-ul de mai jos!

Acolo vei descoperi elemente precum rujul și highlighter-ul cu forma anatomiei masculine, sutiene pentru față, highlighter pentru fund (de ce și-ar dori cineva așa ceva?!), și pilă pentru a-ți îndepărta tușul.

Citește și:   Câți cai numeri în imagine? Provocare care va scoate la lumină detalii uluitoare despre tine

Sună nebunesc?! Stai să vezi cum arată toate acestea! Aceste 10 produse conținute în video-ul de mai jos sunt o dovadă că firmele de cosmetice rămân în pană de idei.

Toată lumea poartă peruci în aceste zile, cu scopul de a-și schimba look-ul, dar există un nou tip de perucă în oraș, iar aceasta merge direct pe sprâncenele tale!

Este destul de ridicol și nu ne putem imagina femei pe stradă care ar purta peruci pentru sprâncene, dar dacă genele false sunt în vogă, probabil nu ar trebui să eliminăm această posibilitate definitiv de pe listă.

De asemenea, în video-ul de mai jos, vei avea ocazia să vezi un nou fel de artă în materie de unghii – una care utilizează fire de păr reale! Te întrebi de ce și-ar dori cineva așa ceva? Și noi la fel! Și încă nu am găsit răspunsul.

Dacă ceea ce ți-am povestit până acum ți s-a părut interesant, atunci nu uita să vizionezi videoclipul de mai jos, pentru a arunca o privire mai de aproape asupra celor mai ciudate produse din industria de beauty și a te convinge că ele există cu adevărat.

Click pe video și Distribuie dacă ți-a plăcut!

Ție cum ți se par? Nu uita că aceste produse „noi” de înfrumusețare sunt doar un fel de a te manipula de care firmele de cosmetice se folosesc fără jenă.

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Stil de viață

Sus